Некоректност от колегите по пътищата!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 5ххI 24V
Мечтае да кара: Винаги и само BMW
Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR

Некоректност от колегите по пътищата!!!

Мнение от BMWMafeto » 27 Май 2009, 16:29

:evil::evil::( :( Здравейте колеги, много съм ядосан и тъжен от това, което видях и усетих!!! Вчера 26/05/2009г. идвам си от ул.Цар Симеон по Константин Величков и на светофара на бул.Сливница за наляво гледам колега с "BMW 3-ка купе сива на цвят" пред мен. Дава зелено и виждам, че пред колегата с 3-ката няма коли, изчаквам го колегиялно без да му подсвиркам или да го напирам нещо,.. :( по едно време колегата тръгва и така и аз след него и изведнъж нашия набива спирачка и съответно добре, че имам ABS та успях да забия звяра на 1-2см от бронята му :twisted: :evil: :evil: съответно какво да видя в неговото странично ляво огледало,..нашия "уж колега" ми се хили и ми се смее, даде си газ и успя да си премине на светофара, а аз заради него не можах да премина и трябваше да чакам отново,...Това с чакането не ми е проблем,ама защо трябваше да ме прецака така,..ами ако бях го ударил отзад дали нямаше да му направя колата двуместна?!?!!

Мисля. че трябва да бъдем по-колегиялни един към друг по-пътищата,а не да гледаме да се прецакваме и да се правиме на големите гъзари!!! Защото,ако беше станала злополуката с колегата с 3-ката, мисля че щеше да си имаме излишни проблеми и разправии по майстори и т.н... :!: :!: :!: :idea: :mhihi: 8) :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 27 Май 2009, 16:32

Пича е искал М-кова броня без пари. Мани... баси селянията е тия дни по пътищата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Май 2009, 16:38

Това май е епидемия :help: Почти същото ми се случи и на мен, само, че в Ямбол :twisted: Колега, ако го беше ударил щеше да си без вина виновен, просто к**ва постъпка от негова страна :gay:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMafeto » 27 Май 2009, 16:42

аз не можах да го разбера на какъв гъзар се опита да ми се направи,сега извинявам се ама знаеме старата 5-ца колко тежка и здрава в сравнение с 3-ка като неговата,..е заслужава ли си да си мачкаш колата за да се направиш на гъзар пред някой колега :shock: :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-

Мнение от White 1913 Power » 27 Май 2009, 16:45

една тъпа п**** с е36 ми го направи същия номер само че не беше видяла увисналата и счупена броня с която карам и познайте направих и нейната такава :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Re: Некоректност от колегите по пътищата!!!

Мнение от miroslav4ev » 27 Май 2009, 16:51

BMWMafeto написа::evil::evil::( :( Здравейте колеги, много съм ядосан и тъжен от това, което видях и усетих!!! Вчера 26/05/2009г. идвам си от ул.Цар Симеон по Константин Величков и на светофара на бул.Сливница за наляво гледам колега с "BMW 3-ка купе сива на цвят" пред мен. Дава зелено и виждам, че пред колегата с 3-ката няма коли, изчаквам го колегиялно без да му подсвиркам или да го напирам нещо,.. :( по едно време колегата тръгва и така и аз след него и изведнъж нашия набива спирачка и съответно добре, че имам ABS та успях да забия звяра на 1-2см от бронята му :twisted: :evil: :evil: съответно какво да видя в неговото странично ляво огледало,..нашия "уж колега" ми се хили и ми се смее, даде си газ и успя да си премине на светофара, а аз заради него не можах да премина и трябваше да чакам отново,...Това с чакането не ми е проблем,ама защо трябваше да ме прецака така,..ами ако бях го ударил отзад дали нямаше да му направя колата двуместна?!?!!

Мисля. че трябва да бъдем по-колегиялни един към друг по-пътищата,а не да гледаме да се прецакваме и да се правиме на големите гъзари!!! Защото,ако беше станала злополуката с колегата с 3-ката, мисля че щеше да си имаме излишни проблеми и разправии по майстори и т.н... :!: :!: :!: :idea: :mhihi: 8) :D

