Ford Mustang 4.0
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vladodublin
- Потребител
-
Ford Mustang 4.0
Здравейте! Имам един въпрос който искам да попитам. Има ли собственици на Мустанг, като модела от 2005 г. примерно. Ако има такива или поне имат познати които притежават могат ли да ми дадат някаква информация относно части на автомобила (дали има и каде го обслужват и дали са скъпи), разход на гориво, возия и маневреност. Това е което ме интересува и понеже на няколко места се казват различни мнения...бих желал да чуя директно от извора така да се каже
..Благодаря предварително!

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
пич сбъркал си раздела, че даже и форума.по добре питай във форд форума или най добре за надеждността разучи някой щатски форум.едва ли има много такива фордове в БГ а още по малко вероятно е собствениците им да висят по форумите
според мен са надеждни с малки дразнещи дефекти, некапризни от към поддръжка,типична американска кола 

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
alx написа:4.0 литра мустанг не мисля че има ...
Аз пък мисля, че има. Даже гледам и че се продават тук там

А на въпроса - като цяло возията в мустанга е доста добра, на пътя е изключително стабилна кола за задното си предаване - возил съм се няколко пъти в такава. Звука при подаване на газта е несравним, изревава след което следва доста добро ускорение (muscle car все пак)... за разхода - с такава кола едва ли гониш разход... 15-20/100 е в рамките на нормалното, че и подминава. Частите - който както се уреди, нали знаеш, нещо като при bmw - различни места, различни цени

Think. Believe. Dream. Dare...
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
колата е легенда но за да се нарече класен мустанг трябва да е с мотор шелби и тн има ги доста. с една кобра на решетката са
има някакви лимитирани пак доста силнички ,но базовото с което се налагаше да се придвижвам докато живеех в САЩ беше просто кола ( поне за техните разбирания ) все пак си е спортна концепция но...
нищо кои знае какво с няколко думи
и все пак звука си е впечетляващ... пустия въртящ момент .. не знам но като чуя зил в БГ и се сещам за онова животно
абе яка кола
има някакви лимитирани пак доста силнички ,но базовото с което се налагаше да се придвижвам докато живеех в САЩ беше просто кола ( поне за техните разбирания ) все пак си е спортна концепция но...
нищо кои знае какво с няколко думи
и все пак звука си е впечетляващ... пустия въртящ момент .. не знам но като чуя зил в БГ и се сещам за онова животно
абе яка кола

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/28944.html Това трябва да е зверчето
Да не те разочаровам, но съм попадал в нета на информация, че частите и поддръжката на тая кола са проблем у нас, който е по- запознат може да каже повече по въпроса
Трябваше да я пуснеш в "Извън темата" -да я видят повече хора, а най- добре тук http://www.clubford.org/forum/

Трябваше да я пуснеш в "Извън темата" -да я видят повече хора, а най- добре тук http://www.clubford.org/forum/
Никой не мое ма връне на селу!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
pantzer3 написа:Питай в МотоПфое!
това дане е фиеста

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Eva* написа:Вчера цъкнах един Shelby GT500, огнено червен пред ПГХВТ в Света Троица. Заслужава си овациите този автомобил.Чух го отдалече, как го форсират. Няма такъв звук.
Кобрата освен на решетката стоеше и отстрани на предните калници. На живо е много впечатляващ.
Каква кобра, бре? Това да не ви е dodge viper.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Ето тази на решетката, предполагам.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2