Някой ходил ли е на о-в Тасос ? Аз ДА! Вече и снимки - стр 3

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 320D 163 hp

Някой ходил ли е на о-в Тасос ? Аз ДА! Вече и снимки - стр 3

Мнение от panter » 28 Апр 2009, 0:47

Здравеите колеги !
Решил съм към м. септември да ходя към о-в Тасос малко на почивка ! Ровя се и търся информация из нета и намирам разни сайтове, но ще се радвам да прочета впечатления от хора който са били там и дори ако имат някакви телефони и контакти там за да мога по навреме да резервирам нещо ;) Представите ми за почивка на този остров са бунгало в близост до плажа с зелена градинка и барбекю , но незнам дали има такива местенца там !

Аиде разкажете кой какви впечатления има от това място :help:

ПС Няма да е лошо и като цени да ме ориентирате ако знаете :roll:
Последна промяна panter на 13 Окт 2009, 12:20, променена общо 2 пъти
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от panter » 30 Апр 2009, 11:25

Никой ли не е ходил на острова :?: :roll:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е53 3.0

Re: Някой ходил ли е на о-в Тасос /Гърция/ ?

Мнение от ivo_io » 30 Апр 2009, 18:31

ходих 2005 края,беше приятно,той е един от малкото зелени острови в самия смис.на думата остров,бях отседнал в Кавала и ходихме с ферибот до там,имаше много българи,които работят там,има заведения,а плажовете им нямат нищо общо с нашите,там са няколко селца и ти трябва кола за да ходиш до тях,има и разни паметн.и др.
Общо взето е готино :yes: Ще си изкараш перфектно :have one:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 01 Май 2009, 13:27

Аз също разглеждам места за почивка в Гърция, не съм ходил там никога. Сега погледнах няколко снимки на този остров и ми се струва добре и много евтино. Намерих за юни месец 4 нощувки за 3ма човека за 172евро общо... Studios Anny Family Hotel това е хотелчето на 70м от плажа било.

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 01 Май 2009, 13:36

Аз бях преди 2 години там....от Кавала си хващаш ферибота(за цени не мога да ти помогна че не помна ама за кола май беше околу 15-20 Евро)и се приземяваш на .Тасос.Островът поне за мен беше нещо много яко...красота от всякъде.Има път който обикаля целият остров някъде 100-150км. е!!!Градчетата и селата са най-вече по брега защото навътре островът е планина.Аз не си правих резервации...директно отивам и си харесвам хотел/квартира и се настанявам.Единственото което не ми хареса е че неможах да спя от комари....ужас!!!!!!Иначе морето е много чисто даже в околноста навътре в морето се гледат нефтени платформи.Общо всето цяла Гърция е красота...няма да съжеляваш!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Silenus » 01 Май 2009, 17:36

Колегата е много прав за комарите........... ужас!!! Иначе е много приятно островче, цените са повече от приемливи. Мисля си даже, че е по-евтино от БГ море. Не очаквай нощен живот. Кръчмите работят до 12ч, но собствениците се кефят много на весели компании и ни оставяха почти винаги до 2-3-4ч:)

Комарите са.... :shock:

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 01 Май 2009, 17:52

Silenus написа:Колегата е много прав за комарите........... ужас!!! Иначе е много приятно островче, цените са повече от приемливи. Мисля си даже, че е по-евтино от БГ море. Не очаквай нощен живот. Кръчмите работят до 12ч, но собствениците се кефят много на весели компании и ни оставяха почти винаги до 2-3-4ч:)

Комарите са.... :shock:

Не питай...една сутрин като се събудих и бях като пъпчасал пубер от комарите :mhihi: :mhihi: :mhihi: и наистина е по-евтино......обаче на халкидики ми отрязаха главата....2 порции риба 120 Евро :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 02 Май 2009, 16:48

от 30 май до 10 юни ще съм на о. Тасос .
След тази дата ще мога да ти дам актуална информация.
За сега се очертава да сме на някъква фамилна квартирка, а не на Хотел. Не знам много подробности, но се надявам скоро да разбера.

Казват, че имало много уси, та се надявам да не случа на голям пек с жилещи насекоми.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от panter » 02 Май 2009, 16:52

Pin2 написа:от 30 май до 10 юни ще съм на о. Тасос .
След тази дата ще мога да ти дам актуална информация.
За сега се очертава да сме на някъква фамилна квартирка, а не на Хотел. Не знам много подробности, но се надявам скоро да разбера.

Казват, че имало много уси, та се надявам да не случа на голям пек с жилещи насекоми.
Ще съм благодарен за всякаква информация и най вече за някоя квартирка или самостоятелна къщичка или бунгало в близост до плажа ;)
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от j_hohi » 03 Май 2009, 0:05

hotel artemis

Потребител
Аватар

Мнение от j_hohi » 03 Май 2009, 0:20

провери там хотела е хубав

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от panter » 03 Май 2009, 20:41

j_hohi написа:hotel artemis
провери там хотела е хубав

Благодаря колега, но мисла да не съм в хотел ! Някоя частна квартирка или бунгалце около плажа ;)
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от panter » 08 Юни 2009, 23:57

Продължавам да събирам инфо за тасос ;) Ако някой има некви координати на някое бунгалце или къщичка или стпоне две стайчки с дворче там до морето нека свирка или да пише тук :mhihi:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 09 Юни 2009, 0:22

Не само че е много по-хубаво на о-в Тасос от Златни Пясъци и Слънчев Бряг с грозните панелни квартали и бетонирана пясъчна ивица ами и по-евтино!

кандидат ентусиаст
Аватар

.

Мнение от mitko_dimitrov » 09 Юни 2009, 0:23

Колега миналата година бях там... много ми хареса... В интернет не може да няма някакви вилички под наем... поръзтърси се... аз бях в хотел All Inclusive... Много съм доволен!
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата