случвало ли ви се е да флиртувате с други шофьори?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

случвало ли ви се е да флиртувате с други шофьори?

Мнение от alx » 13 Май 2009, 20:36

на дълъг (или не толкова дълъг) път сте.

застигате или ви застига кола в която се кара от симпатично момче/момиче... или там по каквото си падате..

всички знаеме че обикновено отношенията между шофьорите са доста далече от флиртуването, но.. случвало ли ви се е да се закачите? какъв беше резултата?
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар

Мнение от Хаос » 13 Май 2009, 20:51

Наскоро в задръстването една кака в лъскава малолитражка ме пусна да се престроя, деня беше готин, тя си се кефеше на музиката в нейната кола, пратих й въздушна целувка на светофара, тя се усмихна широко и така.
Следващия път пак!

alx, чувствам че на теб ти се е случило доста повече : )
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 13 Май 2009, 20:59

много такива съм имала.

На Сточна гара се гримирах на огледалото, докато чаках поредния светофар. Имам опит в тея неща, а и пести време. :D В задръстването е идеално занимание. Свирна ми един образ, поусмихнахме се един на друг и си пожелахме лек ден.

Друг случай. До мен автомобил. Шофьора пръска предното стъкло, но за мое учудване водата от едната му пръскалка стигна чак до моето предно стъкло. Ухилих се, и си пуснах чистачките, дори благодарих. Посмяхме се заедно и пак си пожелахме хубав ден.

Имам доста разни и разнообразни такива.

А, и още един. Моя шибедах е половината таван. Отворен, аз съм с една къса поличка с цепка. До мен спира бус, който е значително по-висок от моето Пеже. Шофьора се зарадва пича при гледката и ме подбъзикна от кабината през шибедаха.

А, защо е въпроса за резултата? :D :)
Последна промяна Eva* на 13 Май 2009, 21:04, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Май 2009, 21:01

Тва е удар под кръста за твоя колега-модератор Цено :mrgreen: Той харесва такива, дето и след 10 години няма да са взели книжки
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 13 Май 2009, 21:13

да правил съм го
с една много готина кака с Е38 си бяхме правили дръпки по Тракия като бях със старата Е32-ка. Направо идилия, и двете коли зелени, изпреварваме се непрекъснато и караме с около 140-150.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 13 Май 2009, 21:33

Мдам...и много обичам да го правя. 8)
Последния път обаче флирта се превърна в преследване и си ме хвана шубето... Хубаво е, че си познавах района и след третата обиколка му се изплъзнах на човека. :mrgreen:

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 13 Май 2009, 21:38

Харесвам такива заигравки...скоро,адски дъжд по Тракия, аз с Х-а спирам до цлк кабрио на Шел-а до г-цата,а тя милата зор да дигне покрива,помагам и после тя ме погва за мое учудване с 160-80 та чак до следващата ни спирка в Сф....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 13 Май 2009, 21:42

Всеки ден ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 13 Май 2009, 21:42

И на мен ми се е случвало няколко пъти, като най-интересното беше когато на Тракия точно след тунела Е46 с две мацки се изравнява с мен при 90-100 км/ч поглеждаме се, усмихваме се и те дават яко газ до 200+ много "мъжко" и агресивно каране имаше си сериозно движение аз плътно след тях така 15-20км каране.. пътниците ми умряха от страх и се наложи да спирам на бензиностанция за почивка и съответно ги изпуснах за съжаление :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Потребител
Аватар
Кара: без долен лв педал
Мечтае да кара: Х 6

Мнение от Blond_G » 13 Май 2009, 23:10

ДА... като зяпне някой и аз :winky: в повечето случаи реакциите са много смешни :mhihi: :P :mhihi:
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Май 2009, 23:16

Не, тъпо е, особено когато някой от участниците е обвързан по някакъв начин ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 13 Май 2009, 23:17

не,защото всичките ми стъкла са затъмени :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 13 Май 2009, 23:26

Ъхъ :mhihi:
Едни с едно е46 кабрио златисто...седя си и си чакам...двамцата свалили покрива...надули музиката...минават и почнаха с репликите :mhihi: единственото, което получиха беше една усмивка :mhihi:
В неделя се прибирам към София...и до мен застава едно Е90. И с моите сетива заострени...усещам, че отнякъде ме наблюдават...и когато се обръщам на ляво...хоп....двете коли сме на първа линия....тия се хилят вътре...става зелено....ония изпили гумите...и гааазззз....320д....викам си...Така мога да те ковна, ама ми е жал още за колата...и ги оставих да се кефят....на следващия светофар пак един до друг...по същия начин....после трети светофар....пак....

Има още, ама.... 8) Забавно е по светофарите :mhihi:

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 14 Май 2009, 0:10

Случвало ми се е :D Веднъж дадох път на една кака и тя ми прати въздушна целувка :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 14 Май 2009, 0:16

Принципно много не им обръщам внимание, но една от последните такива случки беше в Пловдив на събора. Кръстовището преди тунела (там, който е под стария град; посока...ъъъъ Тримонциум!?)..май имаше 3 ленти, та аз съм в средната за направо, а в лявата няма никой, а на мантинелата отстрани закачен банер с програмата за 2та дни и аз супер втренчено съм я зяпнала и чета ли чета :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не щеш ли обаче някакво лъскаво возило бавно спира и се изравнява с мен и аз вече бясна, че не виждам какво ще се случва на 2ри, поглеждам задкормилното устройство и гледам някъв младеж ми се усмхва супер чаровно :mhihi: обаче аз вместо да му отвърна със същото, вкарвам първа и се изтеглям малко напред и продължавам да си чета :mhihi: Въпросния ме изгледа :shock: видя, че зяпам нещо с интерес :mhihi: обърна се да види явно какво толкова гледам и почна да прави някви кисели физиономии :mhihi: :mhihi: :help:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Следваща

Назад към Извън Темата