Аз бях до тука с толерантността

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Аз бях до тука с толерантността

Мнение от ineedmoney » 11 Юни 2009, 12:47

Колеги пускам темата защото е за широка дискусия...
За последните 2 години се принудих да си купя оръжие защото циганската наглост няма край....мен се опитаха поне 4 пъти неуспешни да ме рекитират а днес са ограбили баба ми посред бял ден на 20 метра от полицейско управление, но полицията си седи вътре и пие кафе....

Отивайки на съответното място веднага след като разбирам за случая заварвам в градинката на пейките да седят минимум 30-40 мангала на по 4-5 групички и говорейки на мангалски да объждат нещо! През паркчето постоянно минават възрастни хора към жп и автогарата. Питам аз тия хора как да се защитят от 40 мангала като няма и полиция???
Нищо не можах да открия от чантата й...естествено. Аз бях до тук...търпях ги, търпях ги но следващия мангал или турчин който ме погледне в очите ще го оставя на място!

и като доказателство на мойте думи можете да погледнете този отрязък http://www.vbox7.com/play:6c61a679&start=425
или цялото клипче http://www.vbox7.com/play:6c61a679
мисля че е крайно време да спрем да си затваряме очите!!!!Крадът колите ни, крадът родителите ни, крадът къщите ни...стига толкова

искам да помоля модераторите хубаво да помислят дали да заключват темата защото това е много наболял проблем на обществото ни....трябва да го дискутираме
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 11 Юни 2009, 12:58

Какво да направя като ще го лежа после или ще ми омачка колата или ще си отмъсти по някакъв начин с цялата фамилия... Трябва да наложат ограничение на децата като в Китай. Който не работи само едно дете.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

...

Мнение от Николай Занчев » 11 Юни 2009, 12:58

Аз подкрепям колегата,не може в собствената ни държава да ни мачкат все едно сме малцинство и да не се взимат мерки за това!Имам приятели цигани нямам нищо против тях,но си има цигани и цигани!Дразня се най-много когато се возя в градския и когато се качи контрола и на някой цигани изобщо не ги проверяват,а ги отминават а тези българи които нямат билетче ги мачкат собствените им събратя :dunno: :dunno: :dunno:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 11 Юни 2009, 13:01

Еми гледай сега управниците си затварят очита, примерно аз и ти не си ги затваряме.Ама все пак нали мангалите най вече покраи избори са много цена прослойка на обществото.За разлика от нас които сме всеки за себе си циганите са едини.Ако ти пребиеш един ръжделник ще те изкарат че си расист,етнически нетолерантен,а като някой мангал долен пребие или ограби някой човек ще се скрие в махалата им и не можеш го намери щото и никой няма да го издаде а и всички ще се застъпят за него.
Щом сме такова гадно племе и всеки гледа само себе си и не се интересува от другия,е такива човекоподобни ще си правят кво си искат,а ния ще си сърбаме попарата.
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 11 Юни 2009, 13:01

:bgflag: -500 години турско,200 византииско-сега циганско!!!-до кога :roll:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар

има

Мнение от Любо Мегов » 11 Юни 2009, 13:01

има начин, просто трябва една партия да набере още сила
аз на свой ред отскоро вече съм неин член 8)

каквото се повикало такова се обадило - една дясна сила е толкова крайна, колкото го изисква ситуацията. в случая е много крайна - представете си на какъв хал сме.

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 11 Юни 2009, 13:06

Jim Beam написа:Какво да направя като ще го лежа после или ще ми омачка колата или ще си отмъсти по някакъв начин с цялата фамилия... Трябва да наложат ограничение на децата като в Китай. Който не работи само едно дете.

само ми кажи кои ще го спазва този закон ? мислиш ли че ще се спазва !?

Любо Мегов написа:има начин, просто трябва една партия да набере още сила
аз на свой ред отскоро вече съм неин член 8)

каквото се повикало такова се обадило - една дясна сила е толкова крайна, колкото го изисква ситуацията. в случая е много крайна - представете си на какъв хал сме.

колега предполагам говориш за АТАКА ?!
да си кажа честно много се замислям дали сега да не гласувам за тях !!!
Последна промяна _BmW_™ на 11 Юни 2009, 13:08, променена общо 1 път
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 11 Юни 2009, 13:07

Така е докато ние се караме и се делим на богати и бедни, и си мерим пишките, забити сме в собственото си благоденствие и ни е страх, другите се обединяват.
Нормално е в такава ситуация силните след време да надделеят над слабите, за жалост в момента слабите и необединените сме точно ние българите.

Жал ми е за случката с баба ти, но избора да влезеш в затвора не е приемлив, не е необходимо и няма да е полезно, единичен акт на правосъдие и лична саморазправа. Би било наистина полезно и ефективно ако е подкрепено от държавата, съдебната власт и законите, за жалост не виждам да се случи по този начин скоро.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Re: Аз бях до тука с толерантността

Мнение от pantzer3 » 11 Юни 2009, 13:10

ineedmoney написа:Колеги пускам темата защото е за широка дискусия...
За последните 2 години се принудих да си купя оръжие защото циганската наглост няма край....мен се опитаха поне 4 пъти неуспешни да ме рекитират а днес са ограбили баба ми посред бял ден на 20 метра от полицейско управление, но полицията си седи вътре и пие кафе....

Отивайки на съответното място веднага след като разбирам за случая заварвам в градинката на пейките да седят минимум 30-40 мангала на по 4-5 групички и говорейки на мангалски да объждат нещо! През паркчето постоянно минават възрастни хора към жп и автогарата. Питам аз тия хора как да се защитят от 40 мангала като няма и полиция???
Нищо не можах да открия от чантата й...естествено. Аз бях до тук...търпях ги, търпях ги но следващия мангал или турчин който ме погледне в очите ще го оставя на място!

и като доказателство на мойте думи можете да погледнете този отрязък http://www.vbox7.com/play:6c61a679&start=425
или цялото клипче http://www.vbox7.com/play:6c61a679
мисля че е крайно време да спрем да си затваряме очите!!!!Крадът колите ни, крадът родителите ни, крадът къщите ни...стига толкова

искам да помоля модераторите хубаво да помислят дали да заключват темата защото това е много наболял проблем на обществото ни....трябва да го дискутираме

:bowdown: :bowdown: :bowdown: С теб съм колега на 100% :bang: :bang: :bang: :box: :box: :box: :dummy: :dummy: :dummy: :bang: :bang: :bang: :bgflag: :bgflag: :bgflag:
Изображение Изображение Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 11 Юни 2009, 13:11

Нали все гледаме от запада от американците.Еми американците си затвориха индянците по резервати.Що не вземем и ние да си затворим циганите в резервати и да се оправат и ще е по ефтино отколкото да им дават помощи на едно
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 11 Юни 2009, 13:12

Според мен нищо не може да се промени в държавата от определени партии и хора, щото това нещо вече е направено. Тъй де, затънала е държавата в лайна. Па в едното видео оня турчин казва, че всички българи са изроди. Еми изроди сме, да го ева... Ако не бяхме изруди нямаше да сме в тва положение, в което сме. Крадат ни, точно щото сме група пилци. Крадат те един път, никой нищо не прави, крадът те втори - пак. Е то вече се научава, че нищо не му правят и почва да си краде постоянно. И на мен ми се иска с едно нещо да се променят нещата, но поне доколкото аз виждам, всичко е навързано. Тоест не може туко така - революция. И все пак - ние сме прецакани - населението на България. Щото онея отгоре ламтят, ламтят, пълнят сметките и ни ебават майката от ден на ден. И тва си го правят умишлено спрямо нас. Пък ромите и турците се явяват некви пришълци в цялата схема и никой не ги закача и правят квото искат.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Юни 2009, 13:13

deyan-enchev написа:но избора да влезеш в затвора не е приемлив, не е необходимо и няма да е полезно, единичен акт на правосъдие и лична саморазправа.

оо не съвсем няма да ги убивам...нямам такова намерение...просто ще им счупя 2-та крака да не могат да ходят 2 месеца и си хващам пътя! Тряя просто да им вземем страха...
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 11 Юни 2009, 13:17

Аз мисля, че едно масово въоръжаване на народа (говоря за читавия народ, а не за мършите) ще допринесе за намаляване на такива случки... ако мангала знае, че могат да му пръснат кофата ако влезе в чужда къща или се опита да обере някой, ще се замисли много преди да прави глупости... аз също се надявам да си изкарам разрешително за КНО точно заради такива кретении. Да си го имам и да си го нося така че да се вижда, пък да ми дойде един такъв мангал "на гости".... малийййй кво го чака..... отплеснах се :P

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fr33Styl3r » 11 Юни 2009, 13:24

Това от доста време минава всякакви граници..... То не беше случаите в село Мечка не беше сега с този Ангел Мавриков . Кво става ние се превръщаме в outsideri в собствената си държава и аз се замислям дали да не гласувам за Атака ако не друго поне това ще се реши. И както каза колегата има си "цигани" и "цигани" никой да не го приема лично!!

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Re: Аз бях до тука с толерантността

Мнение от _BmW_™ » 11 Юни 2009, 13:24

pantzer3 написа:
ineedmoney написа:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: С теб съм колега на 100% :bang: :bang: :bang: :box: :box: :box: :dummy: :dummy: :dummy: :bang: :bang: :bang: :bgflag: :bgflag: :bgflag:

мисля че ставаме се повече и повече

+мен !!! :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:

ще взема колата на баща ми и ще ги газя "наден" "назад" докато не протече масло от картера да им се не види е гадовете !!!
///M
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата