... има ли някой .. там .. горе? или..
Модератор: Общи модератори
... има ли някой .. там .. горе? или..
знаете какво питам.
там.. горе.. дали някой седи и от него зависят много неща? (или всичко?)
или е сред нас- във всеки един от нас
или... няма нищо и сме си сами
тази тема е породена от нещо което прочетох - "че нищо не остава невидяно и за всичко се отговаря"...
там.. горе.. дали някой седи и от него зависят много неща? (или всичко?)
или е сред нас- във всеки един от нас
или... няма нищо и сме си сами
тази тема е породена от нещо което прочетох - "че нищо не остава невидяно и за всичко се отговаря"...
Последна промяна alx на 11 Юни 2009, 20:37, променена общо 2 пъти
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Има Господ и той е горе в нас има само дяволи...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Горе не знам, но всеки си има Съдба, и на който, каквото му е драснато, това става. За добро или за лошо, е така.
А...
По повод на провокирания ти интерес, без да изпадам в много подробности, лично съм видяла, че наистина, "нищо не остава невидяно и за всичко се отговаря". Всеки отговаря за греховете си, към "другия" и си носи макар и след години последствията. Звучи изтъркано, но е факт.
А...
По повод на провокирания ти интерес, без да изпадам в много подробности, лично съм видяла, че наистина, "нищо не остава невидяно и за всичко се отговаря". Всеки отговаря за греховете си, към "другия" и си носи макар и след години последствията. Звучи изтъркано, но е факт.
Да караш Peugeot е страст!
Фил написа:Колега, само ще те помоля да промениш отговора, защото не ми е приятно да ме определяш като скот, само защото не вярвам че има някакъв невидим дядка, който живее на небето.
да.. съгласих се. не трябваше да демонстрирам лично мнение така или иначе във съставянето на анкетата...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Да си кажа и аз мнението по тоя въпрос.
Господ, съдба или там както искате някаква висша сила, която да се грижи за това да сте добре, няма. Всеки сам определя действията си, а последствията се формират от действията на всички засегнати. Ако това да си мислите, че някой или нещо се грижи за вас ви успокоява, няма лошо. Мислете го, щом ви помага да сте по-добри в моментите в които това е важно.
Господ, съдба или там както искате някаква висша сила, която да се грижи за това да сте добре, няма. Всеки сам определя действията си, а последствията се формират от действията на всички засегнати. Ако това да си мислите, че някой или нещо се грижи за вас ви успокоява, няма лошо. Мислете го, щом ви помага да сте по-добри в моментите в които това е важно.
От тогава русото не е на мода.
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Зависи от гледната точка... 

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
...
Говори се,че религията е създадена да събира хората,да се разбират.Според мен има някаква сила,енергия,но за това не съм убеден 

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело