!ВНИМАНИЕ! Крадци!! Пазете се!!
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
!ВНИМАНИЕ! Крадци!! Пазете се!!
Знам, че отново ще мрънкате, за насоченоста на форума, но има неща с които трябва да се борим. Та става въпрос за един линк който получих. Незнам кой го е пуснал, но човека е заснел със скрита камера крадци които го обират и ги е пуснал в бокса да ги видят повече хора и ако ги познаят да ги посочат. Предполагам, че вместо да обсъждаме дали е правилно да се пускат такива теми тук, да направим каквото можем срещу престъпноста. Ето го: http://www.vbox7.com/play:760a5261
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
аве не съм много наясно,ама ако тва е реално би трябвало записите да се предоставят само и единствено на органите на реда
нека по-запознатите кажат

bavareca_86 написа:аве не съм много наясно,ама ако тва е реално би трябвало записите да се предоставят само и единствено на органите на реданека по-запознатите кажат
Бате, органите на реда ако ги набарат, тези хубавци, ще си ги рекетират едни 20 хилки, и ще ги покрият. Знаеш в каква кочина превърнаха сегашните политици бедната ни държавица.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Аме те не крадат бе бате, те само си взимат
Според мен е добре да го види полицията това клипче, вероятно са им стари "познайници". Тук сега и да си чешем езиците не мисля, че нещо ще помогнем.

Според мен е добре да го види полицията това клипче, вероятно са им стари "познайници". Тук сега и да си чешем езиците не мисля, че нещо ще помогнем.
Никой не мое ма връне на селу!
9 мнения
• Страница 1 от 1