Още една жертва на вандализъм !!!
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
Още една жертва на вандализъм !!!
Колеги и аз да се оплача от 4 месеца имам колата и съм чел тука много случай на вандалщина , та накрая и мен ме сполетя , днеска сутринта слизам и гледам красиви рисунки с ключ или незнам с какво по предния капак , бахти хората немога да го разбера тва , може би около 40см на 40см драсканици .Нито на някой на мястото съм спрял нито на някой преча , пред блока си стои колата .
Да им чупят ръцете на тия дано......
Да им чупят ръцете на тия дано......
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Добре дошъл в отбора на прецаканите, българският манталитет не подминава никой, аз от толкова драскотини спрях вече да броя и само дера застрахователя да ги оправям, няма оправия.
П.С. Понякога е кофти да караш кола от най-мразената марка в България!
П.С. Понякога е кофти да караш кола от най-мразената марка в България!

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Като цяло сме малък, но доста завистлив народец, затова са тия магарии.
Никой не мое ма връне на селу!
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Каквото и да кажа ще е безсмислено.Ако го хванeш този "художник",свиркай да го доизрисувам и аз него.
п.п.Надявам се това да не ти попречи да дойдеш на събора.
п.п.Надявам се това да не ти попречи да дойдеш на събора.
Последна промяна nakoone на 29 Апр 2009, 11:40, променена общо 1 път

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
saleen написа:Като цяло сме малък, но доста завистлив народец, затова са тия магарии.

За това става въпрос

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
и моята са я одрали - малко, но за сметка на това и по 4те калника и 4те врати има по няколко санта драснато с ключ. Това не мога да го разбера. Спирам си пред нас, без да блокирам никой (пред нас има пракинг за над 50 коли, а спират не повече от 20), алармата ми не се включва посред нощ да буди комшиите, ама явно сме такъв народ.
п.п.: днес един зелен голфон 3ка така беше спрял, че влязох през дясната врата - вбеси ме още в полусън, ама не го одрах, нали...
п.п.: днес един зелен голфон 3ка така беше спрял, че влязох през дясната врата - вбеси ме още в полусън, ама не го одрах, нали...
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
градски няма да се плашиш
ела да ти покажа 2 драскотини по над 1 метър през вратите и през калниците, за да не е само 1 детайл + 1 см х 1см дълбочина дупка на предния капак. завистливо племе СА!!! повечето българи и тва си е.

4 8 15 16 23 42
Като гледам, колегата кара кола на 16+ години, чиято пазарна цена е около 4000-5000лв., каква завист, какво чудо?
За да не ме нападнете, ще кажа, че и моята не струва много повече, но мисълта ми е, че това си е чиста простащина или и аз не знам какво.
Защото ако е завист, щяха други коли да са одрани, със свалени огледала и пр., ама аз надрани Cayenne-и, S класи и подобни не съм виждал.
И на мен ми откъртиха огледалото само няколко седмици след като си купих колата, тъкмо я бях обсужил, стегнал, лъснал и т.н. И то така, че си личеше, че е просто от злоба, защото отскубнатото по този начин огледало не може да се използва за нищо, т.е. не може да се продаде...
Абе нЕма оправия в тази кочина, която наричаме държава и това си е...

За да не ме нападнете, ще кажа, че и моята не струва много повече, но мисълта ми е, че това си е чиста простащина или и аз не знам какво.
Защото ако е завист, щяха други коли да са одрани, със свалени огледала и пр., ама аз надрани Cayenne-и, S класи и подобни не съм виждал.

И на мен ми откъртиха огледалото само няколко седмици след като си купих колата, тъкмо я бях обсужил, стегнал, лъснал и т.н. И то така, че си личеше, че е просто от злоба, защото отскубнатото по този начин огледало не може да се използва за нищо, т.е. не може да се продаде...
Абе нЕма оправия в тази кочина, която наричаме държава и това си е...

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
много завистлив народ сме българите,но така е в бг,на мен ми бяха надраскали капака,калника,багажника,картофи пръст запалки в аспуха и 4иста4ките на възел гледах като гръмнат 

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Просто това нещо не мога да го разбера, според мен това е дело на някакви хлапета или на някой, който има проблеми със главата и не е в час. Колега ти си поредния от клуба на прецаканите. Аз моята кола е спирам от две години на едно и също място и една хубава сутрин излизам и оп някой се упражнявал с ключа върху моята кола. Оправия няма дори да го пребиеш ще дойде друг на негово място това е просто или платен паркинг или гарай спасява...
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Fear написа:...
баш завист си е! понеже те не знаят, а и не ги интерисува колко ти струва колата, но виждаш ли щом караш БМВ си "гъзе"
4 8 15 16 23 42
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
|`oTuH написа:Fear написа:...
баш завист си е! понеже те не знаят, а и не ги интерисува колко ти струва колата, но виждаш ли щом караш БМВ си "гъзе"
подозирам вече комшията ми който е мангал от съседния вход , защото преди време там кадето спирам (точно срещо моя прозорец на спалнята) искаше да си сложи гаража , обаче комшията ми под нас го изгони и каза да си го слага пред неговия вход (което си е така) и от вчера не съм слагал колата там а ония манго само там е спира неговата ..... ама немога да съм 100% сигурен
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4