Нарязаха ни гумите ..
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Нарязаха ни гумите ..
Първо ще кажа, че съм от Пловдив и живея в един от онея квартали в които никога нищо не се случва. Та събота срещу неделя около 12ч. баща ми влита в стаята бесен измучава нещо от което разбирам, че има някой при колите. При това скачаме с брат ми и излизаме долу (на първия етаж сме) .. и няма никой. Пооглеждаме малко и ООо какво чудо - и 3-те коли със спукана предна дясна гума. Оказва се че всъщност са всички коли пред блока, а гумите не са просто спукани, а наръгани с нож. Разрез около 3-4 см ... Обадихме се в полицията. Цитирам "имаме само една кола на разположение, нямаме хора за хайки.. " дрън дрън .. След това баща ми ми обясни, че като чул шума, се показал и видял човека, викнал му с какво се занимава + ред псувни, а оня казал "правя си кефа" и си извадил ножа от гумата ми ..
Моята кола е по средата на паркинга, т.е. след като знае, че са го видели е минал през още 3 коли и чак тогава е избягал.
пс. Да се смея .. или да плача ?
Моята кола е по средата на паркинга, т.е. след като знае, че са го видели е минал през още 3 коли и чак тогава е избягал.

пс. Да се смея .. или да плача ?
Последна промяна alexand на 27 Апр 2009, 11:38, променена общо 1 път
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Баси изродите... 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Около вас наскоро да е отворила нова гумаджийница ?
Съвсем сериозен ми е въпроса
Иначе...много неприятно - разбирам те много добре!!
Съвсем сериозен ми е въпроса

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Аз когато се прибрах малко в Стара Загора, след 5 минути вече ми бяха напукани двете леви гуми, точно левите, за да не се вижда от блока..
Ако беше гумаджия, щеше да ги пукне, така че да може да ги залепи после
За такъв разрез ми трябва вулканизатор с горещо лепене (а такива няма много) и пак не знам мога ли да имам доверие на тая гума.
Вече си мисля "никаква прошка за никой" е това ми се върти в главата. Бил е млад и едър. В никакъв случай под 20.

За такъв разрез ми трябва вулканизатор с горещо лепене (а такива няма много) и пак не знам мога ли да имам доверие на тая гума.
Вече си мисля "никаква прошка за никой" е това ми се върти в главата. Бил е млад и едър. В никакъв случай под 20.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
изроди бол ,мен гумите ми пукаха ,сега ми одраха и предния капак ,сбарам ли някой ще го отнесе зверски 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Dimitroff написа:Около вас наскоро да е отворила нова гумаджийница ?
Съвсем сериозен ми е въпроса![]()
Или платен паркинг. При мен миналата година точно от платеният паркинг ми бяха направили мизерията. Тогава един дядо от пазачите ми обади, че шефа им давал пари на циганета да ходят, и да правят мизерии по колите.

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Е.ахти изрода, преби ли го после?miroslav4ev написа:Dimitroff написа:Около вас наскоро да е отворила нова гумаджийница ?
Съвсем сериозен ми е въпроса![]()
Или платен паркинг. При мен миналата година точно от платеният паркинг ми бяха направили мизерията. Тогава един дядо от пазачите ми обади, че шефа им давал пари на циганета да ходят, и да правят мизерии по колите.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
и тва на един такъв недоклатен копелдак да го хванеш и да му потрошиш ръчичките веднага куките ще намерят патрулка и ще цъфнат на вратата ти и после ще трябва да го лежиш като за човек дееба 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Случва се не само в Пловдив. Внимавайте, че при подобни стуации има мераклии за "помощници"- вземат нещо скъпо от колата, докато вие се въртите около спуканата гума.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
titto написа:Е.ахти изрода, преби ли го после?miroslav4ev написа:Или платен паркинг. При мен миналата година точно от платеният паркинг ми бяха направили мизерията. Тогава един дядо от пазачите ми обади, че шефа им давал пари на циганета да ходят, и да правят мизерии по колите.
След дълги разправии с шефа - не им платих 1 месец наем и си теглих чертата.

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
баси изрода"правя си кефа"
утре ще му омръзне и ще почне по хора така да си прави кефа,за такива когато и да им счупиш главата се ще е късно

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2