Ходите ли на лостове да се набирате
Модератор: Общи модератори
Ходите ли на лостове да се набирате
Ей колеги ходите ли на лостове да се набирате , малко мускули това онова раздвижване
релеф .

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Ходите ли на лостове да се набирате
mislead написа:Ей колеги ходите ли на лостове да се набирате , малко мускули това онова раздвижванерелеф .
аз ходя в сервиз да тренирам

Естествено .. ако остане време така надвечер в перфектно,тука до нас има площадка .. трябва се подържа форма 

Последна промяна ///vlado на 08 Май 2009, 16:10, променена общо 1 път
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
mislead написа:аз ходя през ден , доста добър резултат има от тях , оформяш се добре мацките им харесва релефно тяло![]()
мойто е леко релефно надолу от гърдите

и мога да ви кажа че и този релеф привлича мадамите стига да е в нормите.

аз скоро ми показаха едно филче ThugWorkout на едни негри как се набират на лостове и какви тела има т , леле много се надухва човек да стане корав като тях
) сабират се по 10 маймуни и само помпят хаха показват много интересни упражнения за всички мускули да можеш да се раздвижиш идеално да си еластичен 

mislead написа:аз скоро ми показаха едно филче ThugWorkout на едни негри как се набират на лостове и какви тела има т , леле много се надухва човек да стане корав като тях) сабират се по 10 маймуни и само помпят хаха показват много интересни упражнения за всички мускули да можеш да се раздвижиш идеално да си еластичен
Това и аз съм го гледал,печките от тоя клип беха много луди

///vlado написа:_65536_kb_sec_ написа:
Заеби ги мацките .. важното е да има сръбско,скара и бмв ... какво му трябва повече на човек
хаха да е , една среща за едно барбекю тренировка малко да се понапомпим , малко драг , и музиката да бумти доста добре звучи ,
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
///vlado написа:_65536_kb_sec_ написа:
Заеби ги мацките .. важното е да има сръбско,скара и бмв ... какво му трябва повече на човек
Е, те тва е приказка

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
http://www.youtube.com/watch?v=jT_3LAhd0LE
Аз съм леко извън нормата с килата, но съм решил да почна да спортувам и да се стегна... тоя клип много надъхва

Аз съм леко извън нормата с килата, но съм решил да почна да спортувам и да се стегна... тоя клип много надъхва

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
набирам се аз... на тредмила на живота...
иначе ако остане време... 2-3 пъти в седмицата може и да ходя да се пробвам във фитнес центъра... или в къщи.. на една от вратите имам един от тез.. портативните лостове... но лицеви опори правя всеки ден...
ама как ме мързи не е истина...

иначе ако остане време... 2-3 пъти в седмицата може и да ходя да се пробвам във фитнес центъра... или в къщи.. на една от вратите имам един от тез.. портативните лостове... но лицеви опори правя всеки ден...
ама как ме мързи не е истина...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
според мен от фитнес се сдървяваш , макар че там имаш упражения за крака нали на лостовете нямаш , а иначе може да бягаш в градината или ако имате в града
) плочки стават много от бягането , като ходиш на лостове се чустваш по свеж , иначе в тея зали за вдигане , като стане 6 7 часа и всеки като отиде и става голяма лудница там а на лостовете също можеш да се оформиш и то доста прилично ако имаш постоянство , а който има маса повечко като колегата малко трудно че тези килограми искат дърпане
)))) 

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Аз се набирам и давам всичко от себе си...само ако има нещо русо под мен 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...