Състезанието в Кюстендил?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Състезанието в Кюстендил?

Мнение от Новини » 28 Апр 2009, 2:49

Какъв мазаляк е станал там?
Хайде някой да разкаже, та да видим нещо да помагаме ако трябва...

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 28 Апр 2009, 3:12

Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 28 Апр 2009, 22:38

Заключи темата по-добре ;)

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 28 Апр 2009, 22:46

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 28 Апр 2009, 22:46

sonny написа:Заключи темата по-добре ;)

Защо да заключи темата? Аз сега я видях и мисля утре да ходя да даря кръв ако се нуждае. Пък ако няма нужда аз така или иначе си дараявам през 5-6 месеца, все на някой ще помогне

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от horhef » 28 Апр 2009, 23:10

Ааааа Сони сега ти прочетох мнението в drifting.bg. Това, че публиката е виновна за това, че стой не където трябва дай да ги избием..............нямам думи. Виновна е спор няма. "Защо ще се отваря сметка да с помага на някой, който дефакто с простотията си е очернил това мероприятие " Евалааааааа дай боже все повече такива хора. :banghead: На тоя принцип дай като някой пресече неправилно и го блъсен кола да не го карат в Пирогов защото сам си е виновен. Нека да си мре на място. По малоумно менение не бях чел отдавна. Спирам дотук защото мога да кажа много неща. Просот трябва да бъдем хора независимо от обстоятеслствата но явно някой го забравят

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 28 Апр 2009, 23:15

Я сега тия дето оплюха мен и Искрен на Калояново да се сетят какво направихме там, и да кажат прави ли бяхмве или не? Щом публиката е проста, значи няма място на пистата и около пистата. Явно Българина трябва да е затворен като овца в обор, зад а няма проблеми. Инциденти стават, ставали са и ще продължават да стават. Разликата между Тайм Атака и между надпреварите от шампионата са, че там карат коли по 300-400 коня на разбити пътни участъци, а ние караме клои по 150-200 коня на гладки по-тесни трасета. Вина в шофьора не знам дали има, но ако мястото е било забранено за публика, а ко организатора е подканвал публиката, значи няма място за две мнения, публиката си е виновна и да си бере гайлето. Защо ще се отваря сметка да с помага на някой, който дефакто с простотията си е очернил това мероприятие и заради него е прекраетено? Колкото и да ми е краен поста, той е реален. Не нападайте шофьора, той е там да кара, не да пази публиката, разбира се, трябва да кара по пистата. Обвинявайте първо публиката, посел организатора, ако в неговите действия има очевадни пропуски, а не да се търси под вола теле. Очевадн пропуск е, че в шикана се влиза отвътре навън, демек от празното и безопасно място, към оградата, защото ако нямаше зрители там, а реното си е било прелетяло, е можело да кацне или върху покрива на кръчмето или върху катерушките. Останалото е за вас, аз не съм били и немога да коментирам повече.

Мнението на Sonny , e са шапка му свалям на тоя човек.Няма какво друго да кажа.Мислете другия път дали Ви е било кално , далече пистата,кебапчетата и така нататака.

Относно момичето , ако има банкова сметка давайте да се помага :arrow:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 29 Апр 2009, 9:29

кви кебепчета кви 5 лева ,момичето бере душа вия тука плюете по него и се възмущавате как може да има дарителска сметка :kuku:. А ако това беше вашата приятелка :roll: .Не я защитавам ,нито пък съм против шофьора,но айде малко човечност......какво от това като се е прекратило състезанието а Сони фатално ли е или,напомняте ми на нашите политици :kuku:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 29 Апр 2009, 9:40

horhef написа:.....

Не ми се спори със специалисти като теб, но само ще ти кажа да говориш и да ковентираш, когато присъстваш на поне 3 такива мероприятия, и като част от организацията в Плевен и като пъдар на тия офце щи кажа, че по-точни от тия думи де съм ги написал няма. А още повече съм написал АКО е виновна.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от horhef » 29 Апр 2009, 9:56

sonny написа:

Не ми се спори със специалисти като теб, но само ще ти кажа да говориш и да ковентираш, когато присъстваш на поне 3 такива мероприятия, и като част от организацията в Плевен и като пъдар на тия офце щи кажа, че по-точни от тия думи де съм ги написал няма. А още повече съм написал АКО е виновна.

