Предизборна агитация по телефона - БСП
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Предизборна агитация по телефона - БСП
Вчера към 20:00 ми звъни домашния телефон (който мислех че не работи ама както и да е
) и ми говори някав жески глас "добър вечер, еди коя си от Коалиция за България, БСП, може ли да говоря с пълнолетен член на вашето семейство" и аз съответкно
. Викам "да, кажете", а тя "ми да попитам какъв е шанса да гласувате за нас на предстоящите евроизбори" незнам си кво и почна да е агитира тва онова... и аз и викам "еми благодаря за обаждането, но аз имам категорични политически убеждения и БСП определено не е към тях.. Пожела ми приятна вечер и така..
тва го пиша не да ви разказвам истории от неделя вечер, а да питам на някой друг от вас да са звъняли?
и на съседите са звъняли ама с по-голям успех щото около мен е само твърд електорат
тамън си викам ако има някой пенсионер да е забравил че има избори и ще ги подсетят....как ще ги махнем тия шибани комунисти като разполагат с ебати капитала и недекларирани резерви в Швейцария

тва го пиша не да ви разказвам истории от неделя вечер, а да питам на някой друг от вас да са звъняли?
и на съседите са звъняли ама с по-голям успех щото около мен е само твърд електорат

тамън си викам ако има някой пенсионер да е забравил че има избори и ще ги подсетят....как ще ги махнем тия шибани комунисти като разполагат с ебати капитала и недекларирани резерви в Швейцария

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: Предизборна агитация по телефона - БСП
ineedmoney написа:Вчера към 20:00 ми звъни домашния телефон (който мислех че не работи ама както и да е) и ми говори някав жески глас "добър вечер, еди коя си от Коалиция за България, БСП, може ли да говоря с пълнолетен член на вашето семейство" и аз съответкно
. Викам "да, кажете", а тя "ми да попитам какъв е шанса да гласувате за нас на предстоящите евроизбори" незнам си кво и почна да е агитира тва онова... и аз и викам "еми благодаря за обаждането, но аз имам категорични политически убеждения и БСП определено не е към тях.. Пожела ми приятна вечер и така..
и на съседите са звъняли ама с по-голям успех щото около мен е само твърд електорат![]()
Колега, хората от БСП и ДПС се чудят какво да направят за да продължат с тънките си игрички. И на мен ми се обадиха и получиха шут в задника!!! Колеги разберете на 07.06.2009 г. е изключително важно да покажем на господата къде е пътя към вратата!!! Ако и тоя път не го направим най много да си сменя името с Исмаил, има по млади от нас, деца, бебета нека да не забравеме за тях и да гласуваме всички за България!!!!
Ще има вече първия който ще лежи за търговия с гласове....
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
ПРОПА - ГАНДЖА...
На мой познат са званяли ама ядец че бил на маса та им теглил една кръчмарска...
Иначе незнам какви са тези щуротий за руски компаний и т.н. стига пропаганда и 45 години.....глупости и т.н. оставете хората да си вярват на зелени червени сини мутри чалга певци цигани турци и какво още решат... Поне аз знам че трудно някой ще ми повлияе... Иначе така или иначе избор май няма то дали ще е кучешко конско кравешко или друго лаиното си е лаино та м/у политиците същата работа
На мой познат са званяли ама ядец че бил на маса та им теглил една кръчмарска...
Иначе незнам какви са тези щуротий за руски компаний и т.н. стига пропаганда и 45 години.....глупости и т.н. оставете хората да си вярват на зелени червени сини мутри чалга певци цигани турци и какво още решат... Поне аз знам че трудно някой ще ми повлияе... Иначе така или иначе избор май няма то дали ще е кучешко конско кравешко или друго лаиното си е лаино та м/у политиците същата работа

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
абе аз съм плътно на линия за изборите..няя как да се оставя, че и всичките ми познати ги агитирам да гласуват! ако не направим поне 70% незнам...пак турци и комунисти ще ни управляват
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Как ме е яд, че ще ходя в Турция за формулата и няма да мога да гласувам!
Някой знае ли има ли начин да гласувам все пак? Стига да не е много трудно 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
ineedmoney написа:абе аз съм плътно на линия за изборите..няя как да се оставя, че и всичките ми познати ги агитирам да гласуват! ако не направим поне 70% незнам...пак турци и комунисти ще ни управляват
задължително трябва да се гласува

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе я некой запознат да обясни простичко как да се гласува на друго място!моля! стъпка по стъпка....! аз съм на морето ,но ше си батисам следобедния риболов и ше ида да пусна глас ....!!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
Свърши вече, Скиса...
"Как да гласувам на друго място?
Удостоверение за гласуване на друго място се издава на избирател, който предварително писмено е декларирал, че няма да гласува в секцията по постоянен адрес/по адрес на пребиваване в Република България. Удостоверенията за гласуване на друго място се издават до 23 май 2009 г. включително (най-късно 14 дни преди изборния ден), в един екземпляр от общинските администрации по постоянен адрес/ адрес на пребиваване в Република България и се подписват от кмета на общината, съответно от кметовете на райони, на кметства или от кметските наместници.Това важи и за граждани на държави-членки на ЕС,които са подали заявки предварително до 27 април 2009г."
"Как да гласувам на друго място?
Удостоверение за гласуване на друго място се издава на избирател, който предварително писмено е декларирал, че няма да гласува в секцията по постоянен адрес/по адрес на пребиваване в Република България. Удостоверенията за гласуване на друго място се издават до 23 май 2009 г. включително (най-късно 14 дни преди изборния ден), в един екземпляр от общинските администрации по постоянен адрес/ адрес на пребиваване в Република България и се подписват от кмета на общината, съответно от кметовете на райони, на кметства или от кметските наместници.Това важи и за граждани на държави-членки на ЕС,които са подали заявки предварително до 27 април 2009г."
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Nucl3arDru1D написа:ineedmoney написа:абе аз съм плътно на линия за изборите..няя как да се оставя, че и всичките ми познати ги агитирам да гласуват! ако не направим поне 70% незнам...пак турци и комунисти ще ни управляват
задължително трябва да се гласува![]()
а тези, които смятат, че "всички са маскари", нека да гласуват с невалидна бюлетина, тогава гласът им няма да се разпредели пропорционално м/у обсурдни за времето и мястото партии
E то аз бях

Никой не мое ма връне на селу!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
klintan66 написа:А от кои да са ?Club BMW написа:Замисля те ли се дали тези, които звънят реално са от БСП?!
може да са самодейци, фенове на Премянов или Масларова

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Г-на от НДСВ е възпитан поне 

Последна промяна ((:BuKcu:)) на 03 Юни 2009, 22:51, променена общо 1 път
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3