за триене

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е500
Мечтае да кара: SLR

за триене

Мнение от Bmw325is » 31 Май 2009, 20:01

за триене
Последна промяна Bmw325is на 14 Сеп 2010, 21:12, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 31 Май 2009, 20:17

:OT: С тоя подпис, ко очакваш :mhihi:
Инък нашите митничари много гладни бИеее...
П.П. Нямаше ли подобна тема :roll:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 31 Май 2009, 20:19

Значи все пак и с черно бмв има кой да те спре Изображение
и мен са ме спирали и изровиха всичко,рутинни проверки... :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 31 Май 2009, 23:25

Аз един път ходих до Белград и нямаше никакви проблеми. " На къде?", - "Београда",
- " Какво ще правите?"
- " Турбо-фолк" :D
- "Заминавай"
Обаче не бяхме с черно БМВ :winky:

Заглавието е култово! :mhihi: :mhihi:
21/02/08...speechless

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от soldier » 01 Юни 2009, 10:30

Май не си им дал стек червено боро?
Скороста краси човека,или го прави НЕУЗНАВАЕМ

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 01 Юни 2009, 10:56

....
Последна промяна ((:BuKcu:)) на 03 Юни 2009, 22:58, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Йебем ти душу!

Мнение от Мордехай » 01 Юни 2009, 11:38

Преди дестина години бях натоварил канцеларски материяли и много флумастери от "Хемус" Бургас за Германия. На сръбската граница ме спират митничарите за контрол, отвориха ремаркето на камиона и започнаха да отварят кашоните и да грабят химикалки и други неща. Като приключиха с "контрола" ми викат - Затваряй, ей ти пломбата и заминавай! Аз обаче знам, че германците ще видят липсите и ще се разпищят до небето и казах, че или ще пишат в товарителницата, че при контрола са взети "мостри" или не мърдам от границата. Отговорът беше - Седи! И аз си влезнах в камиона, заключих се, пуснах си пердетата и си легнах. На всеки половин час идваха да тропат и да викат - Ай, вози, педер! Пойебем те у чело! и други подобни. Аз обаче мръднах така, че блокирах цялата граница за камиони и стана страшен хаос и тупурдия. Накрая дойде шефа на смяната им и почна да ми се кара, аз му обясних, той викна цялата смяна и запознаха да се изреждат отзад и да хвърлят вътре кой каквото е взел. Не знам дали върнаха всичко, ама явно после са ме забравили, щото същата смяна ми е оправяла документите няколко пъти и нямах ядове. В Германия като разказах какво е станало и тия се пукнаха да се смеят и да се шегуват. Един път пък карах стока на НАТО и сърбина не ми беше видял лепенките и почна да ми иска пари, викам му - Ей сега звъня на най-близката база и ще дойдат да ти донесат пари с танк, братко! Тогава имах един огромен мобифон и тоя като го видя се уплаши здраво и взе да ме моли и да ми предлага цигари и шоколад. Та с тия хора няма оправия, най-добре спокойно да си минаваш и да се държиш нахакано и никога не им се усмихвайте или гледате лошо. Правете се, че ви е досадно и не бързате.

кандидат ентусиаст
Аватар

ама истиснки боклуци

Мнение от Bmw325is » 01 Юни 2009, 12:04

Не аз са на следвашия тъп като отида и ако пак ме спрат за проверка ше им кажа че ако вида и една драскотина ше ги осъда докато не ги уволнат от границата,А ако тоя Граничар го вида в България Жив няма да си тръгне ,един заден суплекс и е готов ,така ме беха нервирали питат ме даже колко пари имам 3 пъти ме питаха Кво съм правил у Сърбия и накрая като му викам бегаи от тука бе кво ровиш по тапицерията и тои Ми вика не се Дзвери на граница си аз си връшим моя работа како ти си връшиш твоя.

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 01 Юни 2009, 15:23

Е и мен всеки път като се прибирам от Холандия и на границата :
- За къде?
- София
- Къв си?
- Студент
- Къде ?
- Холандия
- ООоо я отбивай ей там. :D

И се почва едно просташко ровене, а аз като се прибирам лятото понеже сменям студентски общежития, за да не плащам безбожни пари цяло лято и в багажника ми е лудница....обаче не тоя вади 1 по 1 ... , а и принципно съм аз с жена ми и след 25-26 часа каране го гледам като на хероин .... , но само ми губят времето
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

абе

Мнение от Bmw325is » 01 Юни 2009, 15:57

и при мене ровиха 1-вия ми ръчка по колата а втория ми вади дрехи от сака ,аз бях с един сак само и нали разфърля ми дрехите и аз му викам намери ли нещо и той аиде иди си . АЗ незнам може ли с нещо да ги спашим е така като ми търсат и като не намерат нищо?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 01 Юни 2009, 16:14

Еми правилно са ти казали - граничар е, той си върши неговата работа. Сърбите и унгарците са така. Ама и нищо не можеш да ми кажеш. :mhihi:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 01 Юни 2009, 16:21

Един колега от едно време така се беше напатил от чешките митничари и после ми вика - Аз лятото като отида на морето само чехкини ша ибъ, дано се падне някоя митничарска жена....

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Юни 2009, 16:33

Archangel написа: Сърбите и унгарците са така. Ама и нищо не можеш да ми кажеш. :mhihi:
Даже унгарците дали не са по-неприятни :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар
Кара: E36 318i/M43--93г

Мнение от spas318 » 01 Юни 2009, 17:36

здр колеги,да спомена и аз за митничарите-само че за румънските.с едни приятелчета ходих до австрия за коли,те щяха да взимат , а аз да карам само на връщане.купиха и тръгнахме да се прибираме.влязохме в румъния през ноща и към 03ч минаваме през едно село в една мъгла и на излизане от селото ни застига една полицейска Дачия,отбини и се почна-дай документи от къде са колите и т.н.взе ни книшките и искаше да караме колите в управлението,накрая пича на който бяха колите даде 50 евро и 60 лева и ни пуснаха.после на терминала за ферибота митничаря вика:"Брато много леки тези документи",бяха останали 5 желязни евро,взеги и давай на татък.това са мойте впечатления от румънските митничари-като всички останали.колега извинявай,че се отклоних от темата и малко я разводних

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ir0n » 01 Юни 2009, 18:09

Аз съм минавал през Калотина над 20 пъти, половината от които с кола, другите с автобус.Пътувам или за Германия или се връщам от там.Никога не са ми правили проблеми нито българските, нито сръбските митничари. :roll: .Явно всичко е до късмет и настроение на служителите.Последните 2 пъти нашите митничари дори ми говориха на Вие!!! :shock:

Унгарците обаче доста често са ми ровили багажа, супер недружелюбни и студени и ти говорят на унгарски само. :help:

Следваща

Назад към Извън Темата