Съдеиствие при покупка на автомобил директно от Германия.
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Съдеиствие при покупка на автомобил директно от Германия.
Понеже много често има хора които си харесват кола от даден сайт в Германия(www.mobile.de , www.autoscout24.de)но нямат възможност да отидат да я видят на място и да я тестват,а аз често съм там и обикалям из цяла Германия,реших да предложа следното.Срещу минимално заплащане съм готов да отида до определена от вас автокъща,да пробвам колата,да видя документите,да се спазаря за цената и да резервирам колата или пък евентуално да я закупя и доставя до България.Определена цена не мога да посоча,зависи в кой град се намира колата.За Нюрнберг например би струвало 20 евро,за Мюнхен 50 и т.н.Така имате възможност да си намерите кола на километри които знаете,без удари и други опасности които дебнат на родния пазар.За повече инфо пишете на лична.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Съдеиствие при покупка на автомобил директно от Германия
bratvlad написа:Понеже много често има хора които си харесват кола от даден сайт в Германия(www.mobile.de , www.autoscout24.de)но нямат възможност да отидат да я видят на място и да я тестват,а аз често съм там и обикалям из цяла Германия,реших да предложа следното.Срещу минимално заплащане съм готов да отида до определена от вас автокъща,да пробвам колата,да видя документите,да се спазаря за цената и да резервирам колата или пък евентуално да я закупя и доставя до България.Определена цена не мога да посоча,зависи в кой град се намира колата.За Нюрнберг например би струвало 20 евро,за Мюнхен 50 и т.н.Така имате възможност да си намерите кола на километри които знаете,без удари и други опасности които дебнат на родния пазар.За повече инфо пишете на лична.
Верно ли си нов в занаята?И как ще ме убедиш да ти пратя пари за кола която струва 6000 евра?Ще може ли да ми я докараш в България и след като я огледам да ти дам парите?Какво ми гарантира,че като се спазариш нема да ми гушиш едни 300-400 евро достатъчни ми да се дигна сам и да си я огледам на място.Човек в криза сме успокой се малко.В момента е можеш да си купиш кола на парите от Германия или Италия от някой закъсал джамбаз висящ на банките с по 30-40 хилки

п.п Хубаво си го измислил ама не ти е за тук темата

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

май не си ме разбрал правилно.Написал съм евентуално,ако някой иска мога да я закупя.Идеята е да отида да я огледам и ако според мен си заслужава да я резервирам,пък човека да дойде да си я плати и той да си я одобри.Защото много хора нямат възможност да обикалят като гламави из чужбина,пък и това струва много пари.Не искам да коментирам за колите по родните пазари.И не си ти човека който да каже къде да си пусна темата.Приятен ден от мен.
- RSxRacer
- вълкодав
-
bratvlad написа:май не си ме разбрал правилно.Написал съм евентуално,ако някой иска мога да я закупя.Идеята е да отида да я огледам и ако според мен си заслужава да я резервирам,пък човека да дойде да си я плати и той да си я одобри.Защото много хора нямат възможност да обикалят като гламави из чужбина,пък и това струва много пари.Не искам да коментирам за колите по родните пазари.И не си ти човека който да каже къде да си пусна темата.Приятен ден от мен.
Виж не се заяждам

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
колега струва ми се идеята ти е доста добра и когато тръгна да сменям возилото определено ще се възползвам от услугите ти

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Re: Съдеиствие при покупка на автомобил директно от Германия
RSxRacer написа:bratvlad написа:Верно ли си нов в занаята?И как ще ме убедиш да ти пратя пари за кола която струва 6000 евра?Ще може ли да ми я докараш в България и след като я огледам да ти дам парите?Какво ми гарантира,че като се спазариш нема да ми гушиш едни 300-400 евро достатъчни ми да се дигна сам и да си я огледам на място.Човек в криза сме успокой се малко.В момента е можеш да си купиш кола на парите от Германия или Италия от някой закъсал джамбаз висящ на банките с по 30-40 хилкиКоли в момента на много места се продават за по 200-300лв горница.
п.п Хубаво си го измислил ама не ти е за тук темата
То номера е ако си харесал някоя кола в Германия, колегата да я провери, да пробва и да я спазари. Ако цената ти е изгодна, кво те интересува дали колегата е направил 200 или 300 евро?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
офертата и на мен ми се вижда добра,наи малкото да я запази докато доидеш за ден два,само гледам че предлагаш и докарване а при това положение как стоят нещата спарите тогава?може да стане наиграване и от двете страни
- RSxRacer
- вълкодав
-
kiko написа:офертата и на мен ми се вижда добра,наи малкото да я запази докато доидеш за ден два,само гледам че предлагаш и докарване а при това положение как стоят нещата спарите тогава?може да стане наиграване и от двете страни
и на мен това ми беше интересното,но явно съм се изразил нещо грубо като гледам за което се извинявам ако е било прието така

www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
аз ползвам точно такива услуги на един авер в Щутгард, който бачка там в шоурума на Мерцедес Ес класите, и е много в час с колите, предлага даже и сервиз да минеш за проверка като ти дава отстъпката на теб, която той ползва, ей така да си я прегледаш колата, щото без комп тез коли не стават... Като зима пак толко за услугата, плащаш му разходите, и най готиното е, че проверява кой продава колите, ако арабуха или румънец и тъмен субект Не ходи даже, предлага ти коли със снимки всичко, и послендата от 18000 Евро я свали на 15000 .... което му е метод на работа...
Знам че има много такива хора който предлагат тази улсуга, ако предлагаш и ти това ще имаш успех
но помисли първите няколо пъти да го правиш не толкова за пари колкото да си направиш име... а всеки ще ти даде леф свършиш ли му услугата...
Знам че има много такива хора който предлагат тази улсуга, ако предлагаш и ти това ще имаш успех

9 мнения
• Страница 1 от 1