Една тема с малко носталгия по националния по футбол от 1993

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Една тема с малко носталгия по националния по футбол от 1993

Мнение от LiTtLeRoCk » 09 Юни 2009, 18:38

Пускам темата с много тъга и носталгия по онзи национален отбор онзи велик футболист Емил Костадинов който през 1993г. в 90-та минута на мача Франция-България разрева френския отбор и ги накара да се хванат за главите и как близо 50 000 души на Парк Де Пренс и милиони пред телевизорите във Франция да останат безмълвни помня как българския лъв отхапа главата на френския петел и незабравимите думи на Николай Колев (мичмана) че "Господ е българин" ни караше с нетърпение да очакваме всеки мач.Онзи отбор който в лето господне 1994 мачкаше наред де що види онзи отбор който изкара хиляди българи по улиците които с цял глас скандираха "Българи юнаци" и по цяла нощ не спяха от радост.Никога няма да забравя мача с Мексико нищо че бях на 13г. още помня уникалния гол на Стоичков още тръпна като си спомня изпълнението на дузпите след които улиците на Стара Загора се изпълниха със хора развяващи с гордост българския трибагреник до сутринта не можах да заспя от вълнение.И все още от време на време си пускам тези стари мачове които всеки път ме карат да настръхвам целия но за жалост всичко това си остава в миналото като гледам днешните футболисти си мисля че няма да доживея и да имам късмета да преживея тези дни отново.

П.С Тъкмо изгледах пак мача Франция-България 1993г. и реших да си споделя с вас.

http://www.vbox7.com/play:73ecf4c8

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 09 Юни 2009, 18:56

Завиждам на всички, които са били над 18+, защото за страна като нашата да преживееш нещо подобно е било неописуемо и безценно! Аз за съжаление спомени много нямам и дори не бях в България тогава.. Надявам се един ден да се повтори поне до някъде това ;)
There is no replacement for displacement

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 09 Юни 2009, 19:52

тогава и коментаторите бяха на ниво
http://www.vbox7.com/play:efa126ea :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 09 Юни 2009, 22:43

с оглед на чистата истина, не трябва да се пренебрегва и факта какво направи израел в онези квалификации... просто постла пътя и направи възможно да се случи парк дьо пренс...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 09 Юни 2009, 23:21

http://www.vbox7.com/play:1c355f7b

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

аз мисля обаче че и сега момчетата могат да се класират ако италия не си продаде мача с ирландия и да ни прецакат....жалко че Мъри не беше наставник когато бяха ония унизителни равенства с черна гора и молдова...
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от th3_pest » 09 Юни 2009, 23:30

според мен трябва яка чистка в тоя състав като се започне с Бербатов. Единствено Стенли и Марто трябва да останат от по-старите...не може Кишишев които е на 36 да тича повече от всички и накрая щеше да припадне (говоря за мача с Ирландия)

ентусиаст
Аватар
Кара: настрани
Мечтае да кара: M3 Power
Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

Мнение от stef4o_BMW » 09 Юни 2009, 23:45

Май е през 94, а не през 93 колега.А този отбор няма да се върне вече,новите и млади футболисти гледат само колко пари ще взимат,а не да играят ;) Напълно подкрепям колегата th3_pest
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 09 Юни 2009, 23:52

абе не така... бербатов е отличен централен нападател ... и това е първия случай, когато да отидеш в мю е грешка, щото дедо решил че е по-добре да си зад централния... ако си беше останал в тотнъм, за 3-4 години щеше да има паметник... ама не... навсичкото отгоре и мъри го мъчи в тази идиотска роля :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 10 Юни 2009, 0:25

ineedmoney написа:http://www.vbox7.com/play:1c355f7b

НАСТРЪХВАМ !! :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bgflag:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 10 Юни 2009, 1:08

Много болка изпитвам като гледам.радвал съм се като дете.Плакъл съм от кеф.А сега ме -СРАААМММ :evil: :evil: :evil: :evil: Не искам да коментирам...нема смисъл :( :(
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 10 Юни 2009, 1:24

stef4o_BMW написа:Май е през 94, а не през 93 колега.А този отбор няма да се върне вече,новите и млади футболисти гледат само колко пари ще взимат,а не да играят ;) Напълно подкрепям колегата th3_pest

Колега не те знам на колко години си и какво помниш но не се изказвай неподготвен квалификацията със Франция се игра 93г. а 94г. беше световното в САЩ.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 10 Юни 2009, 8:40

LiTtLeRoCk написа:
stef4o_BMW написа:Май е през 94, а не през 93 колега.А този отбор няма да се върне вече,новите и млади футболисти гледат само колко пари ще взимат,а не да играят ;) Напълно подкрепям колегата th3_pest

Колега не те знам на колко години си и какво помниш но не се изказвай неподготвен квалификацията със Франция се игра 93г. а 94г. беше световното в САЩ.

:yes:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Emilio » 10 Юни 2009, 10:02

От Юни месец, Ринг ТВ ще повтаря мачовете от САЩ 94, на датите на които се играха тогава само началният час ще е 20ч .
За някой от нас това един страхотен спомен, а за други шанс да ги гледат за първи път :!:
Първият мач ще е с Нигерия на 21Юни от 20ч.
НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!

О BMW, имам лудост в главата си от теб!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Мнение от gold_1 » 10 Юни 2009, 11:40

Emilio написа: ...... Първият мач ще е с Нигерия на 21Юни от 20ч.

този мисля да го пропусна.... :mhihi: но пък другите ще ги гледам с удоволствие... :bgflag: :bgflag: :bgflag:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 5ххI 24V
Мечтае да кара: Винаги и само BMW
Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR

Мнение от BMWMafeto » 10 Юни 2009, 12:26

hard2kill написа:
ineedmoney написа:http://www.vbox7.com/play:1c355f7b

НАСТРЪХВАМ !! :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bgflag:

НАПРАВО ДА НАСТРЪХНЕШ!!!....Жалкото е, че така като гледам футболистите ни в момента, май няма да се повтори скоро това нещо,..в момента футболистите ни гледат да играят в отборите в чужбина, а тук в България,..в националния отбор да си почиват и да се правят, че играят

Следваща

Назад към Извън Темата