ПОМОЩ КОЛЕГИ АКО МОЖЕТЕ ПОМАГАЙТЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

ПОМОЩ КОЛЕГИ АКО МОЖЕТЕ ПОМАГАЙТЕ

Мнение от nikito » 29 Апр 2009, 19:04

Здравейте колеги не знам как да започна тази сутрин като станах и си направих кафе излязох на терасата и направо ми причерня, колата ми нямаше гуми и джанти подпряна с камани а отзад с една саксия която се беше шчупила и колата беше на земята. Извиках полиция направиха огледа, но явно крадците са бързали и са си оставили отпечатъците, но не разчитам на това разчитам на вас да ми помогнете ако ги мернете някъде да ми звъннете. Не го пожелавам на никого и на най-големия си враг даже тъпо е, долно е, кога ще се пооправим не знам и съм на мнение че трябва да се прилагат Крумувите закони на крадеца ръцете и прочие ето момчета номерат ми на мобилния 0888/856279
сега ще добавя и снимки благодаря ви предварително :help: :help: :help:

Ако искате ми вярвайтено съм като болен и направо имам чувството че липсва част от мен дано все още са останали съвестни хорица в тази красива България макар и смного кофти управници а имнно те ни докараха до тази просешка тояга и като цяло до това положение да се посяга на чуждото а още по лошо е че престъпниците не биват и търсени а недаи си боже наказани :roll: [/img]
Изтървах исъбора наи лошото :cry:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 29 Апр 2009, 19:10

Местя ти темата в "Извън Темата", за да я видят повече хора.
Съжелявам за неприятната случка, за лекарства да ги дават...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от nikito » 29 Апр 2009, 19:12

да да ги дават но нали знаеш приятелю битият бит а и...........я и...........н само не можах да се справя с качването на снимките ще помоля да ми подскажете как за да знае всеки какво да поглежда ако желае разбира се

Потребител
Аватар

Мнение от nikito » 29 Апр 2009, 19:18

качих една на личната галерия но е малка ако иска някои да помогне мога да му пратя по скаип niko3007 е моят

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 & E39

Мнение от nikolai_v » 29 Апр 2009, 19:27

В кой квартал се е случило това?
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 29 Апр 2009, 19:36

Колега, дай малко повече информация, колко цола са, с какви гумета са, къде е станало...някакви отличителни белези имат ли...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: ПОМОЩ КОЛЕГИ АКО МОЖЕТЕ ПОМАГАЙТЕ

Мнение от Ivo_Borisov » 29 Апр 2009, 19:56

nikito написа:Здравейте колеги не знам как да започна тази сутрин като станах и си направих кафе излязох на терасата и направо ми причерня, колата ми нямаше гуми и джанти подпряна с камани а отзад с една саксия която се беше шчупила и колата беше на земята. Извиках полиция направиха огледа, но явно крадците са бързали и са си оставили отпечатъците, но не разчитам на това разчитам на вас да ми помогнете ако ги мернете някъде да ми звъннете. Не го пожелавам на никого и на най-големия си враг даже тъпо е, долно е, кога ще се пооправим не знам и съм на мнение че трябва да се прилагат Крумувите закони на крадеца ръцете и прочие ето момчета номерат ми на мобилния 0888/856279
сега ще добавя и снимки благодаря ви предварително :help: :help: :help:

Ако искате ми вярвайтено съм като болен и направо имам чувството че липсва част от мен дано все още са останали съвестни хорица в тази красива България макар и смного кофти управници а имнно те ни докараха до тази просешка тояга и като цяло до това положение да се посяга на чуждото а още по лошо е че престъпниците не биват и търсени а недаи си боже наказани :roll: [/img]
Изтървах исъбора наи лошото :cry:

И аз съм на твоето мнение колега.Само крумовите закони могат да ни помогнат в това беззаконие което цари в скапаната ни корумпирана държава.Дано парите да им идат за инвалидни колички деба скапаняците... :evil: Ако някой ден видя някой да краде ще го откажа занапред да не го прави :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от nikito » 29 Апр 2009, 20:00

марката им е GW 16 цола с летни гуми DUNLOP случи се в младост до 122 блок снимки мога да пратя на скаип и на имеили за нещастие не мога нещо да ги кача тука

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 29 Апр 2009, 20:08

Съжалявам за случилото се!

Междудругото секретни болтове имаше ли ?

Потребител
Аватар

Мнение от nikito » 29 Апр 2009, 20:15

да си кажа чесно нямах сменил съм 4-5 коли и всички с джанти никога не ми се е случвало а не ми се купуваха от онези в черно жълтите кутии понеже не били надеждни и реших да си търся стругар и така намерих че сега съм без джанти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Re: ПОМОЩ КОЛЕГИ АКО МОЖЕТЕ ПОМАГАЙТЕ

Мнение от titto » 29 Апр 2009, 20:16

nikito написа:.....Изтървах исъбора наи лошото :cry:

Съжалявам за случката колега!
Всички клетви да ги стигнат дано!

Няма ли с кой да се комбинирате и да успееш да дойдеш на събора? :confused:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 29 Апр 2009, 20:18

Ето снимките на колегата
Изображение
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от nikito » 29 Апр 2009, 20:19

колега да ти кажа чецно вече и не ми се идва но още нищо не се знае де току виж нещо се промени но не вярвам

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с усмивка.

Мнение от Axis » 29 Апр 2009, 20:30

Колега съжалявам за случилото се! Неприятна история! Това, с което мога да ти помогна, ако искаш с твойта кола да дойдеш на събора, е да ти дам зимните ми гуми назаем! Те са си на лети джанти, оригиналните BMW, а после като си вземеш гуми ще ми ги върнеш!! 8)

Потребител
Аватар

Мнение от nikito » 29 Апр 2009, 20:36

благодаря ти колега за предложението но вече съм с железните а и както споменах по горе нямам настроение, благодаря още веднъж

Следваща

Назад към Извън Темата