Некоректен потребител...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: M3 CSL

Некоректен потребител...

Мнение от NeznayniaVoyn » 27 Май 2009, 19:15

Само искам да ви кажа , че в този форум има некорентен потребител , чийто ник е kolega , казва се Александър Красимиров Яков от град Русе , телефона му е 0889259249 ! Продадох му Nokia 8800 Carbon Arte , като уговорката беше той да ми прати Nokia N72 + 250лв ! Е хубаво , пратих му карбона , той ми прати 72ката и парите , но се оказа че дисплея на неговата Нокия е закрепен едвам едвам да работи докато му се намери пазар ! Дисплея при смяната на панела в сервиз на Nokia угасна завинаги ... обясних му какво е станало и последната ни уговорка беше да прати 30лв , с които да покрие ЧАСТ от ремонта ! Така и не ги прати , изключи си скайпа в режим Инкогнито и с обещанието си остана !

Пич , надявам се да видиш тази тема посветена на твоята коректност и да знаеш , че е въпрос само на време да я пусна в още много форуми под тази й форма !!!

С тия 30лв иди на кръчма и се почерпи за мое здраве !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 27 Май 2009, 19:47

Чак пък некоректен да е колегата...!? :roll:
Защо очаквате да купите нещо само по снимка и да е на 100% читаво?Не винаги продавача знае какво продава, не се знае дали не го е притежавал 30 мин. или го има от чисто ново.Може дисплея да не му е правил проблеми до момента в който, не му е дошло времето-това е както при колата, когато си смени собственика, проблемите отиват при друг....независимо скрити, или току що появили се!
Аз си позволявам да купувам само гуми на "честна дума"пратени ми по куриер от друг град и пак последния път се наиграх-снимки, пейзажи, отвън, от вътре и се оказаха криви, просто са карани на кола с прее.ани амортесьори, или е спирано екстремно!?Грайфер и ДОТ да си е.е майката, но гумаджията ми вика, че ще вият лекинко, освен, ако не ги дрифтна да свали от грайфера и ще се оправят...! :mhihi: :help:
Свиркай си, евтиното винаги излиза СКЪПО :!:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Потребител
Аватар

Мнение от NeznayniaVoyn » 27 Май 2009, 19:52

Ми не колега , ясно личи че лентовия кабел на дисплея е закрепен на магия ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 27 Май 2009, 22:18

:arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=31221
Иначе, съчувствам ти. И мен са ме прее*авали по подобен начин :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 28 Май 2009, 1:12

Колко човека още трябва да изгорят и после да реват по форума, за да спрете да си менкате стоки със съмнително качество с още по съмнителни субекти :roll:
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 28 Май 2009, 1:55

Zapa написа:Колко човека още трябва да изгорят и после да реват по форума, за да спрете да си менкате стоки със съмнително качество с още по съмнителни субекти :roll:

Няма лошо - така се преброяват "рибите".
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 28 Май 2009, 10:06

Zapa написа:Колко човека още трябва да изгорят и после да реват по форума, за да спрете да си менкате стоки със съмнително качество с още по съмнителни субекти :roll:

абе не е баш така просто трябва да бъдем коректни един с друг :idea: някои ако реши да те п..ебе даже и на живо да го видиш ако не си много в час си изгаряш като пич.интернет търговията тепърва набира скорост в бг.в цял свят пазаруват така но измамници и селски тарикати винаги си има

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 28 Май 2009, 10:12

NeznayniaVoyn написа:Ми не колега , ясно личи че лентовия кабел на дисплея е закрепен на магия ...

Добре де, възможно ли е да се е прецакал по време на транспорта?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 28 Май 2009, 10:21

Колега радвай се че си минал само с 30лв.! Не е толкова голяма цената на риска,който си поел!А тарикатите все някога се наиграват! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Потребител
Аватар

Мнение от NeznayniaVoyn » 28 Май 2009, 12:15

Не е възможно да се е прецакал по време на транспорта , защото си личи че кабела е пипан и то много некадърно ... явно и преди е гаснал дисплея и така са го закрепили докато се продаде ! Относно цената на риска който съм поел , така е да , не съм за 30лв , но винаги съм бил коректен към хората на които съм продавал какво ли не , и така мисля че трябва да бъде с всеки ... ходил съм къде ли не по срещи с хора , звънял съм на кого ли не , което са ми излишни разходи , от които ми пада и цената на стоката , но никога не съм казвал гък ! Всички интернет търговци трябва да бъдат такива ... аз не си ги искам тия 30лв щото е смешно , просто искам да предпазя и вас с тая тема от поредния мошенник из форумите !!!

Живи и здрави да сте , и може да ударите един ключ на темата , защото мисля че се изчерпа !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 28 Май 2009, 12:39

Некоректните няма да свършат-мен тука няколко колеги яко ме пр******!!!!
Аз пък съм помогнал на доста- няколко пъти сменям неща за моя сметка във всички посоки плащаики и транспорта!
Но не смяташ ли, че си има тема за некоректни колеги-а не да пускаш отделна тема?
Има доста хора прецакани с доста по-голями суми/включае и аз/- но си има някакъв ред и място където се оплачеш и да информираш колегите!
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

Назад към Извън Темата