Що за наглост ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Що за наглост ???

Мнение от spower » 30 Апр 2009, 15:42

Вчера като си карахме по околовръстното с приятелката ми с нейната кола / опел тигра/ в посока Младост 4 от бул.България малко преди кръстовището с Малинова долина където пътя се стеснява от дясната лента се набута едно кърджалийско БМВ е36 и наглеца с риска да ни удари продължи да се натиска и бута и се хилеше в колата си заедно с още един хлапак беше до него, как може подобна просототия се чудя още повече, че и жена кара колата такава липса на елементарна култура, много се ядосах направух снимка на колата му отзаде ще пробвам довечера да я кача и след като тъпака видя че го снимам отби на една авотбусна спирка лепна се зад нас и келеша до него и той направи снимка на тиграта, след което изпревари и ни засече с черния си ковчег дори и стопвете му свтеха различно :| след потъмняването. После всички от провинцията като дойдат в столицата и се сърдят на отношението, но ето типичния пример за нагъл Ага от кърджалийско...........
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Апр 2009, 15:46

що не го шамари?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Апр 2009, 15:51

Ако хапваше от химията, дето продаваш щеше да слезеш да му набиеш шамарите :mrgreen:
Мани майтапа, изтрещел народ колкото искаш. На такива просто не им обръщаш внимание и си караш, те сами ще се очистят някъде.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 30 Апр 2009, 15:55

Напълно прав си колега. Както е казал Алеко Константинов, пази Боже сляпо да прогледа. За да не се обидят хората от малките градове, ще поясня, че селото е географско понятие, а селянин - оциално.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Що за наглост ???

Мнение от Biankonero » 30 Апр 2009, 16:08

spower написа:Вчера като си карахме по околовръстното с приятелката ми с нейната кола / опел тигра/ в посока Младост 4 от бул.България малко преди кръстовището с Малинова долина където пътя се стеснява от дясната лента се набута едно кърджалийско БМВ е36 и наглеца с риска да ни удари продължи да се натиска и бута и се хилеше в колата си заедно с още един хлапак беше до него, как може подобна просототия се чудя още повече, че и жена кара колата такава липса на елементарна култура, много се ядосах направух снимка на колата му отзаде ще пробвам довечера да я кача и след като тъпака видя че го снимам отби на една авотбусна спирка лепна се зад нас и келеша до него и той направи снимка на тиграта, след което изпревари и ни засече с черния си ковчег дори и стопвете му свтеха различно :| след потъмняването. После всички от провинцията като дойдат в столицата и се сърдят на отношението, но ето типичния пример за нагъл Ага от кърджалийско...........

90% съм сигурен за колата и келешите че са от Надежда - даже знам кой блок, но ще погледна пак номера и ще ти пиша... ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Апр 2009, 16:09

///peter написа:що не го шамари?

защото не е батка, като тебе, да слиза и да шамари всичко живо :mhihi:
:winky:

онтопик: тези никога няма да свършат, отминавай с достойнство. :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Re: Що за наглост ???

Мнение от miroslav4ev » 30 Апр 2009, 16:13

spower написа:Вчера като си карахме по околовръстното с приятелката ми с нейната кола / опел тигра/ в посока Младост 4 от бул.България малко преди кръстовището с Малинова долина където пътя се стеснява от дясната лента се набута едно кърджалийско БМВ е36 и наглеца с риска да ни удари продължи да се натиска и бута и се хилеше в колата си заедно с още един хлапак беше до него, как може подобна просототия се чудя още повече, че и жена кара колата такава липса на елементарна култура, много се ядосах направух снимка на колата му отзаде ще пробвам довечера да я кача и след като тъпака видя че го снимам отби на една авотбусна спирка лепна се зад нас и келеша до него и той направи снимка на тиграта, след което изпревари и ни засече с черния си ковчег дори и стопвете му свтеха различно :| след потъмняването. После всички от провинцията като дойдат в столицата и се сърдят на отношението, но ето типичния пример за нагъл Ага от кърджалийско...........

