А вие хвърляте ли си боклука на улицата/през прозореца?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 08 Май 2009, 20:05

Колеги мислите ли, че е редно да си хвърляте каквито и да било боклуци през прозореца на колата или докато вървите по улицата? А правите ли го? Мисля, че е време да започнем да даваме пример на хората около нас и да спрем това малоумно хвърляне на фасове, хартийки и какво ли не още с мисълта "Щом Х хвърля защо и аз да не хвърля нали за това е Y да почисти?"

Искам да призова всички в този форум да направят жертва със себе си и да започнат да използват кошчетата, пепелниците и другите места предназначени за боклук, а не да се прави кочина на всякъде. И моля ви контролирайте и хората около вас. Така ще живеем в по-чист град, държава, свят.

Поздрави и ми е интересно да чуя вашите мнения и се надявам, че няма да лицемерничите ами ще направите нещо хубаво за себе си и другите около вас.

Иво Андреев
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: А вие хвърляте ли си боклука на улицата/през прозореца?

Мнение от cod-cdbp » 08 Май 2009, 20:13

едно време го правех, но от много отдавна престанах. Тъпо и безотговорно е. За сега си хвърлям пепелника където му е мястото.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: без долен лв педал
Мечтае да кара: Х 6

Мнение от Blond_G » 08 Май 2009, 20:34

Никога не съм била фен на тези неща имам си чашка ( кофа за боклук ) и си я изхвърлям на подходящо място, а тези които си изхвърлят пепелника до колата СТРАШНО Е МИЗЕРНО :!:
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 08 Май 2009, 20:44

Хартии и всякакви други неща си ги изхвърлям по кофите. Пепелника на колата също го тръскам в кофата.
Имам обаче неприятния навик понякога да си изхвърлям фасовете през прозореца на колата докато карам. Ако ги оставя в пепелника се палят и става мазало. Така и не се отучих от тая простотия :uups:

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 08 Май 2009, 20:46

!!Asen_X написа:Хартии и всякакви други неща си ги изхвърлям по кофите. Пепелника на колата също го тръскам в кофата.
Имам обаче неприятния навик понякога да си изхвърлям фасовете през прозореца на колата докато карам. Ако ги оставя в пепелника се палят и става мазало. Така и не се отучих от тая простотия :uups:
Те тва ми е и на мене проблема ФАСОВЕТЕ!!! :uups: :uups:
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 08 Май 2009, 20:47

Боклука през прозореца не изхварлям. Даже отучих съседката да си изтупва трохите от покривката върху колата ми, пред блока.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 08 Май 2009, 20:48

Аз ви моля да спрете да си ги хвърляте. Не е трудно да се справиш с това нещо ;)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 08 Май 2009, 20:49

Що се отнася до хвърлянето на хартиики, обелки и такива неща доста хора са спрели да го правят. Но фасовете се хвърлят от всякъде и на всякъде. Единствено със солени глоби стават тези неща. Обаче нито глобите, нито събирането им, нито подобрение в културата ще стане скоро.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 08 Май 2009, 20:54

Фасове и пепелници не изхвърля просто защото не ги ползвам :D Случвало ми се е като ям нещо и опаковката след това, да си я нося доста дълго време с мене, защото няма къде да се изхвърли. :twisted:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Май 2009, 20:59

единствения боклук който съм съм си позволил да изхвърля на улицата беше един които на един светофар ми почука на прозореца и ми каза да сляза щото искал да кара. при което аз слязох и след това като влезе го извадих през прозореца...

иначе е липса на уважение към себе си като си позволяваш да изхвърляш каквото и да е било не където трябва.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 08 Май 2009, 21:05

Не понасям да видя някой да хвърля боклуци през прозореца! :evil:
Имам и аз лошия навик да си хвърлям фасовете през прозореца, защото не ползвам пепелника(освен когато е студ и дъжд),но винаги поглеждам преди това в огледалото да няма коли зад мен!В джоба на лявата врата си трупам боклучЕта като кошче и като се посъберат 2-3 хартийки и станиоли от цигари ги изхвърлям в някоя кофа като спра.
Виждал съм от кола пред мен да изхвърлят бутилка от мин.вода, леле как съм клаксонирал и псувал след тоя не е истина...! :evil:
Пазете чистота, а не всеки да вика "Да не съм само аз, бОли ме!"От всички нас зависи все пак да е по-чисто, не само хората които трябва да отговарят за почистването.
Абе не че много се чисти де, сетих се преди 2-3 дни чакам един приятел пред тях и гледам една циганка с фосф.жилетка от "Чистотата",подпряла си метлата и рови ли рови в един контейнер има-няма към 35 мин.Избира си разни неща и си ги подрежда в торбички, та даже и още по-голяма мизерия остави след себе си около кофите-кашони, парцали по цялата улица пръсна д..ба тая черна мърша!
Кой ги контролира тия дали си чистят районите изобщо и колко качествено, само им дават заплати, а ние им плащаме ток и т.н...!? :evil:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Потребител
Аватар

Мнение от bmwfenkat@ » 08 Май 2009, 21:44

Аз затова си имам пликче в колата и си събирам там отпадаците и си го хварлям в кофата,след това ново и така.Както и джобовете ми вечно са пълни с разни хартийки и бележки.
Много хубаво впечатление ми направи онзи ден една жена(мисля че беше) с едно ново лъснато бмв спря до кофата за боклук метна си боклука вътре и продължи.Евала на такива хора. :D

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 08 Май 2009, 21:51

У нас това е нещо напълно нормално, не изхвърлям никога нищо от колата през прозореца, има си кофи за тая работа, а на улицата съм изхвърлял само ако в близост от полвин километър не срещна кофа, което е голяяяяма рядкост. Лошото е, че май проблема в изхвърлянето е не защото гледаме, че другите го правят, а защото ни е такава културата и манталитета. Ние сме единствената държава с повече тарикати от колкото балъци.
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 08 Май 2009, 21:55

Аси плювам дъвката през джама. Но само тва!
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 08 Май 2009, 21:57

вичо: хвърлям всичко в кофата, която прелива и то пада на земята :mhihi:
поне е събрано в пликче :twisted:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

Следваща

Назад към Извън Темата