Никъде не съм твърдял, че съм специалист. А ще говоря колкото си искам. Аз не обвинявам никой. Ама такива думи: "Защо ще се отваря сметка да с помага на някой, който дефакто с простотията си е очернил това мероприятие " Сигурно и аборигените не мислят по този начин. А уж се цивилизовани и толерантни

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 29 Апр 2009, 10:09

horhef написа:
sonny написа:

Защо ще се отваря сметка да с помага на някой, който дефакто с простотията си е очернил това мероприятие

Думата "очернил" се използва за съвсем други определения, най-малкото е несериозно да се използва тази дума за мероприятие. На всеки е ясно че по време на такива мероприятия инциденти са ставали, стават и тепърва ще стават (не само в БГ), но все пак, когато има ранен човек било то по негова вина, или без негова вина не трябва трябва да се подхожда с такъв сърказъм. Не ти дава чест да правиш такива изказвания още повече че не си хлапак а си сериозен човек, който гледа семейство
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 29 Апр 2009, 11:11

..........................

Както обикновено, монетата си има 2 страни и всеки е прав за себе си...

В крайна сметка обаче, не мога да си кривя душата, че Сони не е прав. Да, наистина изказването му е малко остро, обачеее няма какво друго да е. Не съм била там, и не съм свидетел дали хората, които са седяли, са били предупредени или не, но е факт, че повечето инциденти с такъв характер се причиняват именно от публиката, в частност нейното безгранично малоумие... Какъв е тоя зор, аджеба, да са най-най отпред или най-отгоре, покатерени в-у гуми/мантинели и пр. ... или по-скоро ако може и на самата писта да се посадят, а участниците да ги заобикалят най-добре :idea:
Всички знаем, че това са състезания за любители, което увеличава с една идея повече възможноста за такива рискови ситуации и инциденти и е нормално човек да си има едно на ум и най-малкото да се пази... не казвам, да се качи на някое дърво или да се отдалечи на разстояние не по-малко от 200-300м., но все пак да си прецени ситуацията и да подходи... най-малкото адекватно спрямо нея.

Нека има сметка за помощ на това момиче, в случая няма значение кой крив кой прав, защото сме поставени пред свършен факт - тя е в болница, но нека се постараем и положим някакви услилия да не се случват такива инциденти (по-скоро "зрителите" да се постарят, защото почти винаги организаторите предупреждават...). Дано да се орпави по-бързо и всичко е наред с нея, пожелавам й го от сърце :!:

И последно - по повод на предстоящия събор, призовавам всички, разпознали себе си и поведението си в описанието, на характера на публиката, по-горе .... преди да решите да се катерите където и да било, и да излизате на пистата, по време на каквото и да било състезние, на своя глава (било то за да снимате или просто да виждате по-добре)... замислете се малко... организаторите не си ги говорят тея приказки ей така, просто щото си немат друга работа... ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 29 Апр 2009, 11:14

M2PR написа:..........................

:yes: и като допълнение - нека всички се забавляваме както ние така и организаторите а не да ги превърнеме в пъдари
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 29 Апр 2009, 11:32

Напълно съм съгласна с M2PR...

Жалко за пострадалите...
И към хората, настроени негативно към Сони: Може да се е изказал остро и да е използвал всякакви епитети, но РАЗБЕРЕТЕ ГО! Да организираш и водиш такъв тип мероприятия никак не е лесно. Отговорността е огромна, притеснението от инцидент също. Не знам какви нерви трябва да имаш нон-стоп да приканваш и призоваваш зрителите да се приберат на безопасни места и ... все едно говориш на ... вятъра! Кой знае и колко псувни е отнесъл човека. Просто се поставете не неговото място...

Надявам се случката в Кюстендил да влее малко акъл в повече глави, както се надявам и след два дни на Събора публиката да е по-дисциплинирана и на безопасни места...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 29 Апр 2009, 12:02

Apassionata написа:Надявам се случката в Кюстендил да влее малко акъл в повече глави, както се надявам и след два дни на Събора публиката да е по-дисциплинирана и на безопасни места...

Много кофти за момичето..! :confused: :( Дано всичко се оправи..!
Иначе за събора-много ме съмнява да се оправи положението..! Пак ще има хора на пистата, пак ще има молби да се махнат от там, и пак никой няма да се махне..! НО дано този път няма инциденти...!!

Следваща

Назад към Извън Темата