За комшиите, българщината и колите ни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

За комшиите, българщината и колите ни

Мнение от LuBo1 » 08 Яну 2005, 18:19

Как може без да си напраил на никого зло. Сутринта кат отвориш очи и тръгнеш за работа . Да си намериш колата в ебахти състоянието. Вечерта в 11 часа си я измил, че друг да не я търка и сам да си вложиш чуствата към нея в един красив душ. Не си видял никакви забележки по външния вид освен пораженията по тавана от ожесточителната градушка преди време. Да ама не. Слизам да закарам приятелката ми до тях , и какво виждам цялата ми лява страна в леки дупчици . От чук или клещи натисната , ебало си меча . Подивях. На другата ми кола нищо и няма . Само красивото ми леко чукнато ГСи . Да им изсъхнат ръчичките на тия тъпанари , ехх че никои няма късмет да хване някои от тез идиоти наречени комшии.
Направо ми са реве. 1во предната ми Астра кво ли не пускаха върху нея, една и съща комшиика 3 пъти и свали боята . Не ве не издържам. Боклуци хвърляха върху нея , кокали слагаха по предния капак да скачат да я дерат кучета и котки. Аве писна ми .

Ако някои знае лек да предложи :?:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 08 Яну 2005, 18:35

и на мен ми се случват такива работи, неизбежно е. иначе единствения лек е, бой, ебане и сръбска музика, само да докпам некой от тея наркоманчета, дет ми гепиха халогените и капачките...

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 08 Яну 2005, 18:38

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Яну 2005, 18:45

///Milen_bmw
:dummy: много ли ти е смешно ве? :evil: :evil: :evil: :dummy:

Купуваш си количка, слизаш сутринта за работа и от предния калник до задния една линия остъргана боя от ключ... БАХТИ КРЕТЕНА е това БЪЛГАРИНА!!! МАМКА МУ!!!

Съжалявам за случилото се LuBo1, доста от нас сме го изпитвали и ти съчувстваме, знаем какво е!!!

Такива хора не заслужават да са живи! Завист, шибана злоба...

сорри ама съм изнервен...
баси
You said: "Time will change!" What if it changes you?

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 08 Яну 2005, 18:52

а ти в момента какво изпитваш ??!?

Такива хора не заслужават да са живи! Завист, шибана злоба...

ПС. Любо, кофти, но в такъв момент просто няма какво да направиш....

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 08 Яну 2005, 18:55

Динко, облегни се назад, такааа, лекичко, да не паднеш, а така, сега си пипни с едната ръка челото, леко, леко, е, аз ти казах леко, видя ли как се опари..... :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 08 Яну 2005, 19:19

Жалко - да. На всеки се е случвало. Аз като купих моята и вечерта един съсед ми беше забил по един малък пирон в двете предни гуми :) .

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 08 Яну 2005, 19:22

любо напълно те разбирам .... лятото като си бях в София с Е34-ката и след първото нощуване намерих от дясната и страна една дълбока и по цялата и дължина браздичка ... евентуално направена с ключ :(

представяш ли си, предишният собственик я е пазил 10 години без драскотина и какво стана след 1 нощ в БГ ... но явно там няма такива простаци като при нас ... :censored:

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 08 Яну 2005, 20:04

Любе сори за случката :evil: лекарството е само едно бой ... ама наред, почваш ги по домова книга покрай сухото гори и мокрото ама ша са стреснат :evil:
///Milen_bmw: Миленчо много ли е смешно моето момче,ха дано ти я направят като зебра твоята кола че да се посмеем и ние ...
May the BMW force be with you!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 08 Яну 2005, 20:27

те застрахователите ще вдигнат ръце от мене , вече за 2ри път ще ходя да еба мамата му , еиии че ма е яд ве , такъв опънат вид имаше , направо ми се мре вече.

Исках да и взема едни хубави пари , че направо от нищото стана нещо тая кола и накрая ко стана . Кур с две очи :( Да ламарината са праи ама човешките нерви дет си хвърлил по тая кола няма кои да ти ги възстанови
ИзображениеИзображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 08 Яну 2005, 21:06

Vasilen написа:///Milen_bmw: Миленчо много ли е смешно моето момче,ха дано ти я направят като зебра твоята кола че да се посмеем и ние ...

т.е. след 10 години, когато стане на 18 и тати му я даде ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 08 Яну 2005, 22:49

Лошо...
В БГ си има както плюсове да се живее, така и много минуси :(
Едно време ми беше изпаднало едно много добро кабрио, дълго мислех дали да го взема, но всяка нощ го сънувах с нарязан гюрук и.... накрая се отказах :( Прецених, че много ще им дойде на моите комшии... Така или иначе Аудито за 1 година 2 пъти го драха, по малко, ама.... Важното е, че от сърце :evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 08 Яну 2005, 23:23

LuBo1-знам какво си почувствал. :( Аз като си купих моята колица-първо ми забиха два пирона в предната чисто нова гума, 2-ро след ден два ми бяха направили малка дупчица на задната чисто нова гума и се получи фъска и като се връщах един ден от софия,гумата ми се пръсна на магистралата-добре че карах бавно :bcry: .Преди няколко месеца ми бяха поляли колата с горещо олио,знаете как се почиства това :bcry:И за капак последното не6то което се случи на колата ми беше смачкан калник :bcry: -обаче ми казаха 4е не е блъснат ,а е ударен с някъв предмет или ритнат :bcry: .Вече не я оставям пред блока-стои само в паркинга.Аз предлагам,ако някой набара такъв злосторник да си оредим една среща и да го линчуваме. :bang: :dummy:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 09 Яну 2005, 0:16

Мен редовно ми плюят на стъклото :(
No bling at the Ring

Потребител
Аватар

Мнение от nachtcaffe » 09 Яну 2005, 0:53

направо нямам думи за нещата които стават в милата ни държавица.нагледал съм се на всевъзможни подобни истории

Следваща

Назад към Извън Темата