10 най-опасни държави за каране
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
10 най-опасни държави за каране
Попаднах на интересна статия във форбс на тази тема и ако на някой му е интересно може да метне 1 око
http://www.forbes.com/2009/05/19/danger ... peed=30000
http://www.forbes.com/2009/05/19/danger ... peed=30000
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
1.Русия 235 жители на милион катастрофират годишно и 939 коли на милион
2.Словакия
3.Полша
4.Турция
5.Унгария - не съм съгласен тук ..
6.Корея
7.Гърция
9.САЩ
9.Чехия
10.Белгия
2.Словакия
3.Полша
4.Турция
5.Унгария - не съм съгласен тук ..
6.Корея
7.Гърция
9.САЩ
9.Чехия
10.Белгия

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Абе 4 пъти го четох,амааа ...Тия да не са се объркали нещо? Да не би да става въпрос за 10 най-безопасни държави,пък те да са написали погрешно опасни???? Щото нас нещо ни няма ?!
.......... Ааааааааа сетих се защо! Просто никой не е посмял да покара при нас ....
.......... Ааааааааа сетих се защо! Просто никой не е посмял да покара при нас ....

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Супер, значи може да си даваме газзззззз на воля - все пак трябва да догоним европейците
П.П: И все пак, никъде не ми е така неспокойно като пътувам както ми е в БГ...

П.П: И все пак, никъде не ми е така неспокойно като пътувам както ми е в БГ...

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
ивчо написа:Абе 4 пъти го четох,амааа ...Тия да не са се объркали нещо? Да не би да става въпрос за 10 най-безопасни държави,пък те да са написали погрешно опасни???? Щото нас нещо ни няма ?!
Адаш, ние отпадаме от всяка класация. Статистиката у нас не може да обхване всички катастрофи и жертви. А нали в Европата ни имат за отходно място, на кой му пука колко л...а са размазани?

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Извинявам се за правописната грешка в края на изречението. Да се чете а.....а, съкратено от автомобила. 

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Имаше интересна статия миналата година в Wikipedia за Слънчев Бряг(Sunny Beach), съдържаше суха информация относно курорта - кога е създаден, колко хотели и т.н.
Малко под нея пишеше и по-интересната информация за Bloody Beach, където беше черната хроника за курорта. Та там един английски турист беше написал следното:
Avoid driving in Bulgaria at night. The roads are terrible, the drivers are very aggressive and often armed. (цитирам по спомен, но в общи линии това пишеше).
В превод - Избягвайте да шофирате в България през ноща. Пътищата са ужасни, шофьорите са много агресивни и често въоръжени.
Не мисля че е преувеличил с нещо човечеца
Малко под нея пишеше и по-интересната информация за Bloody Beach, където беше черната хроника за курорта. Та там един английски турист беше написал следното:
Avoid driving in Bulgaria at night. The roads are terrible, the drivers are very aggressive and often armed. (цитирам по спомен, но в общи линии това пишеше).
В превод - Избягвайте да шофирате в България през ноща. Пътищата са ужасни, шофьорите са много агресивни и често въоръжени.
Не мисля че е преувеличил с нещо човечеца

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Проста сметка на приблизителен брой автомобили в България и загинали хора за изминалата година веднага ни вкарва някъде между 2-ро и 3--то място в тая статистика.

- sinster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М52B20
- Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)
...еми с толкова купени книжки - нищо чудно. Аз например единственото нещо, което научих да 24 учеби часа беше, че не дам ли кинти няма да мина, пък ако ще да завали розов сняг. 

...burn your tyres , not your soul.....

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ако мислите,че тука е кофти карането бил съм в Грузия,е няма такива камикадзета!там просто този които е с по силен клаксон е с предимство,а да пресичаш улиците е някъв вид екстремен спорт 

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
......
Несто и на мен ми се струава че има грешка стото тука липсват доста фрапирасти дьржави като Албаниа част от Сьрбия и др.
Колега KIM засто да не спираме на полициятя в Сьрбия

Колега KIM засто да не спираме на полициятя в Сьрбия

Re: ......
narcosan написа:Несто и на мен ми се струава че има грешка стото тука липсват доста фрапирасти дьржави като Албаниа част от Сьрбия и др.![]()
Колега KIM засто да не спираме на полициятя в Сьрбия![]()
колега соркам ама съм бил в албания и е 10 пъти по безопасно отколкото бг , защо я няма индия там просто немам думи ?
за албания мога да разкажа много там не е зле даже напротив дори дупки по улиците нямат

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2