:conf: Лоша работа, и според мен е с каско цел, или де да знам какви са му били подбудите :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 27 Май 2009, 17:23

miroslav4ev написа:
BMWMafeto написа::evil::evil::( :( Здравейте колеги, много съм ядосан и тъжен от това, което видях и усетих!!! Вчера 26/05/2009г. идвам си от ул.Цар Симеон по Константин Величков и на светофара на бул.Сливница за наляво гледам колега с "BMW 3-ка купе сива на цвят" пред мен. Дава зелено и виждам, че пред колегата с 3-ката няма коли, изчаквам го колегиялно без да му подсвиркам или да го напирам нещо,.. :( по едно време колегата тръгва и така и аз след него и изведнъж нашия набива спирачка и съответно добре, че имам ABS та успях да забия звяра на 1-2см от бронята му :twisted: :evil: :evil: съответно какво да видя в неговото странично ляво огледало,..нашия "уж колега" ми се хили и ми се смее, даде си газ и успя да си премине на светофара, а аз заради него не можах да премина и трябваше да чакам отново,...Това с чакането не ми е проблем,ама защо трябваше да ме прецака така,..ами ако бях го ударил отзад дали нямаше да му направя колата двуместна?!?!!

:conf: Лоша работа, и според мен е с каско цел, или де да знам какви са му били подбудите :confused:

Подбудите са му, че е олигофрен

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMafeto » 27 Май 2009, 17:24

miroslav4ev написа:

Ами колега незнам да ти кажа, 3-ката принципно добре изглеждаше, така нагласена ама явно задволанното устройство нещо му има май :mhihi: :D :)

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 27 Май 2009, 17:30

Леко си минал колега, мен за малко един специалист е е34 за малко да ме метне в канавката защото бе6е решил да изпреварва колона от 12 коли :shock: та спрях на сред платното, а той нашия дори и не намали. Забелязъл съм обаче колкото по-евтина е колата, толкова водачите(простаците) изпитват нужда да се докажат. И друг тъжен факт ама май голфадйиите залязват и идва ред на бмв-истите :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Май 2009, 17:32

Верно, че игричката "прееби другарчето на пътя" е много модна, ама някой да направи това на колега от неговата марка си е голям резил :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 27 Май 2009, 17:49

балкански манталитет не си ли знаете вече...пс НЕКА БЪДЕМ ПО-ЧОВЕЧНИ КЪМ ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fr33Styl3r » 27 Май 2009, 17:57

Кой от форума беше казал " Нямам нищо против модела е36 , имам против някой хора дето го карат"
Не искам да обидя никой ! Просто и аз съм на същото мнение навсякъде има черни овци...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 27 Май 2009, 19:47

Fr33Styl3r написа:Кой от форума беше казал " Нямам нищо против модела е36 , имам против някой хора дето го карат"
Не искам да обидя никой ! Просто и аз съм на същото мнение навсякъде има черни овци...

Прав е колегата, все по често се срамувам от марката, но не вярвам простакът да се промени, затова да не ти пука :roll:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 27 Май 2009, 20:04

И аз имах сходна ситуация днес, карам си в най-лява лента на светофар, защото на следващия ще завивам наляво, и един "пичага" с една астра седанова иска да се включи в моето платно и то точно пред мен, при положение, че зад мене коли няма, и то го прави без мигач виждам какви ще ги върши, свирвам му, и пак идва върхумен, пак му свиря, накрая наши се нареди и го изпреварвам отдясно, защото лентата беше свободна и съм първа кола на светофара в дясната лента и му свирвам леко, колкото да се усети, че е сгафил, нашия тръгна да слиза от колата, ама се спря навреме, БЕ ДА *** напълни се много батка биячи, втръсна ми и ще има :box: :bang:

А вчера друг смелчага - моторист.
Карам си в най-дясна лента на един булевард и след 30-40 метра има завой надясно, и тоя моториста защото явно много бърза тръгна да ме изпреварва отляво и веднага да направи десен ми засече целия път, аз си карам с около 50-55 км/ч явно достатачно бързо съм карал, а той достатачно небързо за да си изпусне завоя, но въпреки това пак ме засече и пак тръгва да ми се кара, няма такива глупаци, ще почна да карам с въздушната пушка накрая.
Изображение
E34, E38

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 27 Май 2009, 21:56

Колеги, да сте видяли накоя по-скъпа кола да се нареди на опашка на светофара? Винаги намират начин да преминат отляво, отдясно, дори и да засекат насрещно движещите се или да стоят в неправилната лента и да чакат да светне зелено за тяхната маневра. Ей това сме ние българигените. Затова да ви кажа - тука сте все младоци, ако искате да живеете на спокойствие и сред толерантност и коректност - махайте се колкото можете по-бързо от булгаристан!

Следваща

Назад към Извън Темата