ДАЙТЕ ИДЕЯ ЗА ТАТОИРОВКА
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
ДАЙТЕ ИДЕЯ ЗА ТАТОИРОВКА
пичове решил съм да си драсна нещо на мене имам идея да е свързано с колите даже мисля да е някоя е-30ка
ако може да ми помогнете с някое линкче с подобни татоси цена няма да има

ако може да ми помогнете с някое линкче с подобни татоси цена няма да има

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
4ети са и добре помисли всеобщото явление татоировка е много относително
1 во никога не си правиш татус само защото така си решил или тие скимнало
2 ро предварително трябва да знаеш какво изкаш ама наистина да го изкаш и винаги да му се радваш,защото това е белег за цял живот и дори да го махнеш остава белег ,неможе така да си рисуваш по тялото за едната идея ако нямаш нищо напредвид или нямаш нищо което да те кефи още от малък по одбре недеи нищо не губиш но и нищо не пе4елиш
аз има татуировка на едното рамо скорпион тя синволизира мен и това което сам това е моита зодия и аз я обожавам .от малък ме4тая за нея и знам 4е никога няма да сажелявам 4е сия направих
това нее критика или офтопик само помисли варху това което ти казах казвам на вси4ки приятели така ако изкаш нещо силно тогава си го направи
успех приятелю
1 во никога не си правиш татус само защото така си решил или тие скимнало
2 ро предварително трябва да знаеш какво изкаш ама наистина да го изкаш и винаги да му се радваш,защото това е белег за цял живот и дори да го махнеш остава белег ,неможе така да си рисуваш по тялото за едната идея ако нямаш нищо напредвид или нямаш нищо което да те кефи още от малък по одбре недеи нищо не губиш но и нищо не пе4елиш
аз има татуировка на едното рамо скорпион тя синволизира мен и това което сам това е моита зодия и аз я обожавам .от малък ме4тая за нея и знам 4е никога няма да сажелявам 4е сия направих
това нее критика или офтопик само помисли варху това което ти казах казвам на вси4ки приятели така ако изкаш нещо силно тогава си го направи
успех приятелю

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
мерси за съветите още не съм решил но няма да си направа някоя дивотия дето да ме кефи сега и после да ме е срам от нея.ама все пак ако може даите некои линк 

- VEYRON
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '89 BMW 320i Coupe
dizelboy написа:...
Много правилно казано ! Найстина вслушай се в това, което ти казва Дизелбой! Не робувай на някакво моментно увлечение. Не си прави татуйровка само защото е модерно или нещо такова. Тя трябва да значи нещо за теб, за да си я харесваш винаги. И да си татуйраш Е30 едва ли е най-добрия избор

ето ти линкче http://www.tattoosinsilver.com/site/560079/page/251251
Тук има интересни татуси. Йероглифи, tribal татуйровки и др.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Във форума влизаше един пич от варна - GETTATOO, занимаваше се със същото и може да ти помогне. Само дето не съм го чел от бая време... 

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ми направи си като на един пич от Плевен: синьо белия пропелер отзад на главата 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
MOPKOB написа:Ето ти идея: "Татоировка се пише с У!!!"
Знаеш ли как ще ти пасва на челото.
Гос'ин МОРКОВ.., вече ста'ате банален..

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
мерси за съветите и за линкчето а между другото тва с многото го предполагах и аз една после втори т после още ама сичко си е с мярка а относно перавописа изкам да кажа че пиша по инерция и не се вглеждам в правописните си грешки 

13 мнения
• Страница 1 от 1