До кога ще си ъпгреидваме колите един от друг????
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- robert1975
- младши ентусиаст
-
До кога ще си ъпгреидваме колите един от друг????
Колеги-до кога няма да си купуваме нещата от магазините-а ще си крадеме един от друг от колите!!!!
Вчера съседи ми казаха че една Е36-ца синя с плевенска регистрация е обикаляла покраи паркинга-ето резултатите!!!
Преди няколко месеца пък 5-6 пъти друг ми пука гумите,защото съм му паркирал под балкона
Бензин ми точиха.......
Кога ли ше ни се промени манталитета незнам!!!!!!
Ако някои съзре тая Е36-ца/синя със 17-ки джанти,фарове с очички,плкевенска регистрация/в София става деиствието/-нека ми пише на лична

Вчера съседи ми казаха че една Е36-ца синя с плевенска регистрация е обикаляла покраи паркинга-ето резултатите!!!

Преди няколко месеца пък 5-6 пъти друг ми пука гумите,защото съм му паркирал под балкона

Бензин ми точиха.......
Кога ли ше ни се промени манталитета незнам!!!!!!
Ако някои съзре тая Е36-ца/синя със 17-ки джанти,фарове с очички,плкевенска регистрация/в София става деиствието/-нека ми пише на лична

BMW-маниак

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Никога колега няма да се спре това,селянията еволюира постоянно.Защо да дава пари като има безплатен оказион пред блока!?Съжалявам за това колега,не се коси,спасение няма.
- robert1975
- младши ентусиаст
-
Ами за съжаление единствената информация която разбрах е ,че е тъмно син седан с ангелски очи,голям цолаж джанти-тънка спица, и плевенски регистрационен номер/не е много информацията/
Но самото деиствие не се развива в Плевен ами в София-Младост

Но самото деиствие не се развива в Плевен ами в София-Младост
BMW-маниак

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
galant написа:Никога колега няма да се спре това,селянията еволюира постоянно.Защо да дава пари като има безплатен оказион пред блока!?Съжалявам за това колега,не се коси,спасение няма.
Хаха, за съжаление има нещо такова.
Съжалявам за колата, много кофти и направо ми иде на всичките такива хитреци да им се направи една голяма изненада...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Mamouk написа:Съжалявам за колата, много кофти и направо ми иде на всичките такива хитреци да им се направи една голяма изненада...
С 2 ръце и едно винкелче съм ЗА... с удоволствие ще жертвам няколко безсънни нощи...

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
колега и аз го имах тоя проблем и го реших с 2 камери пред блока,ако и това не ги спре търси си гараж
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Системата е сбъркана от много страни. Полицията до сега никой не вкарала в затвора за такива работи, да му излекуват хемороидите. И копелетата се чувстват безнаказани. От друга страна много хора си купуват крадени неща, по тънко, от измислени субекти. Значи има пазар. Като че ли сме твърде бедни, та всеки блок да си назначи един дядка пазач. Платените паркинги са решение, но и там има помичрщина, нали голяма част се държат от маймуни. Ако сложиш аларма ще ти спукат гумите, защото ще будиш цяла нощ съседите.
След като се озовахме в крупни панелни комплекси, събрани от всякави села, сега се радваме на далновидното мислене на соц управляващите през последните 65 години. Нищо че не съм от София и попадам в графата селяни, аз съм за, да се ограничи някак си достъпа на всякава сган до столицата. Или като те хванат през нощта куките и не покажеш адресна регистрация или ключ от стая в хотел, не виждам каво търсиш в София или в който и да е друг град. Тогава обиск и съвет да си идеш на село. На мен точно такава проверка ми направиха в Ница и ме пуснаха с обещанието или да си тръгна веднага или да си намеря незабавно хотел. Отделно ми записаха данните и номера на колата. Ама нашите куки са мърлячи и не им се занимава. Все се оплакват че нямали закони. Ама то няма и закон КАТ да просят, ама си го правят. Иначе прибиването не е вариант, зашото сме двадесет и първяи век. Просто много хора трябва да започнат да си вършат съвестно работата и подобни случай драстично ще намалеят.
След като се озовахме в крупни панелни комплекси, събрани от всякави села, сега се радваме на далновидното мислене на соц управляващите през последните 65 години. Нищо че не съм от София и попадам в графата селяни, аз съм за, да се ограничи някак си достъпа на всякава сган до столицата. Или като те хванат през нощта куките и не покажеш адресна регистрация или ключ от стая в хотел, не виждам каво търсиш в София или в който и да е друг град. Тогава обиск и съвет да си идеш на село. На мен точно такава проверка ми направиха в Ница и ме пуснаха с обещанието или да си тръгна веднага или да си намеря незабавно хотел. Отделно ми записаха данните и номера на колата. Ама нашите куки са мърлячи и не им се занимава. Все се оплакват че нямали закони. Ама то няма и закон КАТ да просят, ама си го правят. Иначе прибиването не е вариант, зашото сме двадесет и първяи век. Просто много хора трябва да започнат да си вършат съвестно работата и подобни случай драстично ще намалеят.
- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Re: До кога ще си ъпгреидваме колите един от друг????
robert1975 написа:Кога ли ше ни се промени манталитета незнам!!!!!!
за жалост - никога

Виж ги само , бе, за кви МИШКИ става въпрос

Ако някоя от тия бедни душици чете - да си каже, да му дам 100 лева в жалките, миши ръчички да спре да гепи от на хората колите глупости!
Няма такава мизерия, сигурно и в Южно-американските гета не се крадат такива дреболийки. Мизерници
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Някой явно се е ъпгрейтвал за събора, та даже и бензин си е наточил, добре че и годишната винетка не е взел.
Мечтата ми е един ден да хвана някой малумен крадец - не ме интересува дали е колега от форума на БМВ или е колега от форума "Нощен магазин" и да си искарам яда върху него!
Мечтата ми е един ден да хвана някой малумен крадец - не ме интересува дали е колега от форума на БМВ или е колега от форума "Нощен магазин" и да си искарам яда върху него!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4