Некоректност от колегите по пътищата!!!
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5ххI 24V
- Мечтае да кара: Винаги и само BMW
- Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR
Некоректност от колегите по пътищата!!!

Мисля. че трябва да бъдем по-колегиялни един към друг по-пътищата,а не да гледаме да се прецакваме и да се правиме на големите гъзари!!! Защото,ако беше станала злополуката с колегата с 3-ката, мисля че щеше да си имаме излишни проблеми и разправии по майстори и т.н...

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Това май е епидемия
Почти същото ми се случи и на мен, само, че в Ямбол
Колега, ако го беше ударил щеше да си без вина виновен, просто к**ва постъпка от негова страна 

Никой не мое ма връне на селу!
- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
аз не можах да го разбера на какъв гъзар се опита да ми се направи,сега извинявам се ама знаеме старата 5-ца колко тежка и здрава в сравнение с 3-ка като неговата,..е заслужава ли си да си мачкаш колата за да се направиш на гъзар пред някой колега

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
една тъпа п**** с е36 ми го направи същия номер само че не беше видяла увисналата и счупена броня с която карам и познайте направих и нейната такава

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Re: Некоректност от колегите по пътищата!!!
BMWMafeto написа::evil::evil::(Здравейте колеги, много съм ядосан и тъжен от това, което видях и усетих!!! Вчера 26/05/2009г. идвам си от ул.Цар Симеон по Константин Величков и на светофара на бул.Сливница за наляво гледам колега с "BMW 3-ка купе сива на цвят" пред мен. Дава зелено и виждам, че пред колегата с 3-ката няма коли, изчаквам го колегиялно без да му подсвиркам или да го напирам нещо,..
по едно време колегата тръгва и така и аз след него и изведнъж нашия набива спирачка и съответно добре, че имам ABS та успях да забия звяра на 1-2см от бронята му
![]()
![]()
съответно какво да видя в неговото странично ляво огледало,..нашия "уж колега" ми се хили и ми се смее, даде си газ и успя да си премине на светофара, а аз заради него не можах да премина и трябваше да чакам отново,...Това с чакането не ми е проблем,ама защо трябваше да ме прецака така,..ами ако бях го ударил отзад дали нямаше да му направя колата двуместна?!?!!
Мисля. че трябва да бъдем по-колегиялни един към друг по-пътищата,а не да гледаме да се прецакваме и да се правиме на големите гъзари!!! Защото,ако беше станала злополуката с колегата с 3-ката, мисля че щеше да си имаме излишни проблеми и разправии по майстори и т.н...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
miroslav4ev написа:BMWMafeto написа::evil::evil::(Здравейте колеги, много съм ядосан и тъжен от това, което видях и усетих!!! Вчера 26/05/2009г. идвам си от ул.Цар Симеон по Константин Величков и на светофара на бул.Сливница за наляво гледам колега с "BMW 3-ка купе сива на цвят" пред мен. Дава зелено и виждам, че пред колегата с 3-ката няма коли, изчаквам го колегиялно без да му подсвиркам или да го напирам нещо,..
по едно време колегата тръгва и така и аз след него и изведнъж нашия набива спирачка и съответно добре, че имам ABS та успях да забия звяра на 1-2см от бронята му
![]()
![]()
съответно какво да видя в неговото странично ляво огледало,..нашия "уж колега" ми се хили и ми се смее, даде си газ и успя да си премине на светофара, а аз заради него не можах да премина и трябваше да чакам отново,...Това с чакането не ми е проблем,ама защо трябваше да ме прецака така,..ами ако бях го ударил отзад дали нямаше да му направя колата двуместна?!?!!
Мисля. че трябва да бъдем по-колегиялни един към друг по-пътищата,а не да гледаме да се прецакваме и да се правиме на големите гъзари!!! Защото,ако беше станала злополуката с колегата с 3-ката, мисля че щеше да си имаме излишни проблеми и разправии по майстори и т.н...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лоша работа, и според мен е с каско цел, или де да знам какви са му били подбудите
Подбудите са му, че е олигофрен
- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
miroslav4ev написа:BMWMafeto написа::evil::evil::(Здравейте колеги, много съм ядосан и тъжен от това, което видях и усетих!!! Вчера 26/05/2009г. идвам си от ул.Цар Симеон по Константин Величков и на светофара на бул.Сливница за наляво гледам колега с "BMW 3-ка купе сива на цвят" пред мен. Дава зелено и виждам, че пред колегата с 3-ката няма коли, изчаквам го колегиялно без да му подсвиркам или да го напирам нещо,..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лоша работа, и според мен е с каско цел, или де да знам какви са му били подбудите
Ами колега незнам да ти кажа, 3-ката принципно добре изглеждаше, така нагласена ама явно задволанното устройство нещо му има май

