защо Бойко Борисов не агитира?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: bmw е46

защо Бойко Борисов не агитира?

Мнение от vladuicho » 04 Юни 2009, 12:11

Не съм видял нито една реклама на него и на ГЕРБ по телевизията,и ми е чудно,Станишев и другите постоянно ги въртят по радио и телевизия,а да не говорим че на Бойко върви антиреклама заедно с Костов ,която е навсякаде,това за мене си е к**ва номер на тая партия която я е поръчала....но мисля че тази антиреклама се превръща в реклама.....как мислите Вия :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 04 Юни 2009, 12:22

Здрасти колега, пъво не е необходимо да се правят подобни реклами! В момента се изливат милиони левове за анти реклама която може да си позволи само партия била до сега на власт която има огромни ресурси, разбирасе от нашия джоб!! Също такава партия като БСП и ДПС могат да водят негативна кампания! Друг проблем е че над ГЕРБ има пълно затъмнение от към телевизия, радио и т.н. Изключително много се работи и изключителво много поддръжници има ГЕРБ и единствения начин да се спре е с подобни мероприяния...за съжаление по мое мнение са хвърлени пари на вятъра защотото хората не се влияят, по последни иследвания тази кампания даже е довела до масово отказване на членове на БСП от партията, има хора с които съм говорил които казват че подобно нещо до сега не са виждали...
Днес се смях че имало 2 % разлика между ГЕРБ и БСП :mhihi: БСП били с 20 % еми няма как да стане защото просто физиологически тези хора вече ги няма / почина ли са /

P.S. Разберете изключително важно е всеки Българин да гласува сега и на 5.07.09 г. :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Юни 2009, 12:33

не излъчват защото си има ред на излъчване, а това което гледате сега е за евро изборите. Герб са от последните.
А тука строи някакъв гербски полъх от предишното мнение, дано не ги изберат те, че още по-лошо :help:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 04 Юни 2009, 12:45

///peter написа:не излъчват защото си има ред на излъчване, а това което гледате сега е за евро изборите. Герб са от последните.
А тука строи някакъв гербски полъх от предишното мнение, дано не ги изберат те, че още по-лошо :help:

Виждам че си доста компетентен :mhihi: Да нямаш случайно гадателски сопсобности :roll:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 04 Юни 2009, 12:50

По-добре да не излъчват отколкото Станиша и Овчара да ти се
хилят мазно и да ти казват ние направихме всичко за вас, сега
пак ни изберете. Нечовешка наглост е това
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Трябва да си малоумен да гласуваш за БСП просто. Няма такива боклуци :evil: :evil: :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 04 Юни 2009, 13:08

Не колегата просто обича да се заяжда с мен :!: Позната ми е личността
///peter :winky:

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 04 Юни 2009, 13:29

Ясно е ,кой ще е на власт.....пенсионерското БСП си отива

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 04 Юни 2009, 13:33

zAcK написа: ....отколкото Станиша и Овчара да ти се
хилят мазно и да ти казват ние направихме всичко за вас, сега
пак ни изберете. Нечовешка наглост е това....

А най-голямата наглост е новия клип на БСП, в който Станишев обеснява как "...България имала една мечта - да влезе в Европейския съюз. И я е постигнала .." :shock:

Смятай !!! Това идва от "боклуците", които преди години събираха автобуси с хора да се изсипят в София и да протестират срещу приемането ни в ЕС.
Е няма такава наглост, наистина.
:evil:

Гласувайте хора !!! :bgflag:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 04 Юни 2009, 13:50

Мисля че се очертава интересна тема :mhihi: ТРЯБВА всички да гласуват - ако не гласуваш = значи даваш гласа си за ДПС. Както прецените... :help:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

младши ентусиаст
Аватар

Re: защо Бойко Борисов не агитира?

Мнение от Club BMW » 04 Юни 2009, 14:02

vladuicho написа:Не съм видял нито една реклама на него и на ГЕРБ по телевизията,и ми е чудно,Станишев и другите постоянно ги въртят по радио и телевизия,а да не говорим че на Бойко върви антиреклама заедно с Костов ,която е навсякаде,това за мене си е к**ва номер на тая партия която я е поръчала....но мисля че тази антиреклама се превръща в реклама.....как мислите Вия :)

Ами няма нужда от реклама, защото разчита на хората, като теб, който са невежи и лош материал!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 04 Юни 2009, 14:06

vladuicho написа:Ясно е ,кой ще е на власт.....пенсионерското БСП си отива

Ай дано :!: Бат Бойко ако беше обещал да махне и акцизите, щехме да се изтрепеме :D :D :D

Аватар

Мнение от TUZara` » 04 Юни 2009, 14:09

БКП Бачи Кико Партия ... само той не агитира за себе си щот е сигурен че ще влезе във власта :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 04 Юни 2009, 14:20

nigh7lif3 написа:

Ай дано :!: Бат Бойко ако беше обещал да махне и акцизите, щехме да се изтрепеме :D :D :D

Който и да застане на власт с извинение кура ще е същия :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 04 Юни 2009, 14:36

Mecho написа:
nigh7lif3 написа:

Който и да застане на власт с извинение кура ще е същия :shock:

Дори и да е така ще е по добре отколкото да те управляват резаняци или греша?

Аватар

Мнение от TUZara` » 04 Юни 2009, 14:39

България е била под турска власт преди 5 века , под такава е и сега ... колкото и да крадат който и да крадат едно е да те крадат фесове,друго е да си те крадат твой...Х*я е един и същ в крайна сметка но поне да знаеш,че са си наши хора.Аз не знам в турското правителство или власт като цяло да има дори 1 българин па не знам ...

Следваща

Назад към Извън Темата