Една тема с малко носталгия по националния по футбол от 1993
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Една тема с малко носталгия по националния по футбол от 1993
Пускам темата с много тъга и носталгия по онзи национален отбор онзи велик футболист Емил Костадинов който през 1993г. в 90-та минута на мача Франция-България разрева френския отбор и ги накара да се хванат за главите и как близо 50 000 души на Парк Де Пренс и милиони пред телевизорите във Франция да останат безмълвни помня как българския лъв отхапа главата на френския петел и незабравимите думи на Николай Колев (мичмана) че "Господ е българин" ни караше с нетърпение да очакваме всеки мач.Онзи отбор който в лето господне 1994 мачкаше наред де що види онзи отбор който изкара хиляди българи по улиците които с цял глас скандираха "Българи юнаци" и по цяла нощ не спяха от радост.Никога няма да забравя мача с Мексико нищо че бях на 13г. още помня уникалния гол на Стоичков още тръпна като си спомня изпълнението на дузпите след които улиците на Стара Загора се изпълниха със хора развяващи с гордост българския трибагреник до сутринта не можах да заспя от вълнение.И все още от време на време си пускам тези стари мачове които всеки път ме карат да настръхвам целия но за жалост всичко това си остава в миналото като гледам днешните футболисти си мисля че няма да доживея и да имам късмета да преживея тези дни отново.
П.С Тъкмо изгледах пак мача Франция-България 1993г. и реших да си споделя с вас.
http://www.vbox7.com/play:73ecf4c8
П.С Тъкмо изгледах пак мача Франция-България 1993г. и реших да си споделя с вас.
http://www.vbox7.com/play:73ecf4c8
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
с оглед на чистата истина, не трябва да се пренебрегва и факта какво направи израел в онези квалификации... просто постла пътя и направи възможно да се случи парк дьо пренс...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
http://www.vbox7.com/play:1c355f7b
аз мисля обаче че и сега момчетата могат да се класират ако италия не си продаде мача с ирландия и да ни прецакат....жалко че Мъри не беше наставник когато бяха ония унизителни равенства с черна гора и молдова...

аз мисля обаче че и сега момчетата могат да се класират ако италия не си продаде мача с ирландия и да ни прецакат....жалко че Мъри не беше наставник когато бяха ония унизителни равенства с черна гора и молдова...
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Май е през 94, а не през 93 колега.А този отбор няма да се върне вече,новите и млади футболисти гледат само колко пари ще взимат,а не да играят
Напълно подкрепям колегата th3_pest

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
абе не така... бербатов е отличен централен нападател ... и това е първия случай, когато да отидеш в мю е грешка, щото дедо решил че е по-добре да си зад централния... ако си беше останал в тотнъм, за 3-4 години щеше да има паметник... ама не... навсичкото отгоре и мъри го мъчи в тази идиотска роля 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Много болка изпитвам като гледам.радвал съм се като дете.Плакъл съм от кеф.А сега ме -СРАААМММ
Не искам да коментирам...нема смисъл

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
stef4o_BMW написа:Май е през 94, а не през 93 колега.А този отбор няма да се върне вече,новите и млади футболисти гледат само колко пари ще взимат,а не да играятНапълно подкрепям колегата th3_pest
Колега не те знам на колко години си и какво помниш но не се изказвай неподготвен квалификацията със Франция се игра 93г. а 94г. беше световното в САЩ.
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
LiTtLeRoCk написа:stef4o_BMW написа:Май е през 94, а не през 93 колега.А този отбор няма да се върне вече,новите и млади футболисти гледат само колко пари ще взимат,а не да играятНапълно подкрепям колегата th3_pest
Колега не те знам на колко години си и какво помниш но не се изказвай неподготвен квалификацията със Франция се игра 93г. а 94г. беше световното в САЩ.

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
От Юни месец, Ринг ТВ ще повтаря мачовете от САЩ 94, на датите на които се играха тогава само началният час ще е 20ч .
За някой от нас това един страхотен спомен, а за други шанс да ги гледат за първи път
Първият мач ще е с Нигерия на 21Юни от 20ч.
За някой от нас това един страхотен спомен, а за други шанс да ги гледат за първи път

Първият мач ще е с Нигерия на 21Юни от 20ч.
НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
- BMWMafeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5ххI 24V
- Мечтае да кара: Винаги и само BMW
- Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR
hard2kill написа:ineedmoney написа:http://www.vbox7.com/play:1c355f7b
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НАСТРЪХВАМ !!![]()
![]()
![]()
НАПРАВО ДА НАСТРЪХНЕШ!!!....Жалкото е, че така като гледам футболистите ни в момента, май няма да се повтори скоро това нещо,..в момента футболистите ни гледат да играят в отборите в чужбина, а тук в България,..в националния отбор да си почиват и да се правят, че играят
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2