Барселона - Новият Шампион !
Модератор: Общи модератори
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Барселона - Новият Шампион !
П.С. Знам ,че ще се отвори тема преди мача нека да използваме тази за прогнози коментари и т.н.
Според мен Тевез и Бербатов , са доста по добри футболисти от Руни и Парк.Бербатов колкото и на мен да не ми допада като игра последните 2 мача в английската лига направи доста добри асистенций...
За състава на БАРСЕЛОНА още нямам никакво инфо, но при първа възможност ще го споделя с вас
.
Българският нападател Димитър Бербатов и аржентинският голаджия Карлос Тевес ще бъдат оставени от сър Алекс Фъргюсън на резервната скамейка във финала на Шампионската лига с Барелона на 27 май в Рим, пише в днешния си брой "Сън". Според английския таблоид, мениджърът на "червените дяволи" възнамерява да заложи в титулярния състав на играчите, които надиграха Арсенал с 3:1 в полуфиналния реванш от турнира на "Емиратс" в Лондон. Тогава португалската суперзвезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо бе поставен от сър Алекс на върха на атаката и този ход се оказа изключително успешен. Единствената промяна в титулярния състав на "червените дяволи", според "Сън", ще бъде включването в халфовата линия на уелския ветеран Райън Гигс на мястото на наказания шотландски полузащитник Дарън Флетчър.
Ето и как ще изглежда формацията на световния клубен шампион във финала с каталунците, според сметките на "Сън". На вратата ще бъде опитният холандски страж Едвин ван дер Сар. В центъра на отбраната ще бъдат изпитаните бойци Рио Фърдинанд и Неманя Видич, в лявата част на защитата ще действа французинът Патрис Евра, а като десен бек ще играе ирландецът Джон О'Шей. В средата на терена ще бъде гласувано доверие на споменатия вече Гигс, бразилеца Андерсон и Майкъл Карик. Ролята на острие в атаката на Юнайтед, както вече стана дума, ще бъде поверена на Кристиано Роналдо. Вляво от португалеца ще действа Уейн Рууни, а вдясно - кореецът Парк Джи-Сунг. Последният бе оставен извън разширения състав за финала с Челси през миналата година, когато Юнайтед триумфира след изпълнение на дузпи, но сега се очаква да започне като титуляр.
Според "Сън", сър Алекс Фъргюсън вероятно ще пусне в игра Бербатов или Тевес през второто полувреме, за да внесе свежест в атаката на тима. Изданието прави извода, че статутът на резерва на Тевес във финала е поредната обида от страна на шотландския мениджър към аржентинеца и ясен знак, че нападателят трябва да си тръгне от "Олд Трафорд", ако иска да играе редовно.
http://sportal.bg/news.php?id=174811
П.С.2 Манчестер не знаят какво ги чака, интересн ще ми е сблъсака МЕСИ - РОНАЛДО , две от най спряганите имена ..

Според мен Тевез и Бербатов , са доста по добри футболисти от Руни и Парк.Бербатов колкото и на мен да не ми допада като игра последните 2 мача в английската лига направи доста добри асистенций...
За състава на БАРСЕЛОНА още нямам никакво инфо, но при първа възможност ще го споделя с вас

