всичко прецаках....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

всичко прецаках....

Мнение от павката » 02 Юни 2009, 15:38

не вярвях,че и аз ще вляза в клуб море от любов!
стана така,че приятелката ми ме остави след 4г заедно.просто й писна,но вината си е моя!
сега осъзнах колко съм я пренебрегвал-не й обръщах нужното внимание когато ми говори,не излизахме заедно, абе много кофти държание от моя страна.тя ме тра и много ми прощава,ама набра кураж и сложи край.
заради постояннотто ми мислене как да изкарвам повече пари,се побърках и станах много раздразнителен.тя от доста време ми натякваше за дете,но в тия скапани времена това си е много рисковано,поне за мен.и за да бъда мъж с който да се чувства добре,аз трябва да имам стабилен финансов гръб.исках и кола да и взема,да и платя образованието,да не й позволя да работи това което не й харесва,ама това в българия е много трудно!аз само на смотани шефове попадам и все ми бяга парата и така се натрупва напрежение!
а и тези бмв-та и приятелите от форума излезнаха на преден план,вечер на компа,сутрин пак,изживявах това,което се случва с форума,а не трябваше да го позволявам и тази скапана мания с тия коли ми отряза главата :(
пишя ви това,защотото имам много приятели тук,а само така ще преодолея мъката,че съм наранил моето момиче,с вашите съвети!
въпреки че доста ме мислят за повърхностен,не е така.простотиите които пиша понякога, ми създават грешен образ!
много неща искам да напиша,ама ми се губи мисълта,много ми е мъчно,много сълзи проплаках,че с моите си действия съм накарал някой да страда,особено като го обичам!незнам дали ще бъда способен занапред да се обвържа,не искам да нараня отново!
тя много ме обича,ама не е малоумна да ме трае и вече не вярва,че съм си взел поука,а аз го направих.разбрах,че живота ми не е само бмв-та,състезания,сбирки с приятели и тежки запои,защото вечер тя ме прегръщаше,а не колата!
ех,човек се учи цял живот,ама защо трябваше да стане така!
още много неща искам да споделя,ама ми стана много тежко....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 02 Юни 2009, 15:47

Събери малко мислите си Павка, след някой друг ден, намери начин да и кажеш тези неща които са ти на сърцето, кажи и както ги чувстваш, но не по телефона, а на живо.
Ако е стабилен човек и те обича, ще те разбере. Ако имаш нужда да споделиш нещо не пред всички, на линия съм ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Юни 2009, 15:55

Тя каза ли ти конкретно защо най-вече не иска или не може да остане с теб??Че доста неща си написал,ама все пак има капка,която прелива чашата или си има нещичко ,с което не е могла да се примири.. :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 02 Юни 2009, 15:56

Ако мисли за общото ви бъдеще би било правилно да разбере,че щом искаш да сте добре финансово- правиш го не само за себе си а за двама ви!
А за това,че не си обръщал достатъчно внимание- брат всички жени искат внимание и това трябва да си го разбрал/ако не си побързай да се промениш/ ;)
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 02 Юни 2009, 15:56

Колега, отиваи хващай я под мишница дето се вика, сядате и й обясни всичко това, което пишеш тук.
Щом разбере, че ти осъзнаваш грешките си(тоест не спориш с нея). Има шанс пак да се съберете, но трябва с нея да приказваш... с нас да приказваш, кел файда. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 02 Юни 2009, 16:05

Добре дошъл в клуба, брат :( От няколко месеца съм в сходна ситуация и ми е много много тежко. И аз като теб осъзнах, че по-важно от това няма - майната им и на пари и на коли и на алкохол и дискотеки... Жалко че закъснях, с малко, но закъснях... баш като теб. :confused:

Лошото е, че няма кой да ти даде съвет и нищо освен времето няма да ти помогне да се чувстваш по-добре. Повтаряй си, че живота продължава. Аз постоянно си го повтарям, не си вярвам много много, но се опитвам. Пробвай може ти да имаш воля, че при теб да проработи. Няма смисъл да се самообвиняваш - това 100 на 100 не помага, осоебно пост-фактум.

Все пак, пожелавам ти, при теб всичко да се оправи. Ако си сигурен, че тя е жената - не се предавай. А ако не стане, пак повтарям - Life goes on :|

Поздрави и успех
Последна промяна Rebel на 02 Юни 2009, 16:08, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 02 Юни 2009, 16:05

Здрасти, Павка.
Чел съм ти доста постове по различни теми и съм с впечатление, че си стабилен тип.
На първо място се успокой!
След няколко дни, до 1 седмица (време, което и трябва на мацката да започне да чувства носталгия) и се обади. Предполагам, че ще се направи на "тежка" и малко или много ще се наложи да лазиш.
Пожелавам ти да се съберете отново и естествено нещата, които трябва да промениш (ти си ги знаеш, но аз пак ще ти ги напиша) - Излизайте вечер поне 2 пъти в седмицата - пицарии, ресторанти, боулинг, или там каквото ти идва на акъла. Трябва да се постараеш, важно е това.
Гледай да ограничиш малко висенето пред компа - най-добре си живей в реалния, не във виртуалния свят.
Мисля, че ако нещата са както ги описваш до седмица пак ще сте заедно.
Успех!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 02 Юни 2009, 16:06

