Една история за разбито сърце

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Една история за разбито сърце

Мнение от Mladen4o1 » 02 Май 2009, 0:20

НЕ знам дали това е мястото да излея душата си но понеже всички тук сте ми колеги и се надявам да ми помогнете да преодулея мъката :( .Това е моята любовна история,история за едно момиче в което бях влубен.Всичко започна по интернет в един от тези сайтове за запознанства и така някаде около половин година само по интернет си общувахме,но един ден се видяхме съвсем слъчаино и аз знаех,че това беше любов от пръв поглед.След няколко седмици ние се срешнахме,беше толкова вълнуващо сърцето ми биеше силно и нетърпеливо да разбере какво има в тази жена че неможех да спя без да бъде в мислите ми.И така дните минаваха след дълго убеждаване тя най-накрая се съгласи да бъде с мен и това беше най-щасливият ден в живота ми.Минаваха дни,седмици,МЕСЕЦИ и ние продължавахме да сме заедно и да бъдем все така вюбени.Но една връзка не е истинска без караници и такива неща,тези работи не липсваха и при нас,но колкото и да се карахме винаги се здобрявахме.Но това което я нарани най-много беше това ,че няколко пъти я оставях без основателна причина.Тя плачеше и ми се молеше недей ,но аз ГЛУПАКЪТ не исках да я чуя и си тръгвах но в крайна сметка винаги се връщах.И така дните минаваха ние продължавахме да бъдем заедно и да бъдем щасливи.Започнах да я изкарвам по моят квартал и така няколко седмици .Но един ден аз се промених не знам какво ми стана започнах да отбягвам моето момиче не исках да се виждаме и започнах да и званя все по рядко. И отново се случи лошото,отново исках да бъда сам и и го казах и тя отново със сълзи на очите ме омоляваше да остана но аз не я послушах и си тръгнах.След като се прибрах в къши усетих празнота в себе си и така няколко дена празнотата не изчезваше а през това време тя продължаваше да идва в моя квартал .И отново доиде денят в които аз поисках тя де се върне при мен но беше различно тя не поиска да бъде с мен :( думите и бяха толкова тежки ,толкова ме болеше , но знаех че този път нямаше какво да направя тя беше решила да си отиде и аз щях да остана сам ,сам завинаги.Неможех да оставя това така неможех да оставя любивта на живота ми да си отиде обаче тя си отиде :( отиде си и заедно с нея си отиде и моето щастие,отиде си усмивката от лицето ми отидохаси мойте мечти.И сега осъзнах че съм бил глъпакът които остави любовта да си отиде и за какво и аз не знам .Явно не съм бил достоен за нея явно не съм това което е искала и сега съжелявам че не се промених когато е трябвало съжелявам за всички грешки който направих :(

имам само едни последни думи...

ЗНАМ ЧЕ ЩЕ ПРОЧЕТЕШ ТОВА БЕБЕ ЗАНЕЙ ЧЕ ВИНАГИ ЩЕ СЪМ С ТЕБ И НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВЯ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА МЕН И СИ ТОВА КОЕТО ИСКАМ НА ТОЗИ ШИБАН СВЯТ ПРОСТИ МИ ЗА ВСИЧКИ ГРЕШКИ ЗА ВСИЧКО МОМЕНТИ КОГАТО НЕ СЪМ МОГЪЛ ДА ТЕ НАПРАВЯ ЩАСЛИВ СЪЖЕЛЯВАМ :( ОБИЧАМ ТЕ (hug)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 02 Май 2009, 0:30

Брат, имаш моята подкрепа :!:
Надявам се всичко да свърши добре........... и ако тя наистина чете - прости му
:winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 02 Май 2009, 0:40

то не че няма подфорум за историйте, ама карай да върви :roll:
иначе, еми сам си си виновен ся си бери плодовете :winky:
помни кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи ;)
айде без лоши чувства и гледай напред, морето е голямо, риба колкото искаш ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90;320si
Мечтае да кара: m3 e30
Детайли за колата: 320si;M-пълен пакет :)

Мнение от angel_ti » 02 Май 2009, 0:44

Важното е че си признаваш грешката и наистина съжаляваш за поступките си.Мисля че ако си по-настоятелен ще ти прости! Успех ти пожелавам дано всичко се оправи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 02 Май 2009, 0:55

Е пич ти кво искаш,тва да не е маимуна,идими-доидими,тя е човек и си има чуства,а ти незнам на колко години си ама тва ми приличат на изпълнения на 16-17 годишен,при които пубертетът е закъснял.
ТОВА НЕ Е МЪЖКО,един мъж трябва да има позиция ,и като каже нещо -ДА Е КАЗАНО и да се разчита на това.Сега си сърбаи попарката , прави си изводи и си вземи поука за напред.
Аиде без лоши чуства,успех :|
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 02 Май 2009, 1:03

На мен ми се струва, че ти е доскучало за момичето и се опитваш да си я върнеш, но това за мен не е любов.
Дано си изясните нещата и дано ти си наясно със себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 02 Май 2009, 2:18

"Оценяваш нещо чак когато го загубиш" :winky:
Важното е че наистина съжаляваш, признат грях не е грях. ;)

п.п Това не важи пред кат!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 02 Май 2009, 2:27

Търся врачка, която да посочи връзката между тинейджърските проблеми (тип "разбито сърце") и автомобилните форуми.
Подсигурявам материали като боб, кафе, кокалчета и мъх от джобове. Подробности на ЛС.
MORE BEER!

Назад към Извън Темата