Е бива ли такива работи???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Е бива ли такива работи???

Мнение от Shtukata » 07 Яну 2005, 20:03

Може ли над 150 000 души да са загинали след опустушителното цунами в Южна азия , а наще СКЪПИ сънародници да се връщат от засегнатите райони и да казват , че са прекарали страхотно почивката си.При въпрос от журналисти - "Не мислите ли че това е голяма трагедия?",отговора е - "Това е трагедия за ТЯХ,не за НАС" :no:
Как може да има такива хора??? :ranting:
Мисля , че темата е доста сериозно!!!
П.С. Благодаря за вниманието :!:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Яну 2005, 20:17

справки- алеко константинов...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 07 Яну 2005, 21:13

прав си Щтука ....
такава трагедия .... и гледам по нашите новини нито дума! СРАМ!
откакто е станала белята медиите тука не спират да говорят за това и да събират пари за жертвите. Аз също съм съпричестен и също помагам с каквото мога - спестих си парите за пиратки и ги дарих .... например ...
само от частни дарения досега са събрани тук 300 милиона ЕУР! А Канцлера каза, че ГЕР ще отпусне 500 милиона ЕУР дарение ...

Незнам какво са показвали по БГ телевизия, но това е наистина най-голямата природна трагедия, която човечеството познава ... Колко фамилии са изтрити, колко деца са загинали .... :cry:
бог да ни пази !

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 07 Яну 2005, 21:57

В България са събрани около 22 000 лв (двадесет и две хиляди лева) според новините на БТВ от 07.01.2005. Даренията са направени само от хора от средната класа(ако можем да говорим за такава в България), никакви бизнесмени, никакви политици,никакви представители на шоубизнеса-красота,мила родна картинка! :twisted: :twisted: :twisted:
ПС Мисля, че нашите теливизий дават не малко инфо за катастрофата!

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 07 Яну 2005, 22:28

сори .... поразвихрих се малко ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 07 Яну 2005, 23:18

По CNN съобщиха,че по официални дани са загинали 150 000 души,а по не официални броя на загиналите достига до 400 000 души. :bcry:

"Това е трагедия за ТЯХ,не за НАС"-това изказване според мен звучи подигравателно.Тези хора( наще СКЪПИ сънародници ) за мен са едни безсърдечни,нагли и гнусни боклуци :bang: .Да им се връща! :ranting:Какво биха си казали хората,които са чули това изказване извън BG. :ranting: Абе кво да кажа-СРАМНА РАБОТА. :bcry:

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 07 Яну 2005, 23:51

melody1 написа:Да им се връща!

В живота нищо не остава ненаказано, можеш да си сигурен...
Лошото е, че тези боклуци са хората с парите, те представят БГ пред света... За какво ли сме им изобщо на ЕС, не ми е пределно ясно... Явно на всякакви компромиси са готови за ефтината работна ръка :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от audi V6 » 07 Яну 2005, 23:53

От 160 държави сме били на 159-то място по събрани дарения... Не мога да асимилирам броя на жертвите, а също така и бездушието на хората, които си мислят, че тях не ги касае. :no:

Потребител
Аватар

Мнение от Drum&Bass » 08 Яну 2005, 0:34

Колкото и гадно да ми е да го кажа - ние българите сме особен случай :( Нима за първи или втори път го виждаме. Манталитет това е! А тази ужасна трагедия ако беше се случила тука(недай си боже) дали пак щеше така да се говори, макар,че от някои и това може да се очаква :( ) Всяка държава е длъжна да помогне с каквото може и никой естествено не може да накара дадена държава да помогне. Аз немисля обаче, че толкова можем... просто тук всеки си казва,или ние като недадем нали други ще дадат, или за какво да давам точно това ми е на главата нека да се оправят. А за тези които са били там на почивка и са го казали това, направо ми призля като го чух :( Ясно е защо наистина ни мислят за диваци ;)
Иначе за трагедията какво мога да кажа... кошмарно ! Дано никога повече не се случват такива неща като това природно бедствие ! Проблемът е, че от година на година стават все повече и повече и за всичкото сме си виновни ние човеците явно :roll: Дано броят на загиналите спре да расте и дано със помощите събрани от целия свят да се помогне на хората да се вдигнат на крака и да почнат ново начало :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 08 Яну 2005, 0:43

Тези думи на наште „мили“ сънародници са срам и позор, но искам да кажа, че не мисля, че всички сме такива, тези хора са просто от бързо забогателите наши баровци, които поради начина, по който са забогатяли, са се самозабравили и са станали бездушни! Да покажеш такава незаинтересованост, безразличие и наглост при такава невиждана човешка трагедия е позорно и наистина е жалко, че в чужбина тези лайна ни градят имиджа и затова няма скоро да ни уважавар, защото ние самите не проявяваме такова! :uups:
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Drum&Bass » 08 Яну 2005, 0:48

Kokorba6iqta написа:Тези думи на наште „мили“ сънародници са срам и позор, но искам да кажа, че не мисля, че всички сме такива, тези хора са просто от бързо забогателите наши баровци, които поради начина, по който са забогатяли, са се самозабравили и са станали бездушни! Да покажеш такава незаинтересованост, безразличие и наглост при такава невиждана човешка трагедия е позорно и наистина е жалко, че в чужбина тези лайна ни градят имиджа и затова няма скоро да ни уважавар, защото ние самите не проявяваме такова! :uups:

Прав си не всички са такива, но колко са едните и колко са другите ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 08 Яну 2005, 0:51

Все пак ми се иска да вярвам, че не сме станали чак такива бездушни!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м42б20 турбо
Детайли за колата: hx35/40 twin scroll

Мнение от S-stail » 08 Яну 2005, 1:15

Парите променят Човека :(

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 08 Яну 2005, 9:41

Най-интересното в случая е че за 900 млн. ще оправят всичко от опустошенията и всичко ще се върне към нормалния живот. Засега са събрани към 3 млрд. Дали богатите държави не са поробили пострадалите страни за дестки години напред, това само времето ще покаже. Не случайно страни като САЩ и Германия и Япония, инвестират толкова пари в Индонезия и т.н. ...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 08 Яну 2005, 10:21

Сърдим се на Европа, че не ни помагат по въпроса с българските медици.Това е трагедия за нас,а не за тях. :shock:

Следваща

Назад към Извън Темата