Малко въпроси за прецакана гума
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Малко въпроси за прецакана гума
1. Застрахователите (и по конкретно Армеец) плащат ли за спукана гума. Чувам вече няколко различни мнения, плащали за нарязана и/или пръснате но не и за пробита?
Моята е пробита доста сериозно + джантата е остъргала гумата от вътре доста (карах малко на джанта) и неможело да се оправи.
2. Гумите са ми доста добри, на сезон и половина, дали ще е проблем да си купя 1 чисто нова от същата (по-различно сцепление, нестабилност?) и къде ще е по-добре да я сложа?
3. Има ли го още това, че ги продават само на чифтове?
Моята е пробита доста сериозно + джантата е остъргала гумата от вътре доста (карах малко на джанта) и неможело да се оправи.
2. Гумите са ми доста добри, на сезон и половина, дали ще е проблем да си купя 1 чисто нова от същата (по-различно сцепление, нестабилност?) и къде ще е по-добре да я сложа?
3. Има ли го още това, че ги продават само на чифтове?
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Много тъпо ще се изкажа,ама провери при застрахователите,щото аз ще ти кажа че не плащат,пък те ще плащат,и обратното ....
Гледай като купуваш другата гума(това за чифта са измислици,продавал съм и по 5,6 и по една) ДОТ-а да е горе-долу еднакъв
И един въпрос
с шпер диф ли си??? Питам да ти кажа,как новата да стане като другите просто ....
Ако ме разбираш де!
Пиши после ко танало
Гледай като купуваш другата гума(това за чифта са измислици,продавал съм и по 5,6 и по една) ДОТ-а да е горе-долу еднакъв

И един въпрос

Пиши после ко танало

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Март месец съсипах гума на три месеца след близка среща с един камък на пътя София-Самоков.....
Армеец отказаха да я платят
(КАТ не съм викал), след това питах дали мога да си купя една гума и казаха че няма проблеми..., но за моя радост таз успях да я спася поне за още един сезон.
Армеец отказаха да я платят

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
лайнари са били в този клон на армеец, където са ти описвали колата, гумите се плащат, може да не е на 100 процента, но се плащат
only rear wheel drive
5 мнения
• Страница 1 от 1