За Триене
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз в такъв ров се хакнах вчера на Любляна че замалко да ми падне бронята,сега седи малко поувиснала! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Еми лошо,ама кат се одариш така звънкаш на КАТ и после съдиш общината ви.Друг начин няма,аа и ако си с каско им звънкай и на тях.
Деба тия дупки и шахти как ги не оправиха,цяла БГ е пълна с дупки

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Добре че не се счупи и успяха да я изправят. Ама никой не ми
връща парите за изправянето

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Идват избори сега ще се направят малко ,че вършат работа и след 1 месец край 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
stef4o_BMW написа:Еми лошо,ама кат се одариш така звънкаш на КАТ и после съдиш общината ви.Друг начин няма,аа и ако си с каско им звънкай и на тях.
И като дойде "фирма"КАТ ти праскат акт за движение с несъобразена с пътната обстановка скорост

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Аз миналата седмица изкривих 2 джанти 17ки (предна и задна лява) и направих един балон (Княжево посока Руски п-к, точно преди паветата на Борис 3ти м/у трамвайните релси има огромен трап).
Мисля че в тая тема е удачно някой колега да сподели къде ги правят добре и как вървят цените, че утре трябва да ги оправям, а съм забравил вече колко струваше това удоволствие
Мисля че в тая тема е удачно някой колега да сподели къде ги правят добре и как вървят цените, че утре трябва да ги оправям, а съм забравил вече колко струваше това удоволствие
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
DAEL написа:stef4o_BMW написа:Еми лошо,ама кат се одариш така звънкаш на КАТ и после съдиш общината ви.Друг начин няма,аа и ако си с каско им звънкай и на тях.
И като дойде "фирма"КАТ ти праскат акт за движение с несъобразена с пътната обстановка скорост
КАТ вече не идват
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
hemicharger написа:DAEL написа:stef4o_BMW написа:Еми лошо,ама кат се одариш така звънкаш на КАТ и после съдиш общината ви.Друг начин няма,аа и ако си с каско им звънкай и на тях.
КАТ вече не идват
В такъв случай идват

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Аз вече ги научих дупките по маршрутите, по които минавам най-често
И си танцувам по платното, за да не ги целя.....
Иначе така...на непознато трасе....от Околовръстното надясно за към Драгалевци....и заради някакъв....се смотах в една дупка.....та ми изкочиха зъбите.....
ужасно...
Както и в Дружба....от ОМВ-то посока Дару кар....по ония булевард...има една пропаднала канафка.....и вчера се метнах....
Слава Богу няма поражения, но.....
...представям си какво ви е
Няма оправия...

Иначе така...на непознато трасе....от Околовръстното надясно за към Драгалевци....и заради някакъв....се смотах в една дупка.....та ми изкочиха зъбите.....

Както и в Дружба....от ОМВ-то посока Дару кар....по ония булевард...има една пропаднала канафка.....и вчера се метнах....
Слава Богу няма поражения, но.....
...представям си какво ви е

Няма оправия...
Абе не е само по София. И аз оня ден скочих в един трап в Сливен, добре че тъкмо потеглях и не се движех бързо. Ама предната дясна гума така се изтряска, че ми изпадаха пломбите. Слизам гледам, няма видими поражения. На другия ден обаче гледам един пирон в същата тая гума, отивам на гумаджийницата да ми я залепят и момчето взе да я балансира и вика: "Тая джанта е крива, май си я ударил някъде, а?":mhihi:
Добре пак, че само с едно изправяне на джантата се разминах.

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Мен ме дразни факта, че знам къде са дупките от моя блок в Дружба, та чак до Студентски град, но трърде често не мога да ги избегна, защото ме притискат другите участници в движението! Масово на хората не им пука за колите, кара се бързо и е много гадно така
Виждам я от километър дупката/неравността, ама как да намаля и да мина с 20км/ч от моментните 80 км/ч примерно, като онзи ще ме натресе отзад, нито винаги успявам да мина в другото платно. И от общия ми опит, тия със служебните коли (баничарки, таксита, маршрутки и всякакви други) най-гадно карат и прелитат.
Иначе те тук-там кърпят, но с тези темпове, настилката по-бързо се руши, отколкото те я ремонтират. И навсякъде е така, не само в София. Аз градски път хубав почти не знам.

Иначе те тук-там кърпят, но с тези темпове, настилката по-бързо се руши, отколкото те я ремонтират. И навсякъде е така, не само в София. Аз градски път хубав почти не знам.
BMW only!
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4