M3 да се регистрира като не-акцизен - възможно ли е ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

M3 да се регистрира като не-акцизен - възможно ли е ?

Мнение от MmPaint » 07 Май 2009, 1:04

1-ва тема , 1-ви въпрос ! Добре заварили У форумо , не е като на голфа форума ама айде :D Шегата на страна , преди няколко години ( след като разбрах каква огромна грешка бе да си закупя фолксваген :D ) си купих 320 e36 и и се нарадвах доста,но само в Германия.Следващата седмица ми предстои да се ходя пак и ми мина една мисъл в главата , дали да не си взема от някаде си някоя М3-ка.Само че акциза много ме притеснява.Прегледах доста теми,които хората са писали,че са правили врътката с 325-ци и са ги регистрилали като 320-ки.Разликата обаче в конете с М3 е по-голяма и си мислех дали ще стане врътката и с М3.Не ме псувайте много ако е възможно,ако се повтаря темата,но не можах да открия отговор на въпроса...

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Re: M3 да се регистрира като не-акцизен - възможно ли е ?

Мнение от EcLipSeR » 07 Май 2009, 1:16

MmPaint написа:Не ме псувайте много ако е възможнo...

Така първо не ,че се заяждам ама въпроса си го задал точно като за ГОУФ форума и не очаквай отгоров различен от въпроса ти... Чудя са въобще дали да си хабвя времето за отговори и обяснения,за това ше ти дам 3 точни отг.
1во с пари всичко става.
2ро продаввт се М-ки регистрирани(платен акциз) за цени доло горе колкото в Germany.Ако си по ук разгледай форума..
3то.Ако си тръгнал да спестяваш пари или да си купуваш М-ка с мислъта ,че ще ти излезе по на далавера от 320-ска или квото и да е било,по добре вземи си земи един GOUF vr6 и си стой мирен ..
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

Потребител
Аватар

Мнение от MmPaint » 07 Май 2009, 3:19

ммм не . някак си не мога да се съглася с тебе.
1во- нали цялата работа е да се спестят пари, какъв е смисъла тогава да дам още пари ...
2ро-едва ли има кола в БГ с платен акциз , която да е на цената на немска , камо ли пък да е и по - качествена
3то-единстреното общо между м-ката и 320 е само значката отпред . М-ката е цяла друга кола , лично мое мнение , друго ниво на колите , и не става въпрос за далавера.
колкото до голф - името на фирмата говори изцяло за колите - кола на народа - кола за всеки ! ако сравниме с бг щях да си взема москвич седмак и да разказвам на всички , че е дванайсетак - това е еквивалента на голф ( който и да е 1,2,3,4 стоков ) и вр6

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Май 2009, 9:43

MmPaint написа:ммм не . някак си не мога да се съглася с тебе.
1во- нали цялата работа е да се спестят пари, какъв е смисъла тогава да дам още пари ...
2ро-едва ли има кола в БГ с платен акциз , която да е на цената на немска , камо ли пък да е и по - качествена
3то-единстреното общо между м-ката и 320 е само значката отпред . М-ката е цяла друга кола , лично мое мнение , друго ниво на колите , и не става въпрос за далавера.
колкото до голф - името на фирмата говори изцяло за колите - кола на народа - кола за всеки ! ако сравниме с бг щях да си взема москвич седмак и да разказвам на всички , че е дванайсетак - това е еквивалента на голф ( който и да е 1,2,3,4 стоков ) и вр6

Така като гледам , за теб НЯМА да може.
Човек който може да заобиколи закона, не го пише публично!
И да темата е разисквана.
И определено има М-ки в българия които са регистрирани и са по изгодни за хора като теб ,от тези в Германия ;)

П.С. Местя я в извън темата, защото тук е технически форум.

П.С.2 Човек който веднъж е регистрирал БМВ редовно в КАТ София, никога не би си помислил, че има начин да дадеш кеш и да ти я регистрират като двайска ;)Не че няма начин да караш М на добра цена, има, но не по този начин ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от /////M » 07 Май 2009, 10:18

Скоро ми попадна една статия във вестник "Телеграф" в която имаше статия точно за акцизите. Та до колкото разбрах акцизите щели да отпаднат от 01.2010 г. по настояване на Брюксел.( даже май и по новините са го казвали) Така че може да изчакаш с М-ката. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 07 Май 2009, 10:19

Няма нвъзможни неща, само че едва ли някой ще ти даде координати на лице което би могло да ти свърши работа
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 07 Май 2009, 10:23

vld написа:П.С.2 Човек който веднъж е регистрирал БМВ редовно в КАТ София, никога не би си помислил, че има начин да дадеш кеш и да ти я регистрират като двайска ;)Не че няма начин да караш М на добра цена, има, но не по този начин ;)

И аз някакси не си го представям ония с цаисите на канала да регистрира М3-ка като 320ка.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 07 Май 2009, 12:19

Escape написа:
vld написа:П.С.2 Човек който веднъж е регистрирал БМВ редовно в КАТ София, никога не би си помислил, че има начин да дадеш кеш и да ти я регистрират като двайска ;)Не че няма начин да караш М на добра цена, има, но не по този начин ;)

И аз някакси не си го представям ония с цаисите на канала да регистрира М3-ка като 320ка.
и понеже е един с цайси на каналите тоя е такъв безподобен боклук 4е при един проблем направо ми идваше да му лисна 4ервата :evil: :evil:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 07 Май 2009, 12:38

Може, ако се регестрира като селскостопанска машина :weed:

така правят с RAM-овете :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 07 Май 2009, 12:45

Rebel написа:Може, ако се регестрира като селскостопанска машина :weed:

така правят с RAM-овете :)

Ми той RAM си е баш селскостопанска машина. В америка само селяни и селяндури карат Рам-ове, както и строителните работници.

В Бг - ГЪЗАРИТЕ :help:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 07 Май 2009, 12:50

bavareca_86 написа:
Escape написа:

и понеже е един с цайси на каналите тоя е такъв безподобен боклук 4е при един проблем направо ми идваше да му лисна 4ервата :evil: :evil:
Топчо е стабиляга ;)
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 07 Май 2009, 13:21

bavareca_86 написа:
Escape написа:

Брат, точно тоя експерт е такъв прикрит баровец, че немам думи!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 07 Май 2009, 13:31

/////M написа:Скоро ми попадна една статия във вестник "Телеграф" в която имаше статия точно за акцизите. Та до колкото разбрах акцизите щели да отпаднат от 01.2010 г. по настояване на Брюксел.( даже май и по новините са го казвали) Така че може да изчакаш с М-ката. :)

Абе не седи ти на тая страна ;)
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 07 Май 2009, 14:16

Явор написа:
bavareca_86 написа:
Escape написа:

Топчо е стабиляга ;)
бате другия път ше минавам те питам на кой да снасям ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Май 2009, 15:46

Escape написа:Ми той RAM си е баш селскостопанска машина. В америка само селяни и селяндури карат Рам-ове, както и строителните работници.

внимавай, щото много хора си теглят ремаркетата със вайпърите със рам срт-10... :) и ако си със някоя 320-ка може и да не го стигнеш на светофара... така.. както си е със ремаркето и виперо накичен отзадЕ :mhihi:

по темата - има начини разбира се. но ако си опрял до това да питаш тука- няма да стане така.

проблема е че 325 и 320 мязат по един и същ начин докато м3-ката е доста по-различна и може да ти правят разни проблеми като дори да си си направил документите изрядни...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Следваща

Назад към Извън Темата