Откраднато куче,моля за помощ
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Откраднато куче,моля за помощ
На 07.06.2009г. от двор в Княжево е откраднато куче порода Средноазиатска овчарка бяло на цвят със светло бежово петно на дясното око. Отговаря на името Байкал.
Моля ако някой има информация да се свърже с нас на телефон 0886/939599 или 02/4922345 може и на ЛС!
Предлага се възнаграждение !!!
Попринцип кучето не е агресивно към хора!

Моля ако някой има информация да се свърже с нас на телефон 0886/939599 или 02/4922345 може и на ЛС!
Предлага се възнаграждение !!!
Попринцип кучето не е агресивно към хора!

Последна промяна Ели на 09 Юни 2009, 11:35, променена общо 1 път
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Re: Откраднато куче,моля за помощ
Ели написа:Попринцип кучето не е агресивно към хора!
Жалко, можеше да ги повлачи малко из двора

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
GVT написа::dunno: Чак ми е интересно как се е оставило.Аз имам проблем с азиатката ,че стана страшно агресивна,без изобщо да съм го убучавал за пазач.Иначе са прекрасни кучета.Дано се открие.
Ами той е още малък на 1г.7м.,към хора няма никаква агресия-уникален лиглъо е!
На камерите се вижда как лежи на двора изведнъж ства прескача оградата,и изчезва!

Последна промяна Ели на 09 Юни 2009, 17:32, променена общо 1 път
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
"2.5 метра и изчезва " как става тази работа

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Ели написа:GVT написа::dunno: Чак ми е интересно как се е оставило.Аз имам проблем с азиатката ,че стана страшно агресивна,без изобщо да съм го убучавал за пазач.Иначе са прекрасни кучета.Дано се открие.
Ами той е още малък на 1г.7м.,към хора няма никаква агресия-уникален лиглъо е!
На камерите се вижда как лежи на двора изведнъж ства прескача оградата,която е 2.5 метра и изчезва!
Хм,тоя сладур май го е ударил на газърлък.Я по обиколи по квартала да няма някоя разгонена кучка.Според мен ще си дойде скоро гладен и проскубан.

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
крадат ги с женска разгонена..., а на комшията в Княжево такъв сладур онзи ден са го отровили и сега е луд станал горкия. Преди това с какво ли не се опитваха да го крадат.
Ще хвърляме око на улицата, ако го засечем и на комшиите ще разкажа
моя големия звяр беше вазирал така като малък и го търсихме с малкия търчахме по улиците но го открихме през 2 квартала
Ще хвърляме око на улицата, ако го засечем и на комшиите ще разкажа
моя големия звяр беше вазирал така като малък и го търсихме с малкия търчахме по улиците но го открихме през 2 квартала

7 мнения
• Страница 1 от 1