Според вас авто моргите ще оцелеят ли ?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Според вас авто моргите ще оцелеят ли ?
Аз никога не съм ходил на авто морга поради скъпите им цени. За ел. машинка ми искаха преди 120лв бр. , а от форума за 120лв. двете с бутони. И само от форума съм пазарувал части, защото по моргите цените са дарукарски
За зимни гуми със железни джанти ми искаха 700лв. втота ръка, аз за тези пари си купих нови зимни + железни джанти. Вече форумите със различните марки се разрастват и се намират на много добри пари частите. Според мен доста морги ще замрат.

За зимни гуми със железни джанти ми искаха 700лв. втота ръка, аз за тези пари си купих нови зимни + железни джанти. Вече форумите със различните марки се разрастват и се намират на много добри пари частите. Според мен доста морги ще замрат.
Няма да замрат за жалост, въпреки че не мога да понасям тези цървули... за повечето от другите марки няма как да се намират части. Дори и във форумите няма такива. За пример за Форда се принудих да ходя по морги като ми гръмна перката. Във форума нямаше, а се познаваме отлично със доста хора от там.
Той нали и италианеца беше казал, че не се интересува от високия клас марки. Само части за "еднодневки". Разумно е де.
Той нали и италианеца беше казал, че не се интересува от високия клас марки. Само части за "еднодневки". Разумно е де.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
И помпа ми се е налагало бензинова да си вземам и броня и перка за виското, че моята имаше пукнатини и други такива дребни работи.
Общо взето където е по-добра уфертата от там пазарувам, но в Добрич лично или баща ми се познава със собственика на моргата или аз и цените са много добри и ме устройват, като не ме устройват не взимам(досега не се е случвало).
Та ще ги има още дълго време, просто няма предпоставки да зачезнат...
Общо взето където е по-добра уфертата от там пазарувам, но в Добрич лично или баща ми се познава със собственика на моргата или аз и цените са много добри и ме устройват, като не ме устройват не взимам(досега не се е случвало).
Та ще ги има още дълго време, просто няма предпоставки да зачезнат...

E34, E38
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Сеа като почнат да внасят АДСКИТЕ МАШИНИ и съответно ги потрошат - ще стане пренасищане с качествени авточасти 2ра ръка.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- borislav
- младши ентусиаст
-
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Относително е. Че няма да изчезнат е ясно. По скоро ще се равиват за сметка за пълните авто къщи с боклуците за западна европа...
Аз имам няколко котио продават БМВ на супер цени. Хората са много точни и дават гаранция 3 месеца на всяка част. Наложи ми се да върна нещо и нямаше проблем . Но че има големи кретени е ятака . Лошото е че 90% са такива
Аз имам няколко котио продават БМВ на супер цени. Хората са много точни и дават гаранция 3 месеца на всяка част. Наложи ми се да върна нещо и нямаше проблем . Но че има големи кретени е ятака . Лошото е че 90% са такива
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
налагало ми се е да ходя 4-5 пъти да търся части за различни коли отговорите винаги са били;няма,да ама трябва да се преправи малко или космическа сума.затова предпочитам магазините и форумите.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Зависи от моргата батка.Примерно тука има една дето няма да замре а и ето ти малко цени от нея да си направиш преценката:
-инсталация с копчетата за подгрев - 20
-седалки с подгрев за седан - 60
-подлакътник - 15
-фарове зкв с лупа в отлично състояние 110
-дръжка за врата купе - 20
-рекаро салон седан - 250
-рекаро салон купе за претапицирване с подгрев - 100
-и много други неща на такива цени
Доста хора могат да потвърдят тези цени защото не на един съм помагал от този форум да си вземи нещо на далавера от там а не бизнес да прави на мой гръб
Така че половината морги ще замрът ама такива като тази ще преоспяват
-инсталация с копчетата за подгрев - 20

-седалки с подгрев за седан - 60

-подлакътник - 15

-фарове зкв с лупа в отлично състояние 110

-дръжка за врата купе - 20

-рекаро салон седан - 250

-рекаро салон купе за претапицирване с подгрев - 100

-и много други неща на такива цени
Доста хора могат да потвърдят тези цени защото не на един съм помагал от този форум да си вземи нещо на далавера от там а не бизнес да прави на мой гръб

Така че половината морги ще замрът ама такива като тази ще преоспяват

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2