Вътрешен дизайн на жилище
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Вътрешен дизайн на жилище
Колеги, препоръчайте ми някой, който да ме консултира относно вътрешен дизайн на жилище. в смисъл- апартамента е готов, но някак няма уют вътре....
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Re: Вътрешен дизайн на жилище
alexsch написа:Колеги, препоръчайте ми някой, който да ме консултира относно вътрешен дизайн на жилище. в смисъл- апартамента е готов, но някак няма уют вътре....
Според мен, уютът зависи повече от взаимоотношенията между обитателите на дома, отколкото от вещите, с които е обзаведен...

"... _ _ _ ..."
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Re: Вътрешен дизайн на жилище
alexsch написа:Колеги, препоръчайте ми някой, който да ме консултира относно вътрешен дизайн на жилище. в смисъл- апартамента е готов, но някак няма уют вътре....
Ако става въпрос за София бих могъл да ти помогна и да ти препоръчам моя приятелка художничка която се занимава и с това

Доста креативен човек е

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
И мислиш, че някой може да ти внесе уют отвън ? ... Вътрешния дизайн е така, както на теб ти е интересно ... забавно .. удобно .. за цветовата гама питай жената !
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- alexsch
- ентусиаст
-
...да за София става дума. ако може да ме свържета с въпросанта художничка или някой друг който да познава все пак парите...
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
колега в София няма начин да няма някоя читава книжарница или библиотека,където да си купиш книга с идеи за обзавеждане 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
вземи си куче ,котка и жена!
А по темата:
в аренабг.ком има доста програми,лесни за боравене с тях,един вид се нанасят пропорции и се прави триизмерен модел на апартамента,също така прочети "фън-шуй" за обзавеждане,какво се слага в коридора,ако има огледало-какво да има срещу оглегалото,спалнята на къде да е ориентирана,какво да има и какво да няма вътре
А по темата:
в аренабг.ком има доста програми,лесни за боравене с тях,един вид се нанасят пропорции и се прави триизмерен модел на апартамента,също така прочети "фън-шуй" за обзавеждане,какво се слага в коридора,ако има огледало-какво да има срещу оглегалото,спалнята на къде да е ориентирана,какво да има и какво да няма вътре
- alexsch
- ентусиаст
-
....е да де! и аз така- огледала, статуетки, гипсокарноти, лунибчки, скрити осветления....и накрая- студено като мавзолей
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
alexsch написа:....е да де! и аз така- огледала, статуетки, гипсокарноти, лунибчки, скрити осветления....и накрая- студено като мавзолей
купи си цветя!някви хубави храсти там внасят доста живот в едно жилище!
само да не са от тея

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Няма смисъл да даваш камара пари на дизайнер на този етап. След като апартамента ти е готов, каквото е - това. Сега можеш да играеш с осветление, килими, цветя, картини, украса и т.н. Махни, ако трябва част от декорациите или луничките и сложи на тяхно място цветя или картини. Аз си правих сам "дизайна" миналата година, само отидох да ми визуализират началните идеи и после променях тук-там в движение. Имаше и грешки, разбира се, но малки. Никой не може да ти каже точно какво ще ти хареса на теб. Това си е твоето лично пространство и последната дума трябва да е твоя. Ако пуснеш малко снимки, може и на мейл, мога да дам някоя идея, а ти ще си прецениш дали да ги ползваш. Художника също е добър вариант, но пък рискуваш да ти стане много арт и да живееш в галерия, което е битов аналог на мавзолей 

Never mistake motion for action...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
направи си го по твое подобие....!! не се занимавай с архитекти и дизайнери....!! искат по 14 евро на квадрат/някои и по повече/ и те набутват в магазини ,от които взимат комисионни върху сумите ,които си оставил ,за да те заведе там.
вземи си наш дом-списанието повечко броеве и си избирай нещо по твой вкус. аз не бих дал пари за това -кради идеи все пак щом говориш за апартаменвт ,а не къща ,значи не е нещо колосално като квадрати и стаи ,така че ще се справиш.
вземи си наш дом-списанието повечко броеве и си избирай нещо по твой вкус. аз не бих дал пари за това -кради идеи все пак щом говориш за апартаменвт ,а не къща ,значи не е нещо колосално като квадрати и стаи ,така че ще се справиш.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2