батка и аз от една седмица съм така, с малката разлика че повечето неща ги бях осигурил или бяха в процес на осигуряване....ама кво да ги правиш...жени...решават нещо и няма оправяне после. сега чакам да ми мине (малко като махмурлука - знаеш защо ти е гадно и знаеш че ще се оправиш и знаеш че пак ще пиеш след това, само чакаш да стане следобед :mhihi: :mhihi: :mhihi: )
Изображение Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 02 Юни 2009, 16:07

ето хората които ценя,откликват веднага!
абе конкретно-това че я пренебрегвам от години и се натрупва.наскоро бяхме по плажа и се ядосах,че съм пропуснал хасково,а тя така се радваше че е под ръка с мене,а моя акъл само за състезанието беше!и тогава се сдърпахме и на мен ми кипна и си викам ще се разделим,ама немога без нея....
и няколко дена пак никво внимание и тя взела решение,на хапчета е от дни,а аз дори не я питах :evil: ,сега си нося последствията!
говорих с нея,ама не ме слуша вече,още преди години ми каза,че повторили се и си тръгва!
а за да не й стои вкъщи и да се мъчи,излиза с някой и това още повече боли.само по кафета,ама явно е точно на време
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Юни 2009, 16:11

Има един момент,който жените също не забелязват или недооценяват...Това,което казваш ,че си раздразнителен,че имаш желание да осигуриш на двама ви достоен живот,а това че има обективни препятствия те изнервя силно и те прави раздразнителен..МИ нормално е да не ти е до много излизания и романтика,като отговорността тежи на теб и трябва да мислиш далеч по-сериозни неща... :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 02 Юни 2009, 16:12

павката написа:ето хората които ценя,откликват веднага!
абе конкретно-това че я пренебрегвам от години и се натрупва.наскоро бяхме по плажа и се ядосах,че съм пропуснал хасково,а тя така се радваше че е под ръка с мене,а моя акъл само за състезанието беше!и тогава се сдърпахме и на мен ми кипна и си викам ще се разделим,ама немога без нея....
и няколко дена пак никво внимание и тя взела решение,на хапчета е от дни,а аз дори не я питах :evil: ,сега си нося последствията!
говорих с нея,ама не ме слуша вече,още преди години ми каза,че повторили се и си тръгва!
а за да не й стои вкъщи и да се мъчи,излиза с някой и това още повече боли.само по кафета,ама явно е точно на време

Павчи ако имаш нужда да си поприказваш с някого съм насреща винаги...знам как е мъката да изпълва сърцетото ти а главатаа да не може да превъзмогне болката.Бъди пич и върви докато е време още,започнеш ли да чакаш губиш всичко съсздадено.Може вече да не те обича което не е толкова зле,защото по-лошото е ако е изгубила доверието си в теб.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 02 Юни 2009, 16:15

павката написа:ето хората които ценя,откликват веднага!

още повече взе да ми напомняш на мен. Проблема е следния - ако ТЯ се е предала пред себе си и си е казала "НЕ мога повече..." тогава трудно ще успееш да я убедиш. Дори и да успееш да я накараш да ти повярва колко мн. съжаляваш, трудно ще я накараш да повярва в себе си, че може да се отпусне отново и да ти се отдаде. Всъщност това е главната ти цел - тя да повярва, че с теб ще е щастлива и ще може да разчита вече на теб... аз не успях :(
Много е жалко, наистина, на мен постоянно ми се реве... един ден се примирявам и се чувствам по-добре, на следващия пак се сещам и откачам. Ще стискам палци да се получи при теб и тая раздяла да остане само лош спомен, от който си си взел поука. Много е тъжно, но такива неща се случват, неизбежно е. И виновни или не - трябва да ги понасяме и да продължаваме напред

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 02 Юни 2009, 16:15

здрасти павка аз нищо не съм ти прочел от постовете и затова и не ти се възхищавам,но пък имам щастието да те познавам лично както теб така и женка ти и си мисля,че прибързваш със страданията,все още нищо не е загубено,а ако е наистина така нека те успокоява факта,че може би това е правилния път за нея и си пожелай да е щастлива,защото ние мъжете притежаваме уникалната егоистична черта "ние да сме добре, па жените нека се нагаждат".
павка,христина е умно момиче остави я сама да избере пътя си,но съм сигурен,че пак ще ви видя заедно
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Юни 2009, 16:21

само не бързай и не унивай....!!
дай си малко време да премислиш и ше измислиш!

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 02 Юни 2009, 16:22

Павка, съжалявам за това, което ти се е случило и ти се случва в момента.

Мога да се поставя в твоята ситуация, защото нещо подобно ми се случи и на мен. Ще ти напиша нещо на немски, тъй като от няколко дни ми е в главата непрекъснато и се опитвам да го направя свой принцип ..

Vorwärts immer, rückwärts nimmer!

И Горе главата - животът продължава :) Просто за напред се опитвай да мислиш по-малко за себе си в такива ситуации, за да не нараняваш хората, които те обичат и имат нужда от теб! :)
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Следваща

Назад към Извън Темата