триене

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

триене

Мнение от Мишу » 18 Май 2009, 23:03

е пощурех по 1 даже сам готов да се развеждам тя се жени след 2 месеца и некълве грам по мене говорихме цяла нощ обясни ми че го обича ма каза че преди години е играла паралелно но си е изпатила и неще повече обичала сама да излиза което ми говори че не е света вода ненапита кво ли не и обещавах неще и неще вика ми ти нямаш подход направи така че разбра цялата фирма че ме харесваш !! и аз викам е кво толкова :roll: бе с 1 дума засвидетелсвах и истински чувства и тя знае за възможностите ми не бих бил стистнат предложих и да отидем двамата за 2 дни до сандански и пампорово замисли се но после отказа наговори ми куп глупусти че не съм бил неин тип и такива ма аз мисла че я е шубе от колегите да не се разнесе клюката ,за да седи цяла нощ с мене и да ми разеснява и да пробутва приятелки има нещо вика ми аиде да пием кафе с мои приятелки и теб в твоя квартал там където всички ме знаят значи иска да подложи на изпит дали съм готов да се разведа и колко държа на жена си ! ходя в техния ресторант и тя се прави че не ме вижда е верно е с годеника си аз спокоино си пия кога с колега кога сам ЗАБОГА КОЛЕЖКИ ПОМАГАИТЕ чЕ МНОГО МИ Е НА СЪРЦЕ УДЪРТЯХ И ПАК НЕ МИ ДОИДЕ АКЪЛА луднал съм та не ядох 3 дни само вода пих а мацката ми вика що не ядеш и аз направо и казах в очите заради тебе не ям гад мръсна сериозно е без спам моля :twisted:
Последна промяна Мишу на 27 Дек 2009, 17:12, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 18 Май 2009, 23:08

Послушай батко си ! Зарежи я !

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 18 Май 2009, 23:13

1.Човек, според мене е страшна глупост да имаш семейство и да го строшиш за друг човек, който пък ще се омъжва- латино фиеста :shock:

2. Хич не смятам, че това е тема за обсъждане по форумите, ама ти си знаеш...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 18 Май 2009, 23:14

Колега, не че нещо ама:
1) ако жена ти чете тука, щеш не щеш ще се разведеш и няма да ти е приятно
2) ако другата мацка чете тука още по-зле ще стане
3) жените обичат да дразнят хората които са край тях, така че споко не си и безразличен
4) много се натягаш това е, спри се малко, 0 внимание няколко дена и тя сама ще те потърси, ти си карай живота нали, все едно никога не си я харесвал, бъди видимо добре и щастлив - не могат да търпят някой дето ги е харесвал да се спре, все едно им казва че не струват и те полудяват
5) като ти дойде пак мацката, не се натягай дръж я, малко по-отдалече и ще можеш да правиш с нея каквото си искаш
6) и нататъка - там вече си зависи от теб и нея, никой друг не може да ви помогне или да ви спре
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Май 2009, 23:27

Ех мъже, мъже....да зарежеш жена си, заради някаква си...тц тц :roll:
Я ходи се напръскай със студена вода малко, белкем ти дойде акъла в главата....[/url]

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 18 Май 2009, 23:29

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 27 Юли 2009, 20:55, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: търси се учител или учителка

Мнение от M2PR » 19 Май 2009, 0:02

Мишу написа:УДЪРТЯХ И ПАК НЕ МИ ДОИДЕ АКЪЛА

Достатъчно е, като обяснение....

"Очи, които не се виждат се забравят"... въпреки, че в случая не е като да не се засичате... просто се опитвай да подмианваш...
Имаш семейство... не го обричай на провал заради моментно увлечение.... :confused:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всички да се усмихват :)
Мечтае да кара: самолет

Мнение от ruseva » 19 Май 2009, 0:05

((:BuKcu:)) написа:Ех мъже, мъже....да зарежеш жена си, заради някаква си...тц тц :roll:
Я ходи се напръскай със студена вода малко, белкем ти дойде акъла в главата....

