покупка на кола от Горубляне
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
покупка на кола от Горубляне
Здравейте колеги след дълго разглеждане на БМВ компакти Е36 се спряхме на един регистриран в горубляне на автопазара от 3900 смъкнах на 3500лв като се има предвид колата 4е има забележки по предниа капак и калника е леко зажулен и имаше надрано по вратите, колата е 11.97г по вин покарах я добре върви ,но продавачите ги усетих на няколко пъти като се опитваха за дреболии да ме излъжат и уж колата била на единия и той я карал доскоро а незнаеше каква марка масло и бил сложил,застрахована е в Армеец но е изтекло каското на вноски и в крайна сметка успях да се договоря утре да я закарам до сервиз за проверка, но интересно защо собственика , който беше мъж на около 33г и не спря да ме убеждава в перфектността на автомобила не пожела да си даде ГСМ ма а на номера на другия с който си говорихме първоначално по телефона, др което ми направи впечетление , че колата не е обявена в мобиле.бг
Колата е за приятелката ми и се притеснявам да не вземат да я опънат после и др което е мисля да я застраховаме в ДЗИ че имам познати там и при евентуална авария ще си получа парите от каското?Какво мислите вие и какво бихте ме посъветвали?
И да попитам при положение, че колата не е регистрирана в даначното и няма бележка за платен данък ще можели да се направи нотариална заверка на договора за покупко продажба ?

И да попитам при положение, че колата не е регистрирана в даначното и няма бележка за платен данък ще можели да се направи нотариална заверка на договора за покупко продажба ?
Последна промяна spower на 20 Май 2009, 21:34, променена общо 1 път
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Колега много измамници има. Виж пак за ВИН инфото и знам ли .. паднаха цените но за 97 тази цена?? Проучи повече подпитаи някои от тук да доиде с теб. Има много печени колеги които разбират от марката ни. Все пак ако са и наред документите и след сервиза се окаже ОК.. защо пък не
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
- spower
- старши ентусиаст
-
приятелката ми дава парите и иска нещо по ново и с повече екстри затова се и спряхме на тази кола като компромис м/у цена и качество

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
Това не е довод!А ако и обясниш ,колко още трябва да се изръси... за добро качествоspower написа:приятелката ми дава парите и иска нещо по ново и с повече екстри затова се и спряхме на тази кола като компромис м/у цена и качество
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Колега не се пазари за пари, а гледай да вземиш читав екземпляр. От Горубляне мисля, че малко трудно ще стане. Не бързай, а разгледай по автокъщите. Имай прадвид, че във форума също има доста е36 ци
- spower
- старши ентусиаст
-

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
Зависи къде, ако ме разбирашspower написа:И да попитам при положение, че колата не е регистрирана в даначното и няма бележка за платен данък ще можели да се направи нотариална заверка на договора за покупко продажба ?

Последна промяна St.Dilov на 20 Май 2009, 22:16, променена общо 1 път
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
spower написа:И да попитам при положение, че колата не е регистрирана в даначното и няма бележка за платен данък ще можели да се направи нотариална заверка на договора за покупко продажба ?
Няма никакъв проблем,превеждат се 10-20 лв по банков път на общината.
Моя съвет е да потърсиш регистрирана кола от човек(форума или мобиле) и ако не разбираш много да я откараш при някои познат да я огледа.
Последна промяна (bubsa) на 20 Май 2009, 22:16, променена общо 1 път
- ares2
- старши ентусиаст
-
След тази офанзива на данъчните при сделката нотариуса ще иска копие от платения годишен данък. След това като идеш да я прехвърлиш в кат без тази бележка няма да те пуснат.. Тя кога е вкарана в БГ? С какви номера е? Я проучи да не е внос 2003 и да е висяла с някакви изтекли номера че филма е голям
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Я ги заеби тия без да се замисляш
Просто като имаш каквито и да било съмнения недей да правиш компромис за някакви 500-1000 лева, защото може и ще ти стъпи на много повече от тях.
Просто като имаш каквито и да било съмнения недей да правиш компромис за някакви 500-1000 лева, защото може и ще ти стъпи на много повече от тях.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- ares2
- старши ентусиаст
-
както обичам да казвам ... има зависимост:
евтино БМВ --- > висене по сервизите или
кола от съвестен собственик ----> ще си спестиш големи разправии
наи е добре да си намериш автомобил от истински фен. тук има много такива коли.
евтино БМВ --- > висене по сервизите или
кола от съвестен собственик ----> ще си спестиш големи разправии
наи е добре да си намериш автомобил от истински фен. тук има много такива коли.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
zvezdo88 написа:В днешни времена доверие на търговци от Горубляне не може да се има, а състоянието на 99% от колите бих казал е трагично.
Кола бих си купил единствено от човек от форума.
Лично мнение с извинение към търговците от Горубляне , ако има такива.
а ако състиянието им не е трагично имат някакъв документален проблем, освен това недей се залъгва че има читав компакт 97-8 година за 3500, да не е после да ревеш като те жилнат

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3