Купуване на правоспособност...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Купуване на правоспособност...

Мнение от -Maxxx- » 09 Май 2009, 16:30

Да си купиш шофьорска книжка по-евтино ли е от това да си я изкараш... главно за А категория питам...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Re: Купуване на правоспособност...

Мнение от LizarD » 09 Май 2009, 16:36

-Maxxx- написа:Да си купиш шофьорска книжка по-евтино ли е от това да си я изкараш... главно за А категория питам...

Аз продавам! Много ефтино! Пиши на ЛС! В нея има всички знаци от движението, всички правила и примерни листовки Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 09 Май 2009, 16:38

Заради такива хора,където си ги купуват има толкова много смъртни случей по пътищата.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 09 Май 2009, 16:52

то А категорията досега беше само една формалност.
специално аз я изкарах така- записах се на курс и след месец ми казаха да се явя на изпит. явих се директно на изпит , изпитващия доиде погледан ни малко как си правим кръгчета осморки и ни разписа и това беше А категорията. сега вече е по различно с новите правила за изпит.

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 09 Май 2009, 17:40

според мен си е пълна тъпотия тая (А) категория..........въртиш си осморки с ETZ 150-а е всеизвестно,че такива мотори вече никой не кара.........след 8 часа кормуване си купуваш R1-застъпваш осовата линия с 200-300км/ч и нямаш дори и една милисекунда време да си спомниш кво си научил на тоя курс
-трябва да ги дават директно В,М и А - пък,който иска да си троши главата
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от stambo_81dg » 09 Май 2009, 17:57

///milko way написа:трябва да ги дават директно В,М и А - пък,който иска да си троши главата

то маи така трябва да е

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от -Maxxx- » 09 Май 2009, 18:38

djvisage написа:Заради такива хора,където си ги купуват има толкова много смъртни случей по пътищата.

Офф ти вземи се научи да потегляш на баир първо тогава ми се включвай с изказвания от типа "заради такива като теб".. :mhihi: :mhihi:

На мене не ми трябва за пистарка.. купих си миксерче 49 кубика априлия СР ама не знаех че като е с голям номер ми трябва А категория , а тоя тъпак преди мен го е регистрирал с голям номер и ся за да си карам миксера ми искат А категория и искам да се позаинтересувам кое ми е най-изгодно, да си го карам така, да си купя книжка, или дапрая шмекерии, щото 500 лева за книйка не давам при положения че това ще ми е последният мотор най-вероятно или ако имам друг пак миксер ще е...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от -Maxxx- » 09 Май 2009, 18:57

stambo_81dg написа:
///milko way написа:трябва да ги дават директно В,М и А - пък,който иска да си троши главата

то маи така трябва да е

И съм съгласен да няма М категория ами А да идва заедно със В... ти и без това от тоя курс нисхто не научаваш, пък и да не говорим че 50% от мотористите карат пистаците без книжки!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 09 Май 2009, 19:08

Колега купуване или не все плащаш таксата като за курс, от там както каза колегата по горе. Аз дори ми подписаха на една бензиностанция протоколите, че нямал време изпитващия. Пуснаха ме на една кросрака 250 - на правата до бензиностанцията и това беше.
\Има много хора без книжки и карат и R1, така че книжката не те учи, отговорността си е твоя.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 09 Май 2009, 19:15

-Maxxx- написа:
djvisage написа:Заради такива хора,където си ги купуват има толкова много смъртни случей по пътищата.

Офф ти вземи се научи да потегляш на баир първо тогава ми се включвай с изказвания от типа "заради такива като теб".. :mhihi: :mhihi:

Нестава въпрас само за теб. ОК ти ще си караш миксерчето(няма лошо) ама има хора където ще си купят книжка по същия начин и ще се качат примерно на R1. И кво прайм тогава?
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 09 Май 2009, 19:29

djvisage написа:
-Maxxx- написа:

Нестава въпрас само за теб. ОК ти ще си караш миксерчето(няма лошо) ама има хора където ще си купят книжка по същия начин и ще се качат примерно на R1. И кво прайм тогава?
Е как какво....гледаме новините по BTV :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 09 Май 2009, 19:32

утре може и ти да си на тези новини, дори и да не си ти моториста... едва ли би било смешно.

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 09 Май 2009, 20:11

-Maxxx- написа:Да си купиш шофьорска книжка по-евтино ли е от това да си я изкараш... главно за А категория питам...

вземи си подпиши и декларация че си съгласен да ти дарят органите

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от -Maxxx- » 09 Май 2009, 20:25

grnka написа:

вземи си подпиши и декларация че си съгласен да ти дарят органите

Хаха... ок.. дай си 3-те имена и ЕГН-то да ти ги даря на тебе... и защо мислиш че ще ми е нужно? че като се изказваш толкова смело поне ми е интересно какви са ти доводите.. това че ръцете са ти в гъза не означава че и моите са :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от stambo_81dg » 09 Май 2009, 21:54

djvisage написа:
-Maxxx- написа:

и като я изкараш по нормалния начин и си вземеш пак Р1 и означава че си отличен шофер :?: :?: всичко е до манталитет ;) никакви умения не се придобиват на тези курсове. разликата между тези мотори за курсовете до тея писти е от земята до небето

Следваща

Назад към Извън Темата