Една история за разбито сърце
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Една история за разбито сърце
НЕ знам дали това е мястото да излея душата си но понеже всички тук сте ми колеги и се надявам да ми помогнете да преодулея мъката
.Това е моята любовна история,история за едно момиче в което бях влубен.Всичко започна по интернет в един от тези сайтове за запознанства и така някаде около половин година само по интернет си общувахме,но един ден се видяхме съвсем слъчаино и аз знаех,че това беше любов от пръв поглед.След няколко седмици ние се срешнахме,беше толкова вълнуващо сърцето ми биеше силно и нетърпеливо да разбере какво има в тази жена че неможех да спя без да бъде в мислите ми.И така дните минаваха след дълго убеждаване тя най-накрая се съгласи да бъде с мен и това беше най-щасливият ден в живота ми.Минаваха дни,седмици,МЕСЕЦИ и ние продължавахме да сме заедно и да бъдем все така вюбени.Но една връзка не е истинска без караници и такива неща,тези работи не липсваха и при нас,но колкото и да се карахме винаги се здобрявахме.Но това което я нарани най-много беше това ,че няколко пъти я оставях без основателна причина.Тя плачеше и ми се молеше недей ,но аз ГЛУПАКЪТ не исках да я чуя и си тръгвах но в крайна сметка винаги се връщах.И така дните минаваха ние продължавахме да бъдем заедно и да бъдем щасливи.Започнах да я изкарвам по моят квартал и така няколко седмици .Но един ден аз се промених не знам какво ми стана започнах да отбягвам моето момиче не исках да се виждаме и започнах да и званя все по рядко. И отново се случи лошото,отново исках да бъда сам и и го казах и тя отново със сълзи на очите ме омоляваше да остана но аз не я послушах и си тръгнах.След като се прибрах в къши усетих празнота в себе си и така няколко дена празнотата не изчезваше а през това време тя продължаваше да идва в моя квартал .И отново доиде денят в които аз поисках тя де се върне при мен но беше различно тя не поиска да бъде с мен
думите и бяха толкова тежки ,толкова ме болеше , но знаех че този път нямаше какво да направя тя беше решила да си отиде и аз щях да остана сам ,сам завинаги.Неможех да оставя това така неможех да оставя любивта на живота ми да си отиде обаче тя си отиде
отиде си и заедно с нея си отиде и моето щастие,отиде си усмивката от лицето ми отидохаси мойте мечти.И сега осъзнах че съм бил глъпакът които остави любовта да си отиде и за какво и аз не знам .Явно не съм бил достоен за нея явно не съм това което е искала и сега съжелявам че не се промених когато е трябвало съжелявам за всички грешки който направих
имам само едни последни думи...
ЗНАМ ЧЕ ЩЕ ПРОЧЕТЕШ ТОВА БЕБЕ ЗАНЕЙ ЧЕ ВИНАГИ ЩЕ СЪМ С ТЕБ И НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВЯ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА МЕН И СИ ТОВА КОЕТО ИСКАМ НА ТОЗИ ШИБАН СВЯТ ПРОСТИ МИ ЗА ВСИЧКИ ГРЕШКИ ЗА ВСИЧКО МОМЕНТИ КОГАТО НЕ СЪМ МОГЪЛ ДА ТЕ НАПРАВЯ ЩАСЛИВ СЪЖЕЛЯВАМ
ОБИЧАМ ТЕ (hug)

имам само едни последни думи...
ЗНАМ ЧЕ ЩЕ ПРОЧЕТЕШ ТОВА БЕБЕ ЗАНЕЙ ЧЕ ВИНАГИ ЩЕ СЪМ С ТЕБ И НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВЯ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА МЕН И СИ ТОВА КОЕТО ИСКАМ НА ТОЗИ ШИБАН СВЯТ ПРОСТИ МИ ЗА ВСИЧКИ ГРЕШКИ ЗА ВСИЧКО МОМЕНТИ КОГАТО НЕ СЪМ МОГЪЛ ДА ТЕ НАПРАВЯ ЩАСЛИВ СЪЖЕЛЯВАМ

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
то не че няма подфорум за историйте, ама карай да върви
иначе, еми сам си си виновен ся си бери плодовете
помни кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи
айде без лоши чувства и гледай напред, морето е голямо, риба колкото искаш

иначе, еми сам си си виновен ся си бери плодовете

помни кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи

айде без лоши чувства и гледай напред, морето е голямо, риба колкото искаш

- angel_ti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90;320si
- Мечтае да кара: m3 e30
- Детайли за колата: 320si;M-пълен пакет :)
Важното е че си признаваш грешката и наистина съжаляваш за поступките си.Мисля че ако си по-настоятелен ще ти прости! Успех ти пожелавам дано всичко се оправи
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Е пич ти кво искаш,тва да не е маимуна,идими-доидими,тя е човек и си има чуства,а ти незнам на колко години си ама тва ми приличат на изпълнения на 16-17 годишен,при които пубертетът е закъснял.
ТОВА НЕ Е МЪЖКО,един мъж трябва да има позиция ,и като каже нещо -ДА Е КАЗАНО и да се разчита на това.Сега си сърбаи попарката , прави си изводи и си вземи поука за напред.
Аиде без лоши чуства,успех
ТОВА НЕ Е МЪЖКО,един мъж трябва да има позиция ,и като каже нещо -ДА Е КАЗАНО и да се разчита на това.Сега си сърбаи попарката , прави си изводи и си вземи поука за напред.
Аиде без лоши чуства,успех

- Azrail
- UFO Pilot
-
Търся врачка, която да посочи връзката между тинейджърските проблеми (тип "разбито сърце") и автомобилните форуми.
Подсигурявам материали като боб, кафе, кокалчета и мъх от джобове. Подробности на ЛС.
Подсигурявам материали като боб, кафе, кокалчета и мъх от джобове. Подробности на ЛС.
MORE BEER!
8 мнения
• Страница 1 от 1