:yes:

няма смисъл да си създаваш излишни главоболия-скоро няма да ти се занимава,щото ай ся на наново " старата песен " какъв си що си , да я впечатлиш,да и угодиш,да я опознаеш.гледай си жената не я мисли тая кака.

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 19 Май 2009, 0:10

Бате , ти немаш никва връзка с главния :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 19 Май 2009, 0:20

Накъдето те дърпа сърцето давай натам.Живота си върви много бързо и остават само спомените.И идва момента когато вече всичко е спомен.Живей смело .Аз така живея-живота си е мой и решението ми не подлежи на обжалване.Това не означава да си зарежеш семейството де.Има един стар номер-лекичко си чукай да не се разчува много много :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Re: търси се учител или учителка

Мнение от ineedmoney » 19 Май 2009, 0:41

Мишу написа:МНОГО МИ Е НА СЪРЦЕ УДЪРТЯХ И ПАК НЕ МИ ДОИДЕ АКЪЛА луднал съм та не ядох 3 дни само вода пих а мацката ми вика що не ядеш и аз направо и казах в очите заради тебе не ям гад мръсна

същата работа и при мене беше братко...умирах ама не помага...

само ще те посъветвам УДРАЙ ПО-СИЛНО! не жали ни глава ни ръце!аз боксовата круша във фитнеса скъсах, потроших си ръцете, кръв тече...ПОМОГНА!!!! всеки път като се сетиш за нея - мисли за жена си! изтрии всичко което свързваш с нея - снимки, песни, парфюми, коли ресторанти, кафенете, места дето сте били- 2 км радиус да им пазиш!!!!!!!! и слънцето пак ше ти изгрее в душата!

искрено ти съчуствам щото аз 2 години борех (и още боря) мисълта за нея... :help:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 19 Май 2009, 1:03

Не си заслужава жертвата. И чувствата ви не са взаимни. Ти си много хлътнал, иначе от разказа ти личи, че тази си прави ташак с теб. И просто и се вдига самочувствието че някой я харесва. Такива са си жените - много по-комплексирани от нас и когато някой им обръща внимание си умират от кеф. А приятелките ги вика на кафе за да те коментират после, тоест да се похвали че е тоя толкова ме харесва ма аз съм примадона и се целя по високо...... Знаеш ли какъв е изхода. Не да я забравиш, не да я преследваш и да я молиш да бъде с теб. Не да се правиш че не я забелязваш и да се опитваш да и отмъстиш по тоя начин. НЕ. Изхода е просто да продължиш да правиш това което правиш и сега: да си влюбен в нея и да си пиете кафе и всичко там кавото правите. И точно след две седмици ентусиазма ти ще намалее и няма да искаш да зарязваш жена си. А и тази колежка през това време ще покаже истинската си същност, защото такива като нея са ми доста познати. Е ако ти пусне междувременно се възползвай.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 19 Май 2009, 2:34

Адаш, недей така, бе! Оставяш питомното да гониш дивото! Не си заслужава, а и не знаеш тя дали ще го зареже нейния! Ако само ще се гъделичкате по гениталиите - за какво ти е да си разбиваш семейството?
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 19 Май 2009, 3:17

Не е мъжко! 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 19 Май 2009, 7:10

Факт: Преживяно вече!

Съвет: Не се занимавай с тия пущиняци! Дръж си на жената и на семейството! Ако ти падне "мръвка" не я жали, а я е*и, е*и!

Заключение: При мен мина сравнително тежко, след като "изтрезнях" си рекох: "Ей, тъпанар! Къде беше тръгнал?". От тогава до сега не съм си позолявал да се привързвам към друга жена освен жена ми!
Всички останали са както каза bmwfenа: "Има един стар номер-лекичко си чукай да не се разчува много много"!

Следваща

Назад към Извън Темата