LED осветление
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
LED осветление
Колеги все повече навлизат тези светлини. Някои знае ли в БГ магазин или саит за такова осветление. За автомобили по скоро ме интерсува
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ares2
- старши ентусиаст
-
не съм го виждал как е даже. идеята беше например ако намеря крушки за стоповете с такива цокли. поне не греят и имат по дълаг живот.пестат енергия и тн
Нямам за цел да слагам никакви грозотии по колата и тн
google показа резултати, но не и за тези цокъли
Нямам за цел да слагам никакви грозотии по колата и тн

google показа резултати, но не и за тези цокъли
- ares2
- старши ентусиаст
-
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
_65536_kb_sec_ написа:Лично мнение: много циганско седи ако не е заводко изпълнение![]()
![]()
![]()
иначе в гугъл потърси ли първо????
Точно, заводското няма стигане

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Ако на един автомобил се сменят всички конвенционални крушки на светлините с ЛЕД диоди, то консумацията ще падне с пъти /точно колко пъти, не мога да кажа/ и акумулаторът ще се "чувства" прекрасно. Въпросът е какви са цените на на такива диоди, ако има подходящи вече.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
Просто едни габарите като ги остависш като ги сметнеш те си смучат 40-50вата и акумулатора за няколко часа е умрял.Докато едни лед крушки ще имат поне 2 пъти по малка консумация и ще можеш да си позволяваш да я оставяш да речем по дълго на габарит.TUZara` написа:ares2 написа:...пестат енергия ...
Колега ти на твойта кола да не си електромер и да го плащаш тоя ток,че си се притеснил за 2 крушки

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
колега аз съм отзад с лед светлини (взех си ги от колегата Babuna от Пловдив) и съм доста доволен - много добре се вижда колата в кофти условия и добре седи (придаде много по-модерен вид на колата).
За пестене няма си и на идея.
Виж галерията ми за справка
За пестене няма си и на идея.
Виж галерията ми за справка

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Човека говори за крушки, не за цели стопове. LED стопове за е46 са супер, но тези за е36 са уникално селски.
Има такива крушки, но по мои наблюдения светят много слабо и не са приложими за стопове или мигачи (поне тези, които аз съм виждал).
Aз в салона, багажника и на задния номер съм с такива. Нямам мои снимки, но се получава нещо подобно.

Има такива крушки, но по мои наблюдения светят много слабо и не са приложими за стопове или мигачи (поне тези, които аз съм виждал).
Aз в салона, багажника и на задния номер съм с такива. Нямам мои снимки, но се получава нещо подобно.

- ares2
- старши ентусиаст
-
ktv написа:Ако на един автомобил се сменят всички конвенционални крушки на светлините с ЛЕД диоди, то консумацията ще падне с пъти /точно колко пъти, не мога да кажа/ и акумулаторът ще се "чувства" прекрасно. Въпросът е какви са цените на на такива диоди, ако има подходящи вече.
това ми е идеята и за това пуснах темата. и без това имам доста консуматори по колата като озвучения и тн. тя веригата си е вързана
по малко разход на енергия --- > по малко натоварване на мотора --> по малко разход и на гориво. Сега е веротно да се смее някои на това, но то си е факт . Като има тези светлини вече защо да не се ползват.
- ares2
- старши ентусиаст
-
определено въпроса ми е за крушки и дали те са с тази сила.
за колегите които не ме познават го пиша.. много голям противник съм на бруталните тунинг изпълнения от рода на светлинки , няакви нашарани стопове и тн. По автомобилите ми имам само БМВ компоненти и не слагам нищо чуждо
за колегите които не ме познават го пиша.. много голям противник съм на бруталните тунинг изпълнения от рода на светлинки , няакви нашарани стопове и тн. По автомобилите ми имам само БМВ компоненти и не слагам нищо чуждо
ares2 написа: По автомобилите ми имам само БМВ компоненти и не слагам нищо чуждо
Е за всичко си има първи път и оттук явно ще започнеш

Аз си реших проблема с един огромен EXIDE многоамперов но не за да мога да си оставям очичките светещи постоянно и навсякъде в спряло положение. За това първи път няма при мен и не успях да си вродя тоя пернишки навик да грея навсякъде дето спра.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
15 мнения
• Страница 1 от 1