Леко си минал колега, мен за малко един специалист е е34 за малко да ме метне в канавката защото бе6е решил да изпреварва колона от 12 коли
та спрях на сред платното, а той нашия дори и не намали. Забелязъл съм обаче колкото по-евтина е колата, толкова водачите(простаците) изпитват нужда да се докажат. И друг тъжен факт ама май голфадйиите залязват и идва ред на бмв-истите 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Верно, че игричката "прееби другарчето на пътя" е много модна, ама някой да направи това на колега от неговата марка си е голям резил 

Никой не мое ма връне на селу!
- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
Кой от форума беше казал " Нямам нищо против модела е36 , имам против някой хора дето го карат"
Не искам да обидя никой ! Просто и аз съм на същото мнение навсякъде има черни овци...
Не искам да обидя никой ! Просто и аз съм на същото мнение навсякъде има черни овци...
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Fr33Styl3r написа:Кой от форума беше казал " Нямам нищо против модела е36 , имам против някой хора дето го карат"
Прав е колегата, все по често се срамувам от марката, но не вярвам простакът да се промени, затова да не ти пука

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
И аз имах сходна ситуация днес, карам си в най-лява лента на светофар, защото на следващия ще завивам наляво, и един "пичага" с една астра седанова иска да се включи в моето платно и то точно пред мен, при положение, че зад мене коли няма, и то го прави без мигач виждам какви ще ги върши, свирвам му, и пак идва върхумен, пак му свиря, накрая наши се нареди и го изпреварвам отдясно, защото лентата беше свободна и съм първа кола на светофара в дясната лента и му свирвам леко, колкото да се усети, че е сгафил, нашия тръгна да слиза от колата, ама се спря навреме, БЕ ДА *** напълни се много батка биячи, втръсна ми и ще има
А вчера друг смелчага - моторист.
Карам си в най-дясна лента на един булевард и след 30-40 метра има завой надясно, и тоя моториста защото явно много бърза тръгна да ме изпреварва отляво и веднага да направи десен ми засече целия път, аз си карам с около 50-55 км/ч явно достатачно бързо съм карал, а той достатачно небързо за да си изпусне завоя, но въпреки това пак ме засече и пак тръгва да ми се кара, няма такива глупаци, ще почна да карам с въздушната пушка накрая.

А вчера друг смелчага - моторист.
Карам си в най-дясна лента на един булевард и след 30-40 метра има завой надясно, и тоя моториста защото явно много бърза тръгна да ме изпреварва отляво и веднага да направи десен ми засече целия път, аз си карам с около 50-55 км/ч явно достатачно бързо съм карал, а той достатачно небързо за да си изпусне завоя, но въпреки това пак ме засече и пак тръгва да ми се кара, няма такива глупаци, ще почна да карам с въздушната пушка накрая.

E34, E38
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Колеги, да сте видяли накоя по-скъпа кола да се нареди на опашка на светофара? Винаги намират начин да преминат отляво, отдясно, дори и да засекат насрещно движещите се или да стоят в неправилната лента и да чакат да светне зелено за тяхната маневра. Ей това сме ние българигените. Затова да ви кажа - тука сте все младоци, ако искате да живеете на спокойствие и сред толерантност и коректност - махайте се колкото можете по-бързо от булгаристан!
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5