Колона за бала ми
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Колона за бала ми
Сагата...
Аз и приятелката ми, сме абитуриенти. По някаква ужасна несгода, се случи така, че двата ни бала съвпаднаха в един и същи ден, в един и същи час. Аз съм от Троян, а тя е от София. Всичко беше уредено и планирано, но датите съвпаднаха в последният момент. От там на сетне - всичко рухна. Като един истински мъж на място, теглих майната на собствения си бал, със собственият си клас и ще отида на нейният бал, защото преди всичко е важно тя да се чувства щастлива.
Колоната...
Още от миналата година, като гледах как абитуриентите от клуба завършват и се събират големите колони, не съм спирал да мечтая и аз за подобно завършване. Още повече сега! Когато отивам на място, където никого не познавам освен приятелката ми. Тя учи в сравнително снобарско училище, където всеки ще се мъчи да изпъква по всевъзможни начини, че ако има как съм сигурен, че и с хеликоптер ще отидат. Моля ви, именно поради тази причина, не ме оставяйте да отида сам, а елате с мен за подкрепление. Нека докажем, че не само с лъскави Ферарита се получава ефекта! Че не парата прави силата, а уединението и общността!
Нека всеки който има желание да се включи в колоната, драсне по един ред тук. Искам да знаете, че ще накарате една влюбена двойка, скоро време семейство, да изживее на максимум магията от абитуриентските балове.
Благодаря Ви предварително!
п.с. И тъй като нямам с какво кой знае да ви се отблагодаря, на всеки отзовал се, ще подаря по една бутилка домашна троянска ракия.
АБИТУРЕНТСКИЯ БАЛ:
Дата - 25.05.2009г.
Час - 17:00
Сборен пунк - площадката пред Историческия музей.
Дестинация първа, училището - НУКК "Италиански Лицей" кв. Горна Баня
Дестинация втора, хотела - Гранд Хотел София
ДО МОМЕНТА:
Е30
3бр.
Е46
1бр.
Аз и приятелката ми, сме абитуриенти. По някаква ужасна несгода, се случи така, че двата ни бала съвпаднаха в един и същи ден, в един и същи час. Аз съм от Троян, а тя е от София. Всичко беше уредено и планирано, но датите съвпаднаха в последният момент. От там на сетне - всичко рухна. Като един истински мъж на място, теглих майната на собствения си бал, със собственият си клас и ще отида на нейният бал, защото преди всичко е важно тя да се чувства щастлива.
Колоната...
Още от миналата година, като гледах как абитуриентите от клуба завършват и се събират големите колони, не съм спирал да мечтая и аз за подобно завършване. Още повече сега! Когато отивам на място, където никого не познавам освен приятелката ми. Тя учи в сравнително снобарско училище, където всеки ще се мъчи да изпъква по всевъзможни начини, че ако има как съм сигурен, че и с хеликоптер ще отидат. Моля ви, именно поради тази причина, не ме оставяйте да отида сам, а елате с мен за подкрепление. Нека докажем, че не само с лъскави Ферарита се получава ефекта! Че не парата прави силата, а уединението и общността!
Нека всеки който има желание да се включи в колоната, драсне по един ред тук. Искам да знаете, че ще накарате една влюбена двойка, скоро време семейство, да изживее на максимум магията от абитуриентските балове.
п.с. И тъй като нямам с какво кой знае да ви се отблагодаря, на всеки отзовал се, ще подаря по една бутилка домашна троянска ракия.
АБИТУРЕНТСКИЯ БАЛ:
Дата - 25.05.2009г.
Час - 17:00
ДО МОМЕНТА:
Е30

Е46

Последна промяна Azidaha на 19 Май 2009, 19:09, променена общо 3 пъти

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
Gamena написа:Всичко много хубаво,ма не каза за кога става дума
Добавих датата колега, моя грешка.
- 25.05.2009г

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Напиши поне датата...че така...
Имай предвид, че за хората, които нямат бал, си е просо обикновен ден и всеки е било то на работа било то по работа и т.н
Освен ако не уцелиш някой без работа в момента и с време за губене, с уговорката да го запознаеш с някоя кукла от класа на приятелката ти...може, ама иначе едвали.
И според мен...ходи си на твоя бал, така и няма да разбереш какво ще изпуснеш.Айде 1 ден като няма да сте заедно, било то и по такъв повод, не е кой знае какво, мацката ако е свесна ще те разбере, че даже ще настоява да си ходиш с твойте хора.
Имай предвид, че за хората, които нямат бал, си е просо обикновен ден и всеки е било то на работа било то по работа и т.н
Освен ако не уцелиш някой без работа в момента и с време за губене, с уговорката да го запознаеш с някоя кукла от класа на приятелката ти...може, ама иначе едвали.
И според мен...ходи си на твоя бал, така и няма да разбереш какво ще изпуснеш.Айде 1 ден като няма да сте заедно, било то и по такъв повод, не е кой знае какво, мацката ако е свесна ще те разбере, че даже ще настоява да си ходиш с твойте хора.
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
сега ако напишеш и някакви ориентировъчни часове може да има по голям шанс да се съберем . Предполагам че повечето колеги като мен са на работа по това време така че ако не е в удомен час аз мога да пропусна иначе с удоволствие бих дошъл да ви подкрепя
- orbb
- Потребител
-
- Кара: e36 exclusive edition
- Мечтае да кара: M
Колега, аз точно за същата дата писах преди време във форума да събираме колона, ама за сега няма мн желаещи. Кажи за колко часа става върпос и ако се падне преди другото изпращането на моя човек с удоволствие ще дойда 

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Колона за бала ми
Ама верно, кво ше ходиш да й разваляш бала, пък и твоя...
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
Относно това, че се жертвам, няма проблем - не го мислете.
Знам, че ще се опитате да ме накарате да си ходя на моя бал, но вече е късно - на нейният ще сме.
Относно часа - 17:00 пред Историческия Музей.
Знам, че ще се опитате да ме накарате да си ходя на моя бал, но вече е късно - на нейният ще сме.
Относно часа - 17:00 пред Историческия Музей.

