!ВНИМАНИЕ! Крадци!! Пазете се!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

!ВНИМАНИЕ! Крадци!! Пазете се!!

Мнение от pyrolo » 11 Май 2009, 2:24

Знам, че отново ще мрънкате, за насоченоста на форума, но има неща с които трябва да се борим. Та става въпрос за един линк който получих. Незнам кой го е пуснал, но човека е заснел със скрита камера крадци които го обират и ги е пуснал в бокса да ги видят повече хора и ако ги познаят да ги посочат. Предполагам, че вместо да обсъждаме дали е правилно да се пускат такива теми тук, да направим каквото можем срещу престъпноста. Ето го: http://www.vbox7.com/play:760a5261

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 11 Май 2009, 2:27

аве не съм много наясно,ама ако тва е реално би трябвало записите да се предоставят само и единствено на органите на реда ;) нека по-запознатите кажат
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от pyrolo » 11 Май 2009, 2:31

bavareca_86 написа:аве не съм много наясно,ама ако тва е реално би трябвало записите да се предоставят само и единствено на органите на реда ;) нека по-запознатите кажат

Бате, органите на реда ако ги набарат, тези хубавци, ще си ги рекетират едни 20 хилки, и ще ги покрият. Знаеш в каква кочина превърнаха сегашните политици бедната ни държавица.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 11 Май 2009, 12:37

Стаята която е снимана какво е -жилище,офис?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Май 2009, 14:08

Аме те не крадат бе бате, те само си взимат :help:
Според мен е добре да го види полицията това клипче, вероятно са им стари "познайници". Тук сега и да си чешем езиците не мисля, че нещо ще помогнем.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 11 Май 2009, 15:52

абе тези които крадът вече и те не са случайни всичко е нагласено няма нищо случайно.

Аватар

Мнение от TUZara` » 11 Май 2009, 16:00

берат си тухли момчетата ...

Слави
Аватар

Мнение от © » 11 Май 2009, 18:38

100% е фалшиво и сега трябва да се вържем, че даже и да гласуваме :mhihi:
още един факт - двете ти мнения във форума веднага разкриват, колко следиш "насочеността" му

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 12 Май 2009, 9:12

незнам ама собственика малоумен ли е или да,пуска ми го във VBOX а не го предоставя на полицията,дори и да им видим лицата на дали ще ги запомним,дори и да се разминем с тях :|

Назад към Извън Темата