Що за наглост ???
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Що за наглост ???
Вчера като си карахме по околовръстното с приятелката ми с нейната кола / опел тигра/ в посока Младост 4 от бул.България малко преди кръстовището с Малинова долина където пътя се стеснява от дясната лента се набута едно кърджалийско БМВ е36 и наглеца с риска да ни удари продължи да се натиска и бута и се хилеше в колата си заедно с още един хлапак беше до него, как може подобна просототия се чудя още повече, че и жена кара колата такава липса на елементарна култура, много се ядосах направух снимка на колата му отзаде ще пробвам довечера да я кача и след като тъпака видя че го снимам отби на една авотбусна спирка лепна се зад нас и келеша до него и той направи снимка на тиграта, след което изпревари и ни засече с черния си ковчег дори и стопвете му свтеха различно
след потъмняването. После всички от провинцията като дойдат в столицата и се сърдят на отношението, но ето типичния пример за нагъл Ага от кърджалийско...........

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ако хапваше от химията, дето продаваш щеше да слезеш да му набиеш шамарите
Мани майтапа, изтрещел народ колкото искаш. На такива просто не им обръщаш внимание и си караш, те сами ще се очистят някъде.

Мани майтапа, изтрещел народ колкото искаш. На такива просто не им обръщаш внимание и си караш, те сами ще се очистят някъде.
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Напълно прав си колега. Както е казал Алеко Константинов, пази Боже сляпо да прогледа. За да не се обидят хората от малките градове, ще поясня, че селото е географско понятие, а селянин - оциално.
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Що за наглост ???
spower написа:Вчера като си карахме по околовръстното с приятелката ми с нейната кола / опел тигра/ в посока Младост 4 от бул.България малко преди кръстовището с Малинова долина където пътя се стеснява от дясната лента се набута едно кърджалийско БМВ е36 и наглеца с риска да ни удари продължи да се натиска и бута и се хилеше в колата си заедно с още един хлапак беше до него, как може подобна просототия се чудя още повече, че и жена кара колата такава липса на елементарна култура, много се ядосах направух снимка на колата му отзаде ще пробвам довечера да я кача и след като тъпака видя че го снимам отби на една авотбусна спирка лепна се зад нас и келеша до него и той направи снимка на тиграта, след което изпревари и ни засече с черния си ковчег дори и стопвете му свтеха различнослед потъмняването. После всички от провинцията като дойдат в столицата и се сърдят на отношението, но ето типичния пример за нагъл Ага от кърджалийско...........
90% съм сигурен за колата и келешите че са от Надежда - даже знам кой блок, но ще погледна пак номера и ще ти пиша...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
///peter написа:що не го шамари?
защото не е батка, като тебе, да слиза и да шамари всичко живо

онтопик: тези никога няма да свършат, отминавай с достойнство.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Re: Що за наглост ???
spower написа:Вчера като си карахме по околовръстното с приятелката ми с нейната кола / опел тигра/ в посока Младост 4 от бул.България малко преди кръстовището с Малинова долина където пътя се стеснява от дясната лента се набута едно кърджалийско БМВ е36 и наглеца с риска да ни удари продължи да се натиска и бута и се хилеше в колата си заедно с още един хлапак беше до него, как може подобна просототия се чудя още повече, че и жена кара колата такава липса на елементарна култура, много се ядосах направух снимка на колата му отзаде ще пробвам довечера да я кача и след като тъпака видя че го снимам отби на една авотбусна спирка лепна се зад нас и келеша до него и той направи снимка на тиграта, след което изпревари и ни засече с черния си ковчег дори и стопвете му свтеха различнослед потъмняването. После всички от провинцията като дойдат в столицата и се сърдят на отношението, но ето типичния пример за нагъл Ага от кърджалийско...........
Така е за съжаление, тия с по-големите коли си мислят, че пътя е техен...Аз пък имам проблеми с превозните средства на Столичният градски транспорт

- spower
- старши ентусиаст
-
какво да ви кажа колеги мн си мислех и това ама това ли е начина следвашия път като случи някой като него и ще се удари и до там ще .... иначе отби след разклона за Арена в ляво преди светофара на Горубляне .. ама колата иначе с черни стопове с перденца
изтрити биещи в страни гуми тарикатска работа ама най-много яд ме хвана, че точно келеш с бмв го прави да беше някой голфер или с неуловима астричка екотек 1,4 1,6 Ок ама то Бмв .......

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
spower написа:какво да ви кажа колеги мн си мислех и това ама това ли е начина следвашия път като случи някой като него и ще се удари и до там ще .... иначе отби след разклона за Арена в ляво преди светофара на Горубляне .. ама колата иначе с черни стопове с перденцаизтрити биещи в страни гуми тарикатска работа ама най-много яд ме хвана, че точно келеш с бмв го прави да беше някой голфер или с неуловима астричка екотек 1,4 1,6 Ок ама то Бмв .......
всеки бърза...може и младежа да е бързал...защо например не го пусна? не че го защитавам,но може и да бърза..и мен понякога като ме засече някой,или се ръга като добитък, се замислям,че и аз понякога съм такова животно

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Както повечето хора от форума отбелязват в последните години подобни индивиди се "обзавеждат" с Е36-тици за сметка на Голфовете и ГСИ Астричките.. Което е жалко, защото манталитета си е манталитет без значение дали караш S-класа или Трабант!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Навъдиха се много селяни (като манталитет) и комплексари които си накупиха БМВта... Оня ден с Асен си седяхме на един светофар и една Е34ка направи ляв завой от най дясна лента, при положение, че пътя е с три ленти...
- spower
- старши ентусиаст
-
Facheff написа:spower написа:какво да ви кажа колеги мн си мислех и това ама това ли е начина следвашия път като случи някой като него и ще се удари и до там ще .... иначе отби след разклона за Арена в ляво преди светофара на Горубляне .. ама колата иначе с черни стопове с перденцаизтрити биещи в страни гуми тарикатска работа ама най-много яд ме хвана, че точно келеш с бмв го прави да беше някой голфер или с неуловима астричка екотек 1,4 1,6 Ок ама то Бмв .......
всеки бърза...може и младежа да е бързал...защо например не го пусна? не че го защитавам,но може и да бърза..и мен понякога като ме засече някой,или се ръга като добитък, се замислям,че и аз понякога съм такова животно

ми той гарвана, ако бързаше нямаше да спре на спирката след светофара на малинова долина и да ни пусне пред него , че да ни снима с телефона си

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
spower написа:какво да ви кажа колеги мн си мислех и това ама това ли е начина следвашия път като случи някой като него и ще се удари и до там ще .... иначе отби след разклона за Арена в ляво преди светофара на Горубляне .. ама колата иначе с черни стопове с перденцаизтрити биещи в страни гуми тарикатска работа ама най-много яд ме хвана, че точно келеш с бмв го прави да беше някой голфер или с неуловима астричка екотек 1,4 1,6 Ок ама то Бмв .......
Не съдете по себе си,че каращите бмв-та имат някаква култура на пътя,аз съм забелязал,че много хора с бмв-та са бетер бивши голфаджии

/// 6>4

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
ми и на мен някъв ръждилник да ми се пречка и аз ще го натискам... кво очакваш? научете се да карате като нормални хора с нормални скорости и нормални коли... тогава и другите хора в движението ще започнат да ви уважават и да не ви натискат 

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2