ZA MORETO, BE?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ZA MORETO, BE?
mqmam si rabota i re6ih da wi otworq nowa tema.
wqrwam wseki si ima predpo4itano mqsto na moreto ,kadeto mu e kef da hodi,za po nqkoi drug den.
prosto mi e interesno s koi 6te se zasi4ame ,tai kato az wsqka sedmica lqtoto sam po 4ernomorieto.
(zabelejete samo ,4e tozi pat ne stawa wapros za jeni)
wqrwam wseki si ima predpo4itano mqsto na moreto ,kadeto mu e kef da hodi,za po nqkoi drug den.
prosto mi e interesno s koi 6te se zasi4ame ,tai kato az wsqka sedmica lqtoto sam po 4ernomorieto.
(zabelejete samo ,4e tozi pat ne stawa wapros za jeni)

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Аз обикалям доста, но предимно съм в Приморско 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Obiknovenno az hodex na Zlatni Piasuci vuv Varna, no ne zabraviam i Nesebar stariat grad/chast - tam e mnogo tochno miasto susto taka ------------- mmmmmm ..... malka purzena riba "caca"
ps: tuka ima mnogo tochni mesta, kato edno ot tiah e Monteray i Santa Cruz . Dneska Nedelia se porazhodih do tam (Monteray) utivane i vrustane napravih okolo 300 mili, tolkova kolkoto edno vreme mi otnemashe ot Sofia do Burgas.
Eto edna snimka ot tam ot dneska ama izglezda ia napravih dosta malka pri umaliavaneto i ...
later
=== 3C ===

ps: tuka ima mnogo tochni mesta, kato edno ot tiah e Monteray i Santa Cruz . Dneska Nedelia se porazhodih do tam (Monteray) utivane i vrustane napravih okolo 300 mili, tolkova kolkoto edno vreme mi otnemashe ot Sofia do Burgas.
Eto edna snimka ot tam ot dneska ama izglezda ia napravih dosta malka pri umaliavaneto i ...

later
=== 3C ===
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Варна - ако е за по-дълго все пак там следвах иначе
Албена - но не пове4е от 10 дни
Албена - но не пове4е от 10 дни
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
AZ SAM NAI 4esto w nesebar.
obi4am go toz grad be.
a na primorsko hodq samo s priqtelka,6tot tam se sre6tat predimno krokodili, a e kofti da se drazni6,kato zabeleji6 ne6to laskawo.
e , s nqkoi 6te se widim w nesebar
obi4am go toz grad be.
a na primorsko hodq samo s priqtelka,6tot tam se sre6tat predimno krokodili, a e kofti da se drazni6,kato zabeleji6 ne6to laskawo.
e , s nqkoi 6te se widim w nesebar

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
По принцип най-често в Созопол, там е супер напоследък, а и не е скъпо. Иначе това лято бях на Равда (така се наложи заради приятелката ми). Там е много евтино, и е на 5 мин с кола от Несебър. Освен това плажа не е лош. Иначе си е село, но има много яка кръчма - "Варвари". Който е бил на Несебър сигурно я знае, тя е накрая на Равда.
Между другото, като отворихте тема за курорти, каде обичате да ходите през зимата
? Другия понеделник отивам на Банско, това ми е любимият зимен курорт.
Между другото, като отворихте тема за курорти, каде обичате да ходите през зимата

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3