Така е за съжаление, тия с по-големите коли си мислят, че пътя е техен...Аз пък имам проблеми с превозните средства на Столичният градски транспорт :twisted: :twisted: :twisted: все ми се прибутват и свиркат

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 30 Апр 2009, 16:22

какво да ви кажа колеги мн си мислех и това ама това ли е начина следвашия път като случи някой като него и ще се удари и до там ще .... иначе отби след разклона за Арена в ляво преди светофара на Горубляне .. ама колата иначе с черни стопове с перденца 8) изтрити биещи в страни гуми тарикатска работа ама най-много яд ме хвана, че точно келеш с бмв го прави да беше някой голфер или с неуловима астричка екотек 1,4 1,6 Ок ама то Бмв .......
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 30 Апр 2009, 16:28

spower написа:какво да ви кажа колеги мн си мислех и това ама това ли е начина следвашия път като случи някой като него и ще се удари и до там ще .... иначе отби след разклона за Арена в ляво преди светофара на Горубляне .. ама колата иначе с черни стопове с перденца 8) изтрити биещи в страни гуми тарикатска работа ама най-много яд ме хвана, че точно келеш с бмв го прави да беше някой голфер или с неуловима астричка екотек 1,4 1,6 Ок ама то Бмв .......

всеки бърза...може и младежа да е бързал...защо например не го пусна? не че го защитавам,но може и да бърза..и мен понякога като ме засече някой,или се ръга като добитък, се замислям,че и аз понякога съм такова животно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 30 Апр 2009, 16:31

Както повечето хора от форума отбелязват в последните години подобни индивиди се "обзавеждат" с Е36-тици за сметка на Голфовете и ГСИ Астричките.. Което е жалко, защото манталитета си е манталитет без значение дали караш S-класа или Трабант!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 30 Апр 2009, 16:37

форумните правила забраняват такива теми.

изтрих/преправих малко от постингите за да не се познава колата.

ако желаете да коментирате поведение на пътя - без конкретни детайли за колите.
алекс
трабант 601с
разни други возила

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 30 Апр 2009, 16:41

Навъдиха се много селяни (като манталитет) и комплексари които си накупиха БМВта... Оня ден с Асен си седяхме на един светофар и една Е34ка направи ляв завой от най дясна лента, при положение, че пътя е с три ленти...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spower » 30 Апр 2009, 16:47

Facheff написа:
spower написа:какво да ви кажа колеги мн си мислех и това ама това ли е начина следвашия път като случи някой като него и ще се удари и до там ще .... иначе отби след разклона за Арена в ляво преди светофара на Горубляне .. ама колата иначе с черни стопове с перденца 8) изтрити биещи в страни гуми тарикатска работа ама най-много яд ме хвана, че точно келеш с бмв го прави да беше някой голфер или с неуловима астричка екотек 1,4 1,6 Ок ама то Бмв .......

всеки бърза...може и младежа да е бързал...защо например не го пусна? не че го защитавам,но може и да бърза..и мен понякога като ме засече някой,или се ръга като добитък, се замислям,че и аз понякога съм такова животно :mhihi: :mhihi: :mhihi:[/q

ми той гарвана, ако бързаше нямаше да спре на спирката след светофара на малинова долина и да ни пусне пред него , че да ни снима с телефона си :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 30 Апр 2009, 17:58

Не съдете по себе си,че каращите бмв-та имат някаква култура на пътя,аз съм забелязал,че много хора с бмв-та са бетер бивши голфаджии :D
/// 6>4
ИзображениеИзображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 30 Апр 2009, 18:03

ми и на мен някъв ръждилник да ми се пречка и аз ще го натискам... кво очакваш? научете се да карате като нормални хора с нормални скорости и нормални коли... тогава и другите хора в движението ще започнат да ви уважават и да не ви натискат :winky:

Следваща

Назад към Извън Темата