Ходите ли на лостове да се набирате

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Ходите ли на лостове да се набирате

Мнение от mislead » 08 Май 2009, 16:02

Ей колеги ходите ли на лостове да се набирате , малко мускули това онова раздвижване ;) релеф .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: Ходите ли на лостове да се набирате

Мнение от cod-cdbp » 08 Май 2009, 16:05

mislead написа:Ей колеги ходите ли на лостове да се набирате , малко мускули това онова раздвижване ;) релеф .

аз ходя в сервиз да тренирам ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от SAVKATA » 08 Май 2009, 16:06

почти всеки ден да и вкъщи лицеви упори и коремни преси
BMW E36 FAN and Yamaha R6 Fanatic!!!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 08 Май 2009, 16:09

Естествено .. ако остане време така надвечер в перфектно,тука до нас има площадка .. трябва се подържа форма :)
Последна промяна ///vlado на 08 Май 2009, 16:10, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 08 Май 2009, 16:10

аз ходя през ден , доста добър резултат има от тях , оформяш се добре мацките им харесва релефно тяло :) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Май 2009, 16:11

mislead написа:аз ходя през ден , доста добър резултат има от тях , оформяш се добре мацките им харесва релефно тяло :) :mhihi:

мойто е леко релефно надолу от гърдите ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
и мога да ви кажа че и този релеф привлича мадамите стига да е в нормите.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 08 Май 2009, 16:13

аз скоро ми показаха едно филче ThugWorkout на едни негри как се набират на лостове и какви тела има т , леле много се надухва човек да стане корав като тях :)) сабират се по 10 маймуни и само помпят хаха показват много интересни упражнения за всички мускули да можеш да се раздвижиш идеално да си еластичен :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 08 Май 2009, 16:15

_65536_kb_sec_ написа:
мойто е леко релефно надолу от гърдите ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Заеби ги мацките .. важното е да има сръбско,скара и бмв ... какво му трябва повече на човек Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 08 Май 2009, 16:17

mislead написа:аз скоро ми показаха едно филче ThugWorkout на едни негри как се набират на лостове и какви тела има т , леле много се надухва човек да стане корав като тях :)) сабират се по 10 маймуни и само помпят хаха показват много интересни упражнения за всички мускули да можеш да се раздвижиш идеално да си еластичен :)

Това и аз съм го гледал,печките от тоя клип беха много луди :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 08 Май 2009, 16:17

///vlado написа:
_65536_kb_sec_ написа:

Заеби ги мацките .. важното е да има сръбско,скара и бмв ... какво му трябва повече на човек Изображение

хаха да е , една среща за едно барбекю тренировка малко да се понапомпим , малко драг , и музиката да бумти доста добре звучи ,

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 08 Май 2009, 16:20

///vlado написа:
_65536_kb_sec_ написа:

Е, те тва е приказка :mhihi: Иначе аз навремето много ги практикувах тия неща. Ама да си кажа честно след като си почнал от малък и години наред си си броил калориите...после хич не ти се занимава. Докато мойте приятели си правеха кефа, аз висях в боксовата зала...сега не можеш ме върнеш там :mhihi: Вече си ходиме само на фитнес и то ей така, колкото да кажеш, че правиш нещо.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 08 Май 2009, 16:26

http://www.youtube.com/watch?v=jT_3LAhd0LE

:shock: :D

Аз съм леко извън нормата с килата, но съм решил да почна да спортувам и да се стегна... тоя клип много надъхва :)
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Май 2009, 16:26

набирам се аз... на тредмила на живота... :confused:

иначе ако остане време... 2-3 пъти в седмицата може и да ходя да се пробвам във фитнес центъра... или в къщи.. на една от вратите имам един от тез.. портативните лостове... но лицеви опори правя всеки ден...

ама как ме мързи не е истина... :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 08 Май 2009, 16:35

според мен от фитнес се сдървяваш , макар че там имаш упражения за крака нали на лостовете нямаш , а иначе може да бягаш в градината или ако имате в града :)) плочки стават много от бягането , като ходиш на лостове се чустваш по свеж , иначе в тея зали за вдигане , като стане 6 7 часа и всеки като отиде и става голяма лудница там а на лостовете също можеш да се оформиш и то доста прилично ако имаш постоянство , а който има маса повечко като колегата малко трудно че тези килограми искат дърпане :))))) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 08 Май 2009, 16:36

Аз се набирам и давам всичко от себе си...само ако има нещо русо под мен :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Следваща

Назад към Извън Темата