Нужда от съвет !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Нужда от съвет !

Мнение от Zapa » 07 Юни 2009, 14:15

Здравейте колеги,
Направо на въпроса
Харесах си кола която искам да закарам до сервиз преди да е взема.
Проблема е че е нов внос и няма никакви номера, дори транзитни. Кой е най удачният вариант за придвижване на колата. Собственика разправя за некви разпечатани копия на италианският номер :mhihi:
ама на мен тва ми се струва малко афиф работа и ако те спре катаджия ще има проблемации предполагам. Какъв ще е най добрият вариант: да се качи на кола и да се извози, нови транзитни номера или ?!
Мерси предварително на отзовалите се :)
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: Нужда от съвет !

Мнение от RSxRacer » 07 Юни 2009, 14:18

Zapa написа:Здравейте колеги,
Направо на въпроса
Проблема е че е нов внос и няма никакви номера, дори транзитни. Кой е най удачният вариант за придвижване на колата. Собственика разправя за некви разпечатани копия на италианският номер :mhihi:
ама на мен тва ми се струва малко афиф работа и ако те спре катаджия ще има проблемации предполагам. Какъв ще е най добрият вариант: да се качи на кола и да се извози, нови транзитни номера или ?!

Платформа!!!За какво ти е да плащаш транзитки?Ами ако не ти хареса и не я купиш ще му оставиш транзитите бонус ли?С тия кума лиса номера не се занимавай изобщо освен ако търговеца не се навие да я кара до сервиза.Ти недей изобщо,че после много вътрешно идва...не ме питай от къде знам :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 07 Юни 2009, 14:21

Направо на въпроса

Най-добрия вариант е репатрак, но ако е далече може да излезе солено. Друг практически приложим вариант - да отидеш насобствен ход във време, в което няма катаджии и като пуснеш една отцепка на 1км. пред теб (ако види катаджии ти звъни по телефона, а ти спираш, заключваш колата и отиваш да пиеш кафе докато си тръгнат катаджиите).

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Lia » 07 Юни 2009, 14:32

Колега ако те сгащят без номера глобата е над 500 лева мисля...
Моя съвет е за репатрак- около 20-30 лева ще ти вземат в рамките на града. Аз в момента съм в същата ситуация- чудя се къде да я закарам на репатрак колата, че да я покарам малко преди да я купя. Ако желаеш мога да ти дам координати на репатрак :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Zapa » 07 Юни 2009, 15:10

Според мен най-добрият вариант би бил едни транзитни номера ако могат да се извадят, не знам колко точно струват, но определено ще излезне по ефтино от платформа, пък и доста повече работа ще може да се свърши с тези номера. А и разстоянието между сервиза и колата е около 20-25км :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 07 Юни 2009, 16:05

транзитните номера струват 38лв,но няма да ти дадат без платени ЕКО такса и гражданска отговорност :idea:
-най добре хвани някой познат полицай да ти кара колата :cop:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Zapa » 07 Юни 2009, 17:17

///milko way написа:транзитните номера струват 38лв,но няма да ти дадат без платени ЕКО такса и гражданска отговорност :idea:

да, добра идея, има ли форумци полицаи от Пловдив и региона :smoke:
В крайна сметка май ще е качвам на репатрак, не ми се рискува
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 07 Юни 2009, 17:40

///milko way написа:транзитните номера струват 38лв,но няма да ти дадат без платени ЕКО такса и гражданска отговорност :idea:

искат гражданска за транзитните но не и еко такса :idea:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 07 Юни 2009, 17:47

да ве-Аз,защото направо купувах колата и затова платих ЕКО такса
сега си спомням,че номерата струват 44лв за един месец и имаш право да караш в цяла БГ - а не,както беше преди от точка до точка
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

:)

Мнение от Димитър Димитров » 07 Юни 2009, 18:54

Колега най-добрия вариант е някой полицай да ти я закара или да го возиш до сервиза, всичко друго е свързано с пари. Аз карах моята кола от Сливен до Козлодуй / около 400км / с такива '' италиански номера '' и ме спаси само това че си бях разбил 100лв на по 20-толевки :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 08 Юни 2009, 12:08

flame написа:
Направо на въпроса

Най-добрия вариант е репатрак, но ако е далече може да излезе солено. Друг практически приложим вариант - да отидеш насобствен ход във време, в което няма катаджии и като пуснеш една отцепка на 1км. пред теб (ако види катаджии ти звъни по телефона, а ти спираш, заключваш колата и отиваш да пиеш кафе докато си тръгнат катаджиите).

Flame не давай такива съвети... защото като му праснат АКТ (и му вземат книжката) за без Номера, ГО и ГТП - твоето име ще бъде пост-нато в "Некоректни потребители" :mhihi:
...Иначе колега, по-добре плати за рапатрак - в София цените са м/у 25 и 40лв ;)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 08 Юни 2009, 12:14

hemicharger написа:като му праснат АКТ (и му вземат книжката) за без Номера, ГО и ГТП - твоето име ще бъде пост-нато в "Некоректни потребители" :mhihi:

Пу - пу - пу, да не дава Господ! :mhihi: Иначе си прав за санкциите, ама то е и близко до акъла сам да се сетиш ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 08 Юни 2009, 13:07

Мда, това е най евтиния вариант: 20лв ми излезе, като автокъщата си предлагаше такава услуга (намиране на полицай) и така хем е по евтино (то па 20 лева спестени не че ще те оправят в живота), хем можеш да се повозиш на колата малко повече от 3 минутното кръгче в двора на автокъщата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 08 Юни 2009, 15:05

Escape написа:

Мда, това е най евтиния вариант: 20лв ми излезе, като автокъщата си предлагаше такава услуга (намиране на полицай) и така хем е по евтино (то па 20 лева спестени не че ще те оправят в живота), хем можеш да се повозиш на колата малко повече от 3 минутното кръгче в двора на автокъщата.

Тоя е бил бая гладен полицай :mhihi:
Иначе не си струва да поемаш риска и да караш без номера
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Zapa » 09 Юни 2009, 14:11

егати и гробницата се оказа тази кола :mhihi:
момците от М-кар изписаха цял ферман за нещата които требе да се оправят :shock:
Изображение

Назад към Извън Темата