Барселона - Новият Шампион !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще е спечели Шампионската Лига ?

Анкетата свършва на 28 Май 2009, 10:34

Manchester Untied
80
56%
Barcelna
63
44%

Общо гласове : 143
ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Барселона - Новият Шампион !

Мнение от EcLipSeR » 22 Май 2009, 10:34

П.С. Знам ,че ще се отвори тема преди мача нека да използваме тази за прогнози коментари и т.н.
Според мен Тевез и Бербатов , са доста по добри футболисти от Руни и Парк.Бербатов колкото и на мен да не ми допада като игра последните 2 мача в английската лига направи доста добри асистенций...
За състава на БАРСЕЛОНА още нямам никакво инфо, но при първа възможност ще го споделя с вас 8) .

Българският нападател Димитър Бербатов и аржентинският голаджия Карлос Тевес ще бъдат оставени от сър Алекс Фъргюсън на резервната скамейка във финала на Шампионската лига с Барелона на 27 май в Рим, пише в днешния си брой "Сън". Според английския таблоид, мениджърът на "червените дяволи" възнамерява да заложи в титулярния състав на играчите, които надиграха Арсенал с 3:1 в полуфиналния реванш от турнира на "Емиратс" в Лондон. Тогава португалската суперзвезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо бе поставен от сър Алекс на върха на атаката и този ход се оказа изключително успешен. Единствената промяна в титулярния състав на "червените дяволи", според "Сън", ще бъде включването в халфовата линия на уелския ветеран Райън Гигс на мястото на наказания шотландски полузащитник Дарън Флетчър.

Ето и как ще изглежда формацията на световния клубен шампион във финала с каталунците, според сметките на "Сън". На вратата ще бъде опитният холандски страж Едвин ван дер Сар. В центъра на отбраната ще бъдат изпитаните бойци Рио Фърдинанд и Неманя Видич, в лявата част на защитата ще действа французинът Патрис Евра, а като десен бек ще играе ирландецът Джон О'Шей. В средата на терена ще бъде гласувано доверие на споменатия вече Гигс, бразилеца Андерсон и Майкъл Карик. Ролята на острие в атаката на Юнайтед, както вече стана дума, ще бъде поверена на Кристиано Роналдо. Вляво от португалеца ще действа Уейн Рууни, а вдясно - кореецът Парк Джи-Сунг. Последният бе оставен извън разширения състав за финала с Челси през миналата година, когато Юнайтед триумфира след изпълнение на дузпи, но сега се очаква да започне като титуляр.

Според "Сън", сър Алекс Фъргюсън вероятно ще пусне в игра Бербатов или Тевес през второто полувреме, за да внесе свежест в атаката на тима. Изданието прави извода, че статутът на резерва на Тевес във финала е поредната обида от страна на шотландския мениджър към аржентинеца и ясен знак, че нападателят трябва да си тръгне от "Олд Трафорд", ако иска да играе редовно.

http://sportal.bg/news.php?id=174811

П.С.2 Манчестер не знаят какво ги чака, интересн ще ми е сблъсака МЕСИ - РОНАЛДО , две от най спряганите имена ..
:twisted: 8) :bchug:
Последна промяна EcLipSeR на 28 Май 2009, 0:21, променена общо 3 пъти
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 22 Май 2009, 10:39

щом го нема това дърво бербо, нека барса победи, играе по красиво

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 22 Май 2009, 10:41

Не. Нека Юнайтед да победи!
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 22 Май 2009, 10:50

обмислям едни пари за манчестър, ама да видим, че после може и да няма какво да се яде :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 22 Май 2009, 11:21

През оная работа ми е кой ще спечели служебния финал на ШЛ, няма и да го гледам.....

финалът беше Челси - Ливърпул 4:4...другото е имитация, българското първенство, ала-бала
F**k them all!

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 22 Май 2009, 11:34

BMW-E39 написа:щом го нема това дърво бербо, нека барса победи, играе по красиво

http://sportni.bg/?tid=40&oid=2522539

Това, че не тича като куц кон, не значи, че не играе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 22 Май 2009, 11:41

Попринцип Ман ми е много любим отбор,но според мен тази година шампиони ще са Барса...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 22 Май 2009, 12:09

Изображение

Кои са тези Манчестър "Ънтайд" и "Барселна"?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 22 Май 2009, 12:09

и Champion league също така :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 22 Май 2009, 12:58

ITK написа:През оная работа ми е кой ще спечели служебния финал на ШЛ, няма и да го гледам.....

финалът беше Челси - Ливърпул 4:4...другото е имитация, българското първенство, ала-бала

Ливърпул да се специализират по калъфките, че друго скоро няма да има. Ще ми се Юнайтед да бият, а Бербиньо да вкара за 3:2 в 94 минута :D :D :D

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 22 Май 2009, 13:28

Барса този сезон са в много добра форма и определно заслужават да спечелят.Юнайтед нещо не се представят на ниво,някак си имат непостоянство в играта.Принципно харесвам и 2-та отбора,но определено Барса имат повечко шансове.

nigh7lif3 написа:........................Ще ми се Юнайтед да бият, а Бербиньо да вкара за 3:2 в 94 минута :D :D :D

Много правилно си го написал... ЩЕ МИ СЕ ама нема :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 22 Май 2009, 14:15

RSxRacer написа:Барса този сезон са в много добра форма и определно заслужават да спечелят.Юнайтед нещо не се представят на ниво,някак си имат непостоянство в играта.Принципно харесвам и 2-та отбора,но определено Барса имат повечко шансове.

nigh7lif3 написа:........................Ще ми се Юнайтед да бият, а Бербиньо да вкара за 3:2 в 94 минута :D :D :D

Хаха ще видиме...Те Барса щеха да разпиляват и Челси, пък накрая добре че беше ония плешивия да ги подпре :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 22 Май 2009, 15:02

САМО БАРСА! :D
21/02/08...speechless

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 22 Май 2009, 15:14

nigh7lif3 написа:
RSxRacer написа:Барса този сезон са в много добра форма и определно заслужават да спечелят.Юнайтед нещо не се представят на ниво,някак си имат непостоянство в играта.Принципно харесвам и 2-та отбора,но определено Барса имат повечко шансове.

Хаха ще видиме...Те Барса щеха да разпиляват и Челси, пък накрая добре че беше ония плешивия да ги подпре :winky:

И тука пак не сме на едно мнение.Челси играха отвратително слабо и в двата мача с Барса.Те пък тотално не заслужаваха да стигнат до финала.Дали са подпрени или не пак може да посорим,защото всеки е на различно мнение и до консенсос няма да стигнем.

Единственото което искам е да се получи един красив и приятен мач за гледане докато се напиваме.Така или иначе място за истинска радост докато Левски,ЦСКА или друг Бг отбор не се класира за такова ниво няма :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 22 Май 2009, 15:33

Glory Glory Man Und :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата