Някой ходил ли е на о-в Тасос ? Аз ДА! Вече и снимки - стр 3
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
Някой ходил ли е на о-в Тасос ? Аз ДА! Вече и снимки - стр 3
Здравеите колеги !
Решил съм към м. септември да ходя към о-в Тасос малко на почивка ! Ровя се и търся информация из нета и намирам разни сайтове, но ще се радвам да прочета впечатления от хора който са били там и дори ако имат някакви телефони и контакти там за да мога по навреме да резервирам нещо
Представите ми за почивка на този остров са бунгало в близост до плажа с зелена градинка и барбекю , но незнам дали има такива местенца там !
Аиде разкажете кой какви впечатления има от това място
ПС Няма да е лошо и като цени да ме ориентирате ако знаете
Решил съм към м. септември да ходя към о-в Тасос малко на почивка ! Ровя се и търся информация из нета и намирам разни сайтове, но ще се радвам да прочета впечатления от хора който са били там и дори ако имат някакви телефони и контакти там за да мога по навреме да резервирам нещо

Аиде разкажете кой какви впечатления има от това място

ПС Няма да е лошо и като цени да ме ориентирате ако знаете

Последна промяна panter на 13 Окт 2009, 12:20, променена общо 2 пъти

- panter
- кандидат ентусиаст
-
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0
Re: Някой ходил ли е на о-в Тасос /Гърция/ ?
ходих 2005 края,беше приятно,той е един от малкото зелени острови в самия смис.на думата остров,бях отседнал в Кавала и ходихме с ферибот до там,имаше много българи,които работят там,има заведения,а плажовете им нямат нищо общо с нашите,там са няколко селца и ти трябва кола за да ходиш до тях,има и разни паметн.и др.
Общо взето е готино
Ще си изкараш перфектно 
Общо взето е готино

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Аз също разглеждам места за почивка в Гърция, не съм ходил там никога. Сега погледнах няколко снимки на този остров и ми се струва добре и много евтино. Намерих за юни месец 4 нощувки за 3ма човека за 172евро общо... Studios Anny Family Hotel това е хотелчето на 70м от плажа било.
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Аз бях преди 2 години там....от Кавала си хващаш ферибота(за цени не мога да ти помогна че не помна ама за кола май беше околу 15-20 Евро)и се приземяваш на .Тасос.Островът поне за мен беше нещо много яко...красота от всякъде.Има път който обикаля целият остров някъде 100-150км. е!!!Градчетата и селата са най-вече по брега защото навътре островът е планина.Аз не си правих резервации...директно отивам и си харесвам хотел/квартира и се настанявам.Единственото което не ми хареса е че неможах да спя от комари....ужас!!!!!!Иначе морето е много чисто даже в околноста навътре в морето се гледат нефтени платформи.Общо всето цяла Гърция е красота...няма да съжеляваш!!!
Колегата е много прав за комарите........... ужас!!! Иначе е много приятно островче, цените са повече от приемливи. Мисля си даже, че е по-евтино от БГ море. Не очаквай нощен живот. Кръчмите работят до 12ч, но собствениците се кефят много на весели компании и ни оставяха почти винаги до 2-3-4ч:)
Комарите са....
Комарите са....

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Silenus написа:Колегата е много прав за комарите........... ужас!!! Иначе е много приятно островче, цените са повече от приемливи. Мисля си даже, че е по-евтино от БГ море. Не очаквай нощен живот. Кръчмите работят до 12ч, но собствениците се кефят много на весели компании и ни оставяха почти винаги до 2-3-4ч:)
Комарите са....
Не питай...една сутрин като се събудих и бях като пъпчасал пубер от комарите

от 30 май до 10 юни ще съм на о. Тасос .
След тази дата ще мога да ти дам актуална информация.
За сега се очертава да сме на някъква фамилна квартирка, а не на Хотел. Не знам много подробности, но се надявам скоро да разбера.
Казват, че имало много уси, та се надявам да не случа на голям пек с жилещи насекоми.
За сега се очертава да сме на някъква фамилна квартирка, а не на Хотел. Не знам много подробности, но се надявам скоро да разбера.
Казват, че имало много уси, та се надявам да не случа на голям пек с жилещи насекоми.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- panter
- кандидат ентусиаст
-
Ще съм благодарен за всякаква информация и най вече за някоя квартирка или самостоятелна къщичка или бунгало в близост до плажаPin2 написа:от 30 май до 10 юни ще съм на о. Тасос .

- panter
- кандидат ентусиаст
-
j_hohi написа:hotel artemis
провери там хотела е хубав
Благодаря колега, но мисла да не съм в хотел ! Някоя частна квартирка или бунгалце около плажа

- panter
- кандидат ентусиаст
-
Продължавам да събирам инфо за тасос
Ако някой има некви координати на някое бунгалце или къщичка или стпоне две стайчки с дворче там до морето нека свирка или да пише тук 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Не само че е много по-хубаво на о-в Тасос от Златни Пясъци и Слънчев Бряг с грозните панелни квартали и бетонирана пясъчна ивица ами и по-евтино!
- mitko_dimitrov
- кандидат ентусиаст
-
.
Колега миналата година бях там... много ми хареса... В интернет не може да няма някакви вилички под наем... поръзтърси се... аз бях в хотел All Inclusive... Много съм доволен!

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3