Що за наглост-нямам думи направо!
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Що за наглост-нямам думи направо!
Е тая даржава верно за нищо не става вече! Един приятел /чужденец/ ми каза : Във всяка държава има мафия! Но мафията която има държава е само България!!!!
Става въпрос за "батковците" т.н. братя Галеви. Бива бива наглост и безочие ама къде е държавата? Имунитет ,защото ще стават депутати?
Просто .....нямам думи, за цялата ситуация.Възмутен съм

Става въпрос за "батковците" т.н. братя Галеви. Бива бива наглост и безочие ама къде е държавата? Имунитет ,защото ще стават депутати?

- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Ами доста народ е възмутен, но 14х човека са си дали името за 'каузата'......
Ние сме тези, които позволяваме да стават такива неща...
Ние сме тези, които позволяваме да стават такива неща...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
saleen написа:Другите чутуци в парламента да не мислиш, че са по- различни?!
Ами за какъв ... гласувате тогава?
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
ивчо3 написа:saleen написа:Другите чутуци в парламента да не мислиш, че са по- различни?!
Ами за какъв ... гласувате тогава?
Да не ни полазят маймуните...
- blackrider
- младши ентусиаст
-
///Ivan написа:Същото стана и с Лупи...
Кой?
Ами и другите в парламента са крадци и бандити. Но за тези двамцата се носят истории.......и не с хепи енд!
Гласуваме за да не ни налазят търците и циганите !!!! Що за тъп въпрос?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ми аз съм чел,че много от местните им крепостни селяни си ги обичат даже
,както и с очите си съм виждал блгагоговението на местните към световласките богове ДиневИ
прос нароТ слаба държава

прос нароТ слаба държава

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Такъв е законът, такава е конституцията. Всеки има право да участва в изборите, стига да не е в затвора с влязлва в сила присъда. Галеви не са престъпници, докато не бъдат осъдени. Всички сме наясно за тях, но презумцията за невинност в важна част от демокрацията. На всеки може да се случи да е несправедливо обвинен (не, че при Галеви е така) и не може да бъде автоматично лишаван от граждански права само заради подозрението. Това щеше да се случи във всяка една демократична държава, друг е въпроса, че там щяха да са в затвора много преди да изборите.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
blackrider написа:///Ivan написа:Същото стана и с Лупи...
Кой?
Ами и другите в парламента са крадци и бандити. Но за тези двамцата се носят истории.......и не с хепи енд!
Гласуваме за да не ни налазят търците и циганите !!!! Що за тъп въпрос?
Александър Томов.

- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Anthony_J написа: друг е въпроса, че там щяха да са в затвора много преди да изборите.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Re: Що за наглост-нямам думи направо!
blackrider написа:Във всяка държава има мафия! Но мафията която има държава е само България!!!!
Айде малко по-лекичко викам аз

Anthony_J написа:Такъв е законът, такава е конституцията. Всеки има право да участва в изборите, стига да не е в затвора с влязлва в сила присъда. Галеви не са престъпници, докато не бъдат осъдени. Всички сме наясно за тях, но презумцията за невинност в важна част от демокрацията. На всеки може да се случи да е несправедливо обвинен (не, че при Галеви е така) и не може да бъде автоматично лишаван от граждански права само заради подозрението. Това щеше да се случи във всяка една демократична държава, друг е въпроса, че там щяха да са в затвора много преди да изборите.
Колегата го е казал много точно! Много по-недемократично (че и престъпно бих го нарекъл) би било някой да се кандидатира за норден избранник и некои хора да му скалъпят едно обвиненийце, така че да не може да се яви на избори. Ако Галеви са виновни, и в парламента да влязат - това не им пречи да прескочат за няколко години до затвора (справка - депутата Цветелин Кънчев, който преди 10-на години беше осъден ефективно).
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
да ама леко полека се потулват работите,виж софянски и него го съдиха уж пак имаше няква игра с имунитета и вече никои не го закача,предполагам с галеви ще е нещо подобно.само им се чуда на тея дупничани с какво ги държат галевите че ся им спасяват гъзовете с тоя имунитет
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
За мен специално ,тези хора по-могат да оправят държавата.Защото това са хора,които знаят как се изкарват пари.Като гледах предаването на Карбовски с тях,останах с много добро впечатление.Почти никои не каза нещо лошо за тях,а говореха за намаляла престъпност и куп други хубави работи.Със сигурност и те си имат няква далавера,ама ми се струва,че правят повече от колкото Доган и компания 

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3