Полицеиски Буркани
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- borislav.georgiev.1990
- кандидат ентусиаст
-
Полицеиски Буркани
Колеги да ви питам : Някой знае ли от къде да си намера Полицеиски Буркан ако някой продава да пише 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
във всеки магазин за авто аксесоари има сини буркани. Друг е въпроса, че на петата минута след като го сложиш няма да повярваш какво ще ти се случи
говоря от опит 

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ти верно ли питаш ??????Wolfen написа:X-citer написа:ще те арестуват.
По обвинение?
Я се стегнете бе хора защо пишете глупости.
Помислете поне малко преди да напишете нещо.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- X-citer
-
Вие се майтапите, но аз съм виждал в оръжеен магазин бронежилетка с надписи POLICE както и светеща полицейска жилетка да се продават свободно. Като си вземеш и един син буркан, който също се продава свободно и си готов за магистрален грабеж ако имаш сърце.
Според мен трябва търговците на такива неща да понасят санкции.

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Scott написа:Ти верно ли питаш ??????Wolfen написа:X-citer написа:ще те арестуват.
По обвинение?
Я се стегнете бе хора защо пишете глупости.
Помислете поне малко преди да напишете нещо.
Просто ми беше любопитно как е дефинирано основанието за арест

http://www.paragraf22.com/pravo//naredbi/52453a.html
Чл. 2. (изм. доп. ДВ бр. 80/2006 г. г., ДВ бр. 30/2009 г.) Специален режим на движение ползват моторните превозни средства на: Спешна медицинска помощ, Държавна агенция „Национална сигурност", главните и областните дирекции на Министерството на вътрешните работи, Народно събрание, Национална служба за охрана, Министерството на извънредните ситуации, Главна дирекция „Охрана" и Главна дирекция „Изпълнение на наказанията" на Министерството на правосъдието, обозначените автомобили на служба „Военна полиция" към министъра на отбраната, специализирани контролни органи на Агенция „Митници" при упражняване на определените им по Закона за митниците, служителите по горите при упражняване на определените им по Закона за горите, Закона за лова и опазване на дивеча и Закона за рибарството и аквакултурите правомощия и други служби на Министерството на вътрешните работи, определени от министъра на вътрешните работи.
----- и по-надолу:
За обозначаване превозните средства със специален режим на движение се комплектоват с опознавателни знаци и светлини, както следва:
1. синя и/или червена пробляскваща светлина - устройствата се монтират върху тавана на автомобила или на специална стойка на мотоциклетите, така че светлината да бъде добре забележима от всички страни;
Последна промяна Wolfen на 29 Май 2009, 22:39, променена общо 1 път
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Вие защо искате да се срамите, носейки символите на най-големите цървули. За мен би било срам да нося униформата на българската полиция, защото имам чест. И не крада на дребно, и не ми мият колата вътрешно и външно за един лев, и не прося по магистралите, и на моменти вземам решения по съвест и съобразени с конкретната ситация а не седя безучастно защото такъв е закона, и си върша съвестно работата а не съветвам тези които подават жалби да ги оттеглят и т.н. Извинявам се на тези, които си вършат съвестно работата в полицията, даже им съчувствам, защото сигурно ги подиграват и ги мислят за балъци.
А по темата: Колко ще изкарате с тези палки и жилетки, като вече им дават по 5 лева. До сега не са ги отказвали мизерниците, много свалиха цените в кризата. А относно ползването на предимство, по-добре да се облечете като мутри и ще ви правят повече път по кръстовищата, не ви трябват буркани а анцунг с три канта и дебел врат.
А по темата: Колко ще изкарате с тези палки и жилетки, като вече им дават по 5 лева. До сега не са ги отказвали мизерниците, много свалиха цените в кризата. А относно ползването на предимство, по-добре да се облечете като мутри и ще ви правят повече път по кръстовищата, не ви трябват буркани а анцунг с три канта и дебел врат.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
ukelichko написа:... А относно ползването на предимство, по-добре да се облечете като мутри и ще ви правят повече път по кръстовищата, не ви трябват буркани а анцунг с три канта и дебел врат.

X-citer написа:Вие се майтапите, но аз съм виждал в оръжеен магазин бронежилетка с надписи POLICE както и светеща полицейска жилетка да се продават свободно. Като си вземеш и един син буркан, който също се продава свободно и си готов за магистрален грабеж ако имаш сърце.
Не са чак толкова свободно .За да си купиш фланелка,бронежилетка ,тактическа жилетка или светлоотразителна с надпис Полиция трябва да представиш служебна карта.Друг е въпроса колко се спазва и колко е морално да се продават такива.Защото на дали някой ще си даде служебната жилетка но може да купи и да предостави на друг.А за колегата който е мераклия да има синя лампа да заповяда на работа в полицията,в противен случай най малкото с което може да мине е 6 месеца лишаване от правоуправление.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
Хаос написа:Владо написа:Wolfen написа:Специален режим на движение ползват...
... и христо стоичков
Адски точно казано, колега! : )
04 август 2006
"Селекционерът на българския национален отбор Христо Стоичков вече няма синя лампа, разкри "Канал 3". Новината в разговор с топрепортера на кабелната телевизия Петя Петрова съобщи министърът на вътрешните работи Румен Петков. Той е казал, че разрешителното на Стоичков да притежава синя полицейска лампа е изтекло и не му е било продължено."
http://www.sportal.bg/my_news.php?id=18262
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2