Да ви се "похваля"
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Да ви се "похваля"
Ами, колеги, да ви се "похваля" какво ми се случи вчера сутринта...

Това дето ме удари беше някакво Логан Сценик, Turk Mali
Аз бях в най дясната лента на околовръстното в посока Овча Купел и си потеглих на зелено, а той се движеше по локалното на Цар Борис в посока центъра. Явно не се беше изнесъл от кръстовището и е бил в самото му начало, защото преди него не мина друга кола, а в ляво имах една Тойота Ландкрузер и ми закриваше видимостта на ляво. Ландкрузерът го пропусна, но аз го отнесох
А Тойотата с какви ролбари беше...даже нямаше да го отбележи...
Това дето ме удари беше някакво Логан Сценик, Turk Mali

Аз бях в най дясната лента на околовръстното в посока Овча Купел и си потеглих на зелено, а той се движеше по локалното на Цар Борис в посока центъра. Явно не се беше изнесъл от кръстовището и е бил в самото му начало, защото преди него не мина друга кола, а в ляво имах една Тойота Ландкрузер и ми закриваше видимостта на ляво. Ландкрузерът го пропусна, но аз го отнесох

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- borislav
- младши ентусиаст
-
Аз затова и с предимство да съм пак се оглеждам,че вече по тези нашите пътища не знаеш откъде ще ти дойде белята.
Миналата седмица видях как един влекач,който беше натоварил верижен багер на платформата го изсипа на земята заради несъобразената скорост на ляв завой.Добре,че нямаше кола отдясно щеше да стане страшно направо
Миналата седмица видях как един влекач,който беше натоварил верижен багер на платформата го изсипа на земята заради несъобразената скорост на ляв завой.Добре,че нямаше кола отдясно щеше да стане страшно направо
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Нищо му няма на "Мицу", за 2 дена ще стане като нов
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
чакай бе брато... удара ти е в дясно, значи таз кола е пред тебе, и идва отляво, как не си го видял... тея пластмаси ще ги смениш, важното е ти и спътниците ти да сте в ред... всъщност както и да е станала случката, все е тъпо, но след това... и аз имам някоя и друга такава, да се чудиш как става изобщо, и как си го допуснал, ама на...
сменяй му фейса на мицу, и газ... те поне вървят ...
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- someone
-
Владо написа:чакай бе брато... удара ти е в дясно, значи таз кола е пред тебе, и идва отляво, как не си го видял... тея пластмаси ще ги смениш, важното е ти и спътниците ти да сте в ред... всъщност както и да е станала случката, все е тъпо, но след това... и аз имам някоя и друга такава, да се чудиш как става изобщо, и как си го допуснал, ама на...
От ляво съм ударен аз. На две от снимките е Реното, на което ударът му е от дясно.
Днес ходих да си заведа щетата. Оказа се че корпусът на фара също е пукнат. А безумията на фирмените сервизи нямат край. Първите свободни часове са за средата на юни. Сега ще мисля някакъв друг вариант да се ремонтира, че имам гадното усещане, че вкарам ли колата в Балканстар през юни дълго няма да я видя. Ще мисля и нещо за Ратола, доколкото знам от скоро са оторизиран сервиз на Мицубиши.
Абе, това да са ми ядовете

- someone
-
След сутрешната ми разходка между Балканстар, Алианц Лизинг и ЗПАД Алианц единственото което мога да кажа е, че това ще е последното Мицубиши, което купувам и последната кола, която застраховам в Алианц. Най тъпото всъщност е, че май си го изкарах на единствения човек в тези три фирми, който взе нещата насериозно и се опита да ми помогне.
Нямам нерви да разказвам повече. На 8-ми юни влизам в сервиза на Балканстар.
Нямам нерви да разказвам повече. На 8-ми юни влизам в сервиза на Балканстар.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Що? Какво стана? Какво им е на Алианц?
На мен от Булстрад ми изплатиха САМО 386лв. за парктроник, предна лява броня, заден ляв калник и дръжка и поразиите от отзад... Просто тия пари стигат за всичкооо
че даже и ресто ще остане
И за това повече в Булстрад - НЕ!!!
За това те питам как е при Алианц?
На мен от Булстрад ми изплатиха САМО 386лв. за парктроник, предна лява броня, заден ляв калник и дръжка и поразиите от отзад... Просто тия пари стигат за всичкооо

И за това повече в Булстрад - НЕ!!!
За това те питам как е при Алианц?
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2