Нашите любими пазители на реда. Имат ли право?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Нашите любими пазители на реда. Имат ли право?

Мнение от justboy » 28 Апр 2009, 0:30

Имат ли право да се скатават така?
Не се виждаха ама изобщо, аз из града си карам спокойно и нямах проблеми, но нали уж трябва да са на видно място ето снимки...
Изображение
Последна промяна justboy на 28 Апр 2009, 10:37, променена общо 1 път
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 28 Апр 2009, 0:52

е ти на слънце ли искаш да се плеснат :mhihi:
цял ден в тез кубинки и с тез страшни слънчеви очила 8)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 28 Апр 2009, 0:58

Zapa написа:е ти на слънце ли искаш да се плеснат :mhihi:
цял ден в тез кубинки и с тез страшни слънчеви очила 8)

да ги оплаче човек... :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

re

Мнение от KEVIN-30 » 28 Апр 2009, 1:36

КОЛЕГА,заобикалят така закона:
Имах същата ситуация в град РУСЕ,автомобила беше извън латното а РАДАРА на специална стойка беше поставен на бакетната настилка до пътното платно.Възникна спорен момент и поисках в пресъствието на дежурен по КАТ дами бъде съставен АКТА.
По закона:АВТОМОБИЛЪТ НА КАТ нее скрит(според место-стоянката),а изтеглен извън платното зада непречи на движението,а РАДАРА е включен и ако засече нарушение издавал ЗВУКОВ СИГНАЛ .Тогава служителите спират НАРУШИТЕЛЯ.
Така отнесох АКТ за превишена скорост със 72-км/ч в населоно място
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 28 Апр 2009, 1:41

а, ако радара беше в патрулната кола или на капака и?
И тогава ли щеше да е същия финал?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 28 Апр 2009, 6:08

Dimitroff написа:а, ако радара беше в патрулната кола или на капака и?
И тогава ли щеше да е същия финал?

Да ви отговоря с един виц: :D

Един сервитьор се "преквалифицирал" в катаджия и приятелите му го питат:
- Ти с кой акъл заряза сервитьорството, където лятото си на климатик, зимата на парно, нама дъжд, няма сняг и отиде на пътя - на жегата, на студа, на дъжда ..... ?
Той им отговорил:
- Момчета верно парите са същите, "бакшишите" са същите, всичко друго е по-гадно, но тук има едно страхотно приемущество - клиента винаги НЕ Е прав :!:
Последна промяна tsb_bg на 28 Апр 2009, 6:09, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 28 Апр 2009, 6:08

Убавци :winky: пък и сянката е дебела ;) и да клиента никога НЕ Е прав :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Апр 2009, 9:00

Ами то и в конституцията едни будали са писали, че никой няма право да бъде сниман или филмиран без негово знание и съгласие, ама това дори не се коментира тук налиииииии :help:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 28 Апр 2009, 9:28

Kaкто не веднъж съм писал и пак ще се повтарям и потретям и почетвъртям......
това че КАТ са се "скрили", въпреки че това не може да се докаже толкова лесно не е основание за отпадане на акт. Няма закон където да пише че акта отпада, заради това че се крият.
И са се крият и да не се крият, фактите са на лице - има шофьор нарушител и те го санкционират. Това е. Няма полицай който да пише акт при липса на нарушение. И ако пък съвсем случайно това стане (шанса е 1:1000), няма нужда да се нерви човек - наистина за това 1 нарушение няма да е виновен, ама е виновен за останалите 199 999 нарушения които прави всеки ден и остава несанкциониран. :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 28 Апр 2009, 10:36

Escape написа:Kaкто не веднъж съм писал и пак ще се повтарям и потретям и почетвъртям......
това че КАТ са се "скрили", въпреки че това не може да се докаже толкова лесно не е основание за отпадане на акт. Няма закон където да пише че акта отпада, заради това че се крият.
И са се крият и да не се крият, фактите са на лице - има шофьор нарушител и те го санкционират. Това е. Няма полицай който да пише акт при липса на нарушение. И ако пък съвсем случайно това стане (шанса е 1:1000), няма нужда да се нерви човек - наистина за това 1 нарушение няма да е виновен, ама е виновен за останалите 199 999 нарушения които прави всеки ден и остава несанкциониран. :winky:

:yes:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 28 Апр 2009, 10:37

Escape написа:Kaкто не веднъж съм писал и пак ще се повтарям и потретям и почетвъртям......

Така е на 100% :-)
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 28 Апр 2009, 10:41

абслоютно си прав, колега, едва ли някой трезвомислещ ще го отрече. Обаче има и друг момент - АКО тези, които трябва да следят за спазването и изпълнението на закона не го правят, то кое може да накара нас, обикновените хора, да го направим?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 28 Апр 2009, 10:47

Абе тука всичко си е омагьосан кръг,нещата се получават от нашите безрасъдни действия и полицейските бездействия :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 28 Апр 2009, 11:04

Escape написа: Няма полицай който да пише акт при липса на нарушение. И ако пък съвсем случайно това стане (шанса е 1:1000), няма нужда да се нерви човек - наистина за това 1 нарушение няма да е виновен, ама е виновен за останалите 199 999 нарушения които прави всеки ден и остава несанкциониран. :winky:

Ааа айде, да си имаме уважението.И аз така разсъждавах като тебе, докато не ми се случи.Слушах как всички толкова невинни, как винаги им пишат незаслужени актове, как полицаите били криви и т.н и се чудех, добре бе що един път пък на мене нещо не се случи един крив и как за 3 години имам 1 акт за неправилно паркиране :)
И това докато една хубава ляна нощ, минавайки спокойно през светофара на Долни Богоров, който си светеше едно хубаво зелено и така с една усмивчица гледам насреюа слънчогелда...И онзи ми изцепи, че съм бил минал на чевено ?!?!
Да съм минал на жълто, да се съглася ама си беше си баш зелено.
Питах го дали се подиграва с мен, той ми се изсмя с глас...приех го като "да".
Докато уговаряхме познатото "е к'во прайм ся", почна и на "братчед" да ми говори...не знам, явно не ми е било ден(нощ) тогава.
И ама хич не беше случайно, беше си много нарочно.Та както и да е, 10 кинта къде ли не съм дал, ама що трябва да става така с лошо ?Да каже дай 10 кинта, че да не се заям за нещо - по няма да ме е яд.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 28 Апр 2009, 14:15

Та както и да е, 10 кинта къде ли не съм дал, ама що трябва да става така с лошо ?Да каже дай 10 кинта, че да не се заям за нещо - по няма да ме е яд.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата