Тичате ли за здраве
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Тичате ли за здраве

Последна промяна ktv на 11 Юли 2010, 15:26, променена общо 1 път
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
имаше период в който всяка сутрин ставах тичах едно 6-7км
няколко десетина набирания на лоста пред блока и след това 5 мин дрифт по улиците
и сега се опитвам пак да се върна към миналото защото наистина беше хубаво и здравословно
няколко десетина набирания на лоста пред блока и след това 5 мин дрифт по улиците

и сега се опитвам пак да се върна към миналото защото наистина беше хубаво и здравословно

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Бягам...И за здраве, и за плочки, но се случва рядко, защото в люлин...не е много здравословно да се бега без поне 9х19 в теб.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Axis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
парка и стадиона са ми пред нас - грехота щеше да е ако не тичам. Не засичам километри и обиколки - бягам докато се чувствам добре или докато не свършат песните на ipod-а
През ден тичам

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Бягам и във фитнеса дори, предпочитам кардио тренировка, отколкото да блъскам по уредите!
Но, най-обичам на стадиона, след топката да тичам

Но, най-обичам на стадиона, след топката да тичам

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
В буйната ми младост
-преди 10 години бягах всеки ден по мин. 4-5 км и се чуствах и изглеждах отлично
Сега съм 20 кг плюс,
има къде,има и време,но поради други наистина обективни причини не мога..за наистина огромно мое съжаление... 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
плуваме за здраве...!! дай да се смениме-тука в софия на витоша има къде да бягаш...
правя около 20-25 басейна на месец с по 2 до 2,5км. халесва ми и единственото гадно е като ми се намести некой в коридора и че дължината свършва бързо и се въртя като хамстер у клетка.

правя около 20-25 басейна на месец с по 2 до 2,5км. халесва ми и единственото гадно е като ми се намести некой в коридора и че дължината свършва бързо и се въртя като хамстер у клетка.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Преди като бях студент редовно с едно две приятлчета ходихме на НСА на стадиона и правихме на малкия по 20-на обиколки!
Сега в Красно село ми е малко далеко Южния парк и не бягам:(!
Иначе сега като ни пуснаха в принудителна отпуска тук на село в Димитровград едно приятелче се готви за военен и норматива за max 100 точки е 1000м за 4мин и 20сек,та тръгнахме да бягаме и щях да почина скоропостижно ужас посе кашлях цяла вечер пък никога не съм пушил през живота си,но имаше една руса мацка с един силикон ама само как го друсаше още ми е пред очите!
Сега в Красно село ми е малко далеко Южния парк и не бягам:(!
Иначе сега като ни пуснаха в принудителна отпуска тук на село в Димитровград едно приятелче се готви за военен и норматива за max 100 точки е 1000м за 4мин и 20сек,та тръгнахме да бягаме и щях да почина скоропостижно ужас посе кашлях цяла вечер пък никога не съм пушил през живота си,но имаше една руса мацка с един силикон ама само как го друсаше още ми е пред очите!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Може би най ефикасното упражнение за стопяване на мазнините.Ако искате да го правите в къщи и това върши работа

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4