ЗА или ПРОТИВ употребата на мари*уана?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Колко често консумирате мари*уана?

всеки ден (по няколко пъти)
15
6%
1-2 пъти в седмицата
22
9%
веднъж месечно
11
5%
твърде рядко
45
19%
не употребявам, против съм
143
61%

Общо гласове : 236

Аватар
Кара: 200CE

ЗА или ПРОТИВ употребата на мари*уана?

Мнение от Projektzwo » 16 Юни 2009, 12:06

Предполагам, че е възможно да се заформи някакъв вид дискусия, интересно ми е да чуя кой какво мисли по въпроса, как се възприема от Вас употребата на този вид "наркотик"? Пускам и една анкета, за да бъде по-интересно...
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 16 Юни 2009, 12:19

За! :) В анкетата съм дал отговор "твърде рядко" и все пак...
Реално погледнато марихуаната е до толкова наркотик, колкото е аналгина, аспирина, цигарите, кафето и тн.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Юни 2009, 12:34

:weed: :weed: :weed: Аз съм за!
Но да се въведат тестове за проверка на шофьорите, защото ефекта на марихуаната е много кофти при каране на кола :help: (не го казвам от опит)
Не бих я сравнявал с кафето, защото е смешно, но от друга страна алкохолът е много по- зловреден, но е разрешен :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 16 Юни 2009, 12:38

Аз лично не съм против нея, който иска да си я употребява, аз лично никога няма да я употребявам( е един път съм пробвал, ма само толкоз), на мен пийнието си ми стига...
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 16 Юни 2009, 12:49

Колко често консумирам тревица?... :roll:

Толкова често, колкото консумирам Виагра, когато имам смущения на половата система.
Толкова често, колкото се напивам до повръщане, когато не мога да намеря начин да се забавлявам.
Толкова често, колкото се гъзарея с новата кола, когато не ми стига куража да заговоря някое момиче.

Иначе нямам против, всеки отговаря за себе си. ;) Пък дилърите и адвокатите (евентуално и загорелите съкилийници в затвора) и те са хора :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 16 Юни 2009, 12:49

То така се почва,така че съм против. ;)

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 16 Юни 2009, 12:50

употребявал съм един път и не съм много трогнат от ефекта
не употребявам и съм против !!!
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 16 Юни 2009, 12:52

:no: по-добре литър уйски отколкото :weed:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 16 Юни 2009, 12:53

sambeto написа:То така се почва,така че съм против. ;)

:yes: според мен доста се затъпява от тревата... ако я пушиш като цигарите де
мен лично ми мина времето на "Сайпърс Хил" бум бири бай бай... :D
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 16 Юни 2009, 12:54

saleen написа:Не бих я сравнявал с кафето, защото е смешно, но от друга страна алкохолът е много по- зловреден, но е разрешен :roll:

FYI: LD50 на етанола е 9000 mg/kg, докато на THC е 1270 mg/kg. Не бих твърдял, че алкохолът е по-зловреден, камо ли пък "много". :roll:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 16 Юни 2009, 12:55

Абсолютно съм против.

Знам, че не е по-вредна от алкохола и т.н.,ама .... някък си измекярско ми е :confused:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Юни 2009, 12:59

Transportera написа::no: по-добре литър уйски отколкото :weed:

100% против

Лепиларска му работаИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Юни 2009, 13:01

Feanor написа:
saleen написа:Не бих я сравнявал с кафето, защото е смешно, но от друга страна алкохолът е много по- зловреден, но е разрешен :roll:

FYI: LD50 на етанола е 9000 mg/kg, докато на THC е 1270 mg/kg. Не бих твърдял, че алкохолът е по-зловреден, камо ли пък "много". :roll:

Всеки знае, че последица от хроничният алкохолизъм е чернодробната цироза, нарушения във физическото развитие-особено при подрастващи. Да не говорим за колко престъпления алкохолът е допринесъл...колко побоища, убийства и изнасилвания са станали от пияни и колко от напушени :!: Пристрастяването към алкохола е много по- силно (даже при тревичката липсва такова). Вреден е във всяко отношение, за джойнта аз поне не се сещам с нещо да вреди на човешкият организъм (освен затъпяването) :help:
п.п. ТНС -тетрахидроканабинол ли е? Ако да, предполагам знаеш, че варира много в различните производни, които се получават.
Никой не мое ма връне на селу!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Юни 2009, 13:08

O не той е безвреден, само дето ти изглажда гънките на мозъчето и ставаш с интелект на амеба, иначе не е вреден изобщо.
И щом няма пристрастяване, защо тогава има хора които пушат трева целодневно, като цигари :?:
Недей да отклоняваш темата към пристрастяване към алкохол и марихуана, защото това не е основната идея на автора.

Всяко нещо в прекомерно количество е вредно, дори адреналина се явява форма на наркотична зависимост :idea:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 16 Юни 2009, 13:10

saleen написа:Всеки знае, че последица от хроничният алкохолизъм е чернодробната цироза, нарушения във физическото развитието-особено при подрастващи. Да не говорим за колко престъпления алкохолът е допринесъл...Вреден е във всяко отношение, за джойнта аз поне не се сещам с нещо да вреди на човешкият организъм (освен затъпяването) :help:

1. От познатите ми единици са тези, които не пият алкохол изобщо. "Хроничните алкохолици" са... 0.

2. Аха, наркотиците сигурно не са допринесли за престъпления... :roll:

3. "Вреден е във всяко отношение" е напълно невярно. Има маса изследвания, които доказват полезни ефекти при редовна консумация на малки количества алкохол (червено вино, например).
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Следваща

Назад към Извън Темата