Re: Колона за бала ми
Azidaha написа:Сагата...
Колоната...
Информация:
Дата - 25.05.2009г.
Няма да ти давам акъл ко да праиш ама според мене е по добре да отидеш на твоя си бал... се пак един път е а приятелката ти миже секи ден да я гледаш после... пак ти си решаваш ама да не сажеляваш после...
Поздрави и приятно изкарване.. да се изпонапиете.. здравата..

Azidaha, всичко много добре си го измислил! Но не мислиш ли, че това е последното нещо което ти правиш с класа си? Както и тя прави последното нещо заедно с нейния клас... Не мисля, че така ще и докажеш какъв мъж си с това, че ще зарежеш бала си! Както по-горе казаха за 1 ден няма да умрете...
А и както вече ти казаха доста от колегите са на работа...
Карайте си бала хора порадвайте се на последния ден като цяло с класа и си опичайте акъла!!!
Поздрави!
Карайте си бала хора порадвайте се на последния ден като цяло с класа и си опичайте акъла!!!
Поздрави!
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Memphis написа:Azidaha, всичко много добре си го измислил! Но не мислиш ли, че това е последното нещо което ти правиш с класа си? Както и тя прави последното нещо заедно с нейния клас... Не мисля, че така ще и докажеш какъв мъж си с това, че ще зарежеш бала си! Както по-горе казаха за 1 ден няма да умрете...
Поздрави!
Подкрепям те ,понеже найстина е така .Бала е само 1 път в живота и може би е едно от първите най-хубави моменти .Вслушай се в съветите на колегите!

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
Колеги, моя бал го оставете.
Ще се ходи на нейният, решено е вече.
А и, не съм кой знае колко разтревожен от това, че няма да съм една нощ (макар и последната) на маса с хората които съм бил заедно толкова години.
Моля просто да драснете по един ред, ако ще можете да дойдете, за да ви имам в предвид, благодаря ви.
Ще се ходи на нейният, решено е вече.
А и, не съм кой знае колко разтревожен от това, че няма да съм една нощ (макар и последната) на маса с хората които съм бил заедно толкова години.
Моля просто да драснете по един ред, ако ще можете да дойдете, за да ви имам в предвид, благодаря ви.

и защо ти трябва да ходиш нан нейния бал
защо тя не дойде на твоя а?такав вариант май не си и помислял??
- така както си я фанал не е на добре - бъди пич ко им сваляш звезди поне знаеш че мацки има бол - за един ден няма нищо да и стане - дори ще те уважава повече- повярвай ми жените обичат мажете които магат да отказват
- пиииич иди на твойта сбирка - ще видиш че и без нея ще си прекараш страхотно
сега ти е времето да си живееш ....
а колона може да си направиш и в твоя град
защо тя не дойде на твоя а?такав вариант май не си и помислял??
- така както си я фанал не е на добре - бъди пич ко им сваляш звезди поне знаеш че мацки има бол - за един ден няма нищо да и стане - дори ще те уважава повече- повярвай ми жените обичат мажете които магат да отказват
- пиииич иди на твойта сбирка - ще видиш че и без нея ще си прекараш страхотно
сега ти е времето да си живееш ....
а колона може да си направиш и в твоя град

Може малко да се откланям от главната тема но .... ПОВЯРВАЙ много ще съжаляваш след време , ама много.Просто не можеш да си представиш какво ще изпуснеш на бала си ... как може вобще да си помислиш , че ще го изпуснеш ... и то за нещо не чак толкова важно ... смисъл нея може секи ден да си я виждаш и т.н Я си помисли като идеш там колко ще ти е забавно като не познаваш никой ? Какво ще правиш , с кой ще се веселиш ? Направо си образувах нерви като прочетох какво си написал ... ясно е че никой не може да ти промени решението ... но само те предупреждавам колко тъпо ще се чувсташ след време.Упсех 

gecko написа:Може малко да се откланям от главната тема но .... ПОВЯРВАЙ много ще съжаляваш след време , ама много.Просто не можеш да си представиш какво ще изпуснеш на бала си ... как може вобще да си помислиш , че ще го изпуснеш ... и то за нещо не чак толкова важно ... смисъл нея може секи ден да си я виждаш и т.н Я си помисли като идеш там колко ще ти е забавно като не познаваш никой ? Какво ще правиш , с кой ще се веселиш ? Направо си образувах нерви като прочетох какво си написал ... ясно е че никой не може да ти промени решението ... но само те предупреждавам колко тъпо ще се чувсташ след време.Упсех
да точно така и като си изнервен ти - това твое настроение ще и се предаде и на нея- 100 %
пич учи се от по големите
послушай ни за твое добро ти го казваме
жалко само че някъкво вътрешно чувство ми подсказва че ще си го направиш по своему...
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5