Българският нападател Димитър Бербатов и аржентинският голаджия Карлос Тевес ще бъдат оставени от сър Алекс Фъргюсън на резервната скамейка във финала на Шампионската лига с Барелона на 27 май в Рим, пише в днешния си брой "Сън". Според английския таблоид, мениджърът на "червените дяволи" възнамерява да заложи в титулярния състав на играчите, които надиграха Арсенал с 3:1 в полуфиналния реванш от турнира на "Емиратс" в Лондон. Тогава португалската суперзвезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо бе поставен от сър Алекс на върха на атаката и този ход се оказа изключително успешен. Единствената промяна в титулярния състав на "червените дяволи", според "Сън", ще бъде включването в халфовата линия на уелския ветеран Райън Гигс на мястото на наказания шотландски полузащитник Дарън Флетчър.
Ето и как ще изглежда формацията на световния клубен шампион във финала с каталунците, според сметките на "Сън". На вратата ще бъде опитният холандски страж Едвин ван дер Сар. В центъра на отбраната ще бъдат изпитаните бойци Рио Фърдинанд и Неманя Видич, в лявата част на защитата ще действа французинът Патрис Евра, а като десен бек ще играе ирландецът Джон О'Шей. В средата на терена ще бъде гласувано доверие на споменатия вече Гигс, бразилеца Андерсон и Майкъл Карик. Ролята на острие в атаката на Юнайтед, както вече стана дума, ще бъде поверена на Кристиано Роналдо. Вляво от португалеца ще действа Уейн Рууни, а вдясно - кореецът Парк Джи-Сунг. Последният бе оставен извън разширения състав за финала с Челси през миналата година, когато Юнайтед триумфира след изпълнение на дузпи, но сега се очаква да започне като титуляр.
Според "Сън", сър Алекс Фъргюсън вероятно ще пусне в игра Бербатов или Тевес през второто полувреме, за да внесе свежест в атаката на тима. Изданието прави извода, че статутът на резерва на Тевес във финала е поредната обида от страна на шотландския мениджър към аржентинеца и ясен знак, че нападателят трябва да си тръгне от "Олд Трафорд", ако иска да играе редовно.
http://sportal.bg/news.php?id=174811
П.С.2 Манчестер не знаят какво ги чака, интересн ще ми е сблъсака МЕСИ - РОНАЛДО , две от най спряганите имена ..

Последна промяна EcLipSeR на 28 Май 2009, 0:21, променена общо 3 пъти

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
обмислям едни пари за манчестър, ама да видим, че после може и да няма какво да се яде 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
През оная работа ми е кой ще спечели служебния финал на ШЛ, няма и да го гледам.....
финалът беше Челси - Ливърпул 4:4...другото е имитация, българското първенство, ала-бала
финалът беше Челси - Ливърпул 4:4...другото е имитация, българското първенство, ала-бала
F**k them all!
BMW-E39 написа:щом го нема това дърво бербо, нека барса победи, играе по красиво
http://sportni.bg/?tid=40&oid=2522539
Това, че не тича като куц кон, не значи, че не играе.
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
ITK написа:През оная работа ми е кой ще спечели служебния финал на ШЛ, няма и да го гледам.....
Ливърпул да се специализират по калъфките, че друго скоро няма да има. Ще ми се Юнайтед да бият, а Бербиньо да вкара за 3:2 в 94 минута

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Барса този сезон са в много добра форма и определно заслужават да спечелят.Юнайтед нещо не се представят на ниво,някак си имат непостоянство в играта.Принципно харесвам и 2-та отбора,но определено Барса имат повечко шансове.
Много правилно си го написал... ЩЕ МИ СЕ ама нема
nigh7lif3 написа:........................Ще ми се Юнайтед да бият, а Бербиньо да вкара за 3:2 в 94 минута![]()
![]()

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:Барса този сезон са в много добра форма и определно заслужават да спечелят.Юнайтед нещо не се представят на ниво,някак си имат непостоянство в играта.Принципно харесвам и 2-та отбора,но определено Барса имат повечко шансове.nigh7lif3 написа:........................Ще ми се Юнайтед да бият, а Бербиньо да вкара за 3:2 в 94 минута![]()
![]()
Хаха ще видиме...Те Барса щеха да разпиляват и Челси, пък накрая добре че беше ония плешивия да ги подпре

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
nigh7lif3 написа:RSxRacer написа:Барса този сезон са в много добра форма и определно заслужават да спечелят.Юнайтед нещо не се представят на ниво,някак си имат непостоянство в играта.Принципно харесвам и 2-та отбора,но определено Барса имат повечко шансове.nigh7lif3 написа:........................Ще ми се Юнайтед да бият, а Бербиньо да вкара за 3:2 в 94 минута![]()
![]()
Хаха ще видиме...Те Барса щеха да разпиляват и Челси, пък накрая добре че беше ония плешивия да ги подпре
И тука пак не сме на едно мнение.Челси играха отвратително слабо и в двата мача с Барса.Те пък тотално не заслужаваха да стигнат до финала.Дали са подпрени или не пак може да посорим,защото всеки е на различно мнение и до консенсос няма да стигнем.
Единственото което искам е да се получи един красив и приятен мач за гледане докато се напиваме.Така или иначе място за истинска радост докато Левски,ЦСКА или друг Бг отбор не се класира за такова ниво няма

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5