Една незабравима вечер във Велико Търново
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Една незабравима вечер във Велико Търново
Седя си аз Петък по обед вкъщи и завъни ми телефона гледам "BMW GeshoSF" и си викам - ясно, човека е дошъл по изпити и звъни да се видим на кафе. Вдигам - от разговора става ясно, че той наистина е на изпит и след като му мине да отидем на кафе - уговорено. През няколко прелюдии се събрахме към 16:00 и къде да ходим, къде? - Решихме да отидем да видим колегата Васко (ВТ5602АХ) на работното му място. Ходихме - той си беше тръгнал преди час и ние решихме да пием кафе на бензиностанция "Лукойл". Пихме там кво пихме, ходихме да му вземем едни инструменти, после оглеждаххме малко хостелчета и в последствие от всичките неща, които свършихме, малко закъснях да взема приятелката ми от работа. Тя отишла с колежката си на кафе. Gesho чакаше една мома да пристигне в града и решихме с него да се набием и ние в кафето. Инцидентно реших да вкарам малко снимков материал. Ето ги и снимките. Все още трезви.
[/img]
Разделихне се по живо - по здраво. С идеята да се чуваме/виждаме като идва в града.
Вечерта имах уговорка с колегата Цецо (SirDominik) и всичко протичаше по план. Вадейки цигара си мисля "последна цигара и да си ходим. В този момент телефонът звани и гледам - Gesho - проведохме разговор и решихме с Цецо да отидем да ги видим в една търновска механа тип - кръчма. Както нямаше да пия, кандисах да се прибера до вкъщи да оставя колата и да ги уважа с няколко ракии
.
В последствие както не исках да пия изпих 2 ракии и кандисах да отидем и на дискотека. Ходих си да се преоблека и отидохме и на дискотека. Органза три плейсис
Седяхме малко в чалгата, обаче аз и СирДоминик де - Цецо, решихме да слезем в комерса. Вече на градус дочухме, че се носи Хаус от там .... Десет човека на кръст, но на нас това не ни пречи. Профилактично оставиихме пиенето ни в чалгата, но решихме да пием по едно малко (а отскок) и в комерса. Не ми трябваше много докато реша, че оставаме при хауса, След лесния избор, реших да се кача горе да взема цигарите, пиенето ни и да кажа на другит, какво са пуснали долу и къде могат да ни намерят. Гешо и братовчед му решиха да дойдат и те ... и последва:
Цецо (SirDOminik))
УЖАС Май си намокрих ръката ...така де с пиене
Цецо и Гешо
Аз и Гешо
Мамо, дават ме по телевизията!
И това е култовото място, което предлага в 4:30 сутринта - Пилешка супа, Шкембе и мусака!!!
Снимков материал от "ММ", няма поради технически причини ... не в устройството - в мен.
Надявам се, постът ми да не е скучен на повечето от вас.
Поздрави от Велико Търново!!!
ПП. Само да отбележа, че в дискотеката имаше и поздрави - ЗА "БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ"
[/img]
Разделихне се по живо - по здраво. С идеята да се чуваме/виждаме като идва в града.
Вечерта имах уговорка с колегата Цецо (SirDominik) и всичко протичаше по план. Вадейки цигара си мисля "последна цигара и да си ходим. В този момент телефонът звани и гледам - Gesho - проведохме разговор и решихме с Цецо да отидем да ги видим в една търновска механа тип - кръчма. Както нямаше да пия, кандисах да се прибера до вкъщи да оставя колата и да ги уважа с няколко ракии

В последствие както не исках да пия изпих 2 ракии и кандисах да отидем и на дискотека. Ходих си да се преоблека и отидохме и на дискотека. Органза три плейсис

Седяхме малко в чалгата, обаче аз и СирДоминик де - Цецо, решихме да слезем в комерса. Вече на градус дочухме, че се носи Хаус от там .... Десет човека на кръст, но на нас това не ни пречи. Профилактично оставиихме пиенето ни в чалгата, но решихме да пием по едно малко (а отскок) и в комерса. Не ми трябваше много докато реша, че оставаме при хауса, След лесния избор, реших да се кача горе да взема цигарите, пиенето ни и да кажа на другит, какво са пуснали долу и къде могат да ни намерят. Гешо и братовчед му решиха да дойдат и те ... и последва:
Цецо (SirDOminik))
УЖАС Май си намокрих ръката ...така де с пиене

Цецо и Гешо
Аз и Гешо
Мамо, дават ме по телевизията!
И това е култовото място, което предлага в 4:30 сутринта - Пилешка супа, Шкембе и мусака!!!
Снимков материал от "ММ", няма поради технически причини ... не в устройството - в мен.

Надявам се, постът ми да не е скучен на повечето от вас.
Поздрави от Велико Търново!!!
ПП. Само да отбележа, че в дискотеката имаше и поздрави - ЗА "БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ"

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- BoLiViV
- Red Fanatic
-
- Кара: Е34 М50B20
- Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
- Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Ах тежка вечер ...
Но същевременно приятна, както можете да видите
Органза изглежда празна, защото бяхме в комерса, а цялата тълпа - Чалгатайм.

Органза изглежда празна, защото бяхме в комерса, а цялата тълпа - Чалгатайм.
10 мнения
• Страница 1 от 1