Сблъсък-тема за гражданите и селяните

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Сблъсък-тема за гражданите и селяните

Мнение от павката » 14 Юни 2009, 10:28

не искам да става големият спор сега и тука,просто се разисква в момента по бтв!

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 14 Юни 2009, 10:36

да не става дума за най-европейската столица и провинцията :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от павката » 14 Юни 2009, 11:10

точно!
много постно разсъждаваха иван или айвън и момичето до него!как се задушила софия,как няма място,как 200000 идвали всеки ден на работа,ставали задръствания...
същият спор като тези тука,а истината е по средата!
всеки един,който иска да се развива или да оцелява търси начин!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 14 Юни 2009, 13:06

:gives:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 14 Юни 2009, 13:21

няма място каде да спра пред кварталното кафе от хасковски голфове и кюстендилски вектри... и спрях да ходя там...насякаде нахъсани и амбициозни селяни които задушават месните жители направо ужас....
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Юни 2009, 16:25

Аз лично ПО ПРИНЦИП нямам против пернишките Гоуфове у градо :mhihi: Стига обаче вътре да се возят що-годе интелигентни водачи, които не правят селски изпълнения. ;)

Все пак ги разбирам колегите от големите градове - и аз съм от тях и съм се нагледал на изпълнения тип "дошло магарето в града да си покаже магарията" :shock:

Разбирам ги обаче и колегите от малките населени места - някои от които са много умни и готини хора. И с право се оплакват, че жителите на големите градове ги слагат под общия знаменател "селяни", защото се страхуват, че примерно ще им вземат хляба (защото са също толкова, че и по-квалифицирани, готови да работят за по-малко пари).

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Юни 2009, 16:31

Нали знаете ,че в България не може да има гражданска война,шото сички сме сеуени...Точка по "спора".. ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от павката » 14 Юни 2009, 16:35

мисълта ми беше,че и по тв-то го дискутират този проблем!
е сега дано не стане и тука караница!

Потребител
Аватар

Мнение от linzdi » 14 Юни 2009, 17:02

Що за идиотски спор или сблъсък ,смятам ,че всеки нормално мислещ и не страдащ от комплекси човек няма проблем с това от къде е човек,а обръща внимание на това какъв е ,че в цял свят хората ,които имат потенциал или нужда отиват в по-голям град,за да се развият или да си осигурят това ,което не могат на друго място , граждани и селяни,що за глупост дали има друго място в света ,където псевдо граждани ,които рядко осъзнават смисъла на думата гражданин се надува на някой човек заради мястото на което се е родил ... :roll:

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 14 Юни 2009, 17:10

Абе то всички, които сме в София идваме и ние отнякъде. Кореняците софиянци са супер малко на брой. Аз също нямам нищо против провинциалистите, но винаги много ме е дразнил селския манталитет на някои от тях, тази завист и омраза към нас софиянците и т.н.

А за задръстванията на никой не му е приятно, но понякога се поставям и на тяхно място. Като няма много работни места по малките градове нормално е всички да отиват в големия град да припечелват - друг избор нямат.
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 14 Юни 2009, 17:16

Язе, баце, съм си сеянин. И ма не е срам да си кажа. У софето ода редко, ама ако не са там сеяните, кой че работи? Оно, само граждане нема как да са. А на телевизията недейте много да вервате :D
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 14 Юни 2009, 17:19

Много ми е забавно близкото аосцииране на провинция и село :mhihi: :mhihi:
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 14 Юни 2009, 17:32

И на това се делим вече, кой от къде идва. Който откъдето идва все е човек, като всички останали, всеки за прехрана се бори. Това делене на провинциалисти(селяни) и граждани(СОФИЯНЦИ), май само у нас го има, да не говорим пък колко от въпросните софиянци са им софийски корените.
Преди всичко селянията, както и циганията ходи по хората, а не само по хората, неживеещи в София.

А колко глупаво и ограничено е да предценяш даден човек само по регистрацията на колата му, нямам думи.

Много аристократи у таа държава, ей, чак ми е забавно.
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 14 Юни 2009, 17:46

flame написа:......(защото са също толкова, че и по-квалифицирани, готови да работят за по-малко пари).......

Като оставим другите неща настрна, сега за по квалифицирани незнам, но
Е точно те тука те, е проблемчето!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 14 Юни 2009, 17:59

ktv написа:Язе, баце, съм си сеянин. И ма не е срам да си кажа. У софето ода редко, ама ако не са там сеяните, кой че работи? Оно, само граждане нема как да са. А на телевизията недейте много да вервате :D

Как ще си селянин бре ти си в морската столица
Последна промяна borislav на 14 Юни 2009, 18:02, променена общо 1 път

Следваща

Назад към Извън Темата