Дряново
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Дряново
Така колеги. Ще идвам малко на разходка в Дряново и ще съм в парк хотел Дряново тази събота . Та на въпроса има ли нещо интересно там ? Искам да попитам тук и без тва не ми се търси из гуугле-ту а и знам че няма да ме излъжете ;д .Хубави кръчми има ли доло горе къде ? Мерси предварително.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
мацките са харабия, за малко кеш са твои, и имат визия
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Във манастира , отзад зад реката , има много хубаво кръчменце - тихо и спокойно е . Пиеш си до водичката , птичките пеят 

има няколко кръчми,които стават.тази до манастира е добра.в самото Дряново ако искаш да не караш:БКМ и ресторанта на хотела са добри.басеин приличен е този на път за Търново:Бряста ок 7-8 км.Виж манастира,пещерата Бачо Киро.Ако стигнеш до Търново хапни в Щастливеца 1 или 2.като за ден два ще ти запълни времето.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Den написа:има няколко кръчми,които стават.тази до манастира е добра.в самото Дряново ако искаш да не караш:БКМ и ресторанта на хотела са добри.басеин приличен е този на път за Търново:Бряста ок 7-8 км.Виж манастира,пещерата Бачо Киро.Ако стигнеш до Търново хапни в Щастливеца 1 или 2.като за ден два ще ти запълни времето.
Еи тва е съвета !!!

- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Ако не си ходил на Етъра в Габрово, иди, само на 20км е, за 15мин си там
Особено по това време е много приятно, има къде да се седне и пийне
А ако отидеш в Търново, така и така е наблизо, отиди до Арбанаси, много е красиво и пак има къде да се хапне, все народни кръчмички, но с малко по-европейски цени
В Дряново има също еко пътека (или поне имаше), не знам дали не е занемарена вече. Тръгва от Дряновския манастир по едни пътечки нагоре през гората

В Дряново има също еко пътека (или поне имаше), не знам дали не е занемарена вече. Тръгва от Дряновския манастир по едни пътечки нагоре през гората

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ако харесваш етнографски комплекси можеш да посетиш и с.боженци както и хотелски етно комплекс фенерите

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
B U L L I написа:ако харесваш етнографски комплекси можеш да посетиш и с.боженци както и хотелски етно комплекс фенерите

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
B U L L I написа:ако харесваш етнографски комплекси можеш да посетиш и с.боженци както и хотелски етно комплекс фенерите
ООооо да! Задължително! ... деа как